Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו דפק לי את האוטו מאחורה חזק והמגן האחורי נפל כמעט לגמרי.

הלכתי לברר כמה אמור לעלות פגוש אחורי, אמרו לי 1,500 שקל עם צבע ו-1,200 בלי צבע.

יש לי רנו קליאו אליזה, מודל 98. מחיר מחירון 15 אלף.

יכול להיות שמחיר מגן אחורי הוא 10% מהמחיר של האוטו??!

1,500 שקל זה מחיר הגיוני, או שהפחח מנסה לסדר אותי?

...

פורסם

בכל מקרה,מה זה משנה כמה יעלה ?

אם מישהו נכנס בך מאחורה הוא אשם לענייני חברת הביטוח ולכן בהנחה שיש לו ביטוח צד ג' החברת ביטוח שלך /אתה תצטרכו לתבוע אותו על סכום הנזק יהיה אשר יהיה ואם אין לו ביטוח תצטרך לתבוע אותו בתביעות קטנות.

ד"א אם אתה בהלם ממחיר הטמבון האחורי לרכב שלך (ככל שהבנתי נכון שזה הטמבון) רק שתדע שבסוזוקי בלנו של אבי זו היתה מחלה ידועה של טמבונים חלשים וכל מכה שקיבל מאחורה גררה 750+ מע"מ החלפת טמבון.

כדאי לבדוק מחירים בפירוקיות אם כי לכל רכב יש מחיר שונה וסתם לידיעה כללית היה כאן שרשור על חבר פורום שנכנס במאזדה 3 ושם טמבון אחורי ,תחזיק חזק עולה 10K.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כמו שכבר נכתב- זה בעיה של הביטוח.

אבל זה נשמע לי ממש יקר.

אני עשיתי טיפול פחחות שכלל: החלפת מכסה בגאז', החלפת טמבון אחורי, פחחות רצינית למספר מכות, פחחות לכמה סריטות- הכל 1300 ש"ח (מיצובישי סופר לאנסר).

אני יודע שלפעמים מוסכים שומעים שרכב בא מתאונה והטיפול על חשבון הביטוח אז הם עושים קופה...

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...