Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איתמר אתה בראש טוב :wink:

יש מספיק גניבות שם, גם חבר שלי קיבל מברגה בראש מהפורץ, לפני כי שנתים, דיברו בחדשות, במיקרה הוא שוטר (שלומי סולין :cry:)

לגבי מגבר, מאיפו קניתה?, כמה הוא עלה לך? אם זה לא סוד, וכמה זמן לקח?,

הבנתי עברתה כול גבול :-D

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה גנבים? מי אמר גנבים? אתה בסרטים רציניים עם הדבר הזה..

אתה תראה אותו מקסימום בלוח יד שנייה של הבדואים :lol:.כי הבדואים חולי הSQ לא מפסיקים לשדרג

אני לא רואה את עצמי מסוגל כלכלית לעשות שדרוג נוסף בתקופה הקרובה.

הסיבה שעשיתי של downgrade היא בגלל שאני לא רואה איך בניית פיבר של אילייט שלושה חלקים בקורות הייתה שורדת יותר מ 22 דקות בבאר-שבע... :roll:כי הבדואים ישר קונים, ומפנקים אותך באחלה קפה עם הל

מגבר מתחת לכיסא וטוויטרים שנראים מקסימום כמו של פולס הם הונאה מצויינת :wink:

איתמר.

bencohen5, פליז..

פורסם

איתמר - המגבר הזה נראה יותר מהמיץ של הזבל מבחינה חיצונית :lol: (תודות לZED שלא משקיעים ממש בחיצוניות)

הB52 שהיה לי נראה לידו כמו היי-אנד :roflmao:

ועוד מתחת לכסא - אפילו בדואי לא יתאמץ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

להיפך , זה בדיוק מה שהבדואי המצוי מחפש. הוא יגנוב את המגבר בקטע של גניבת מתכות וימכור אותו לפי ק"ג.

:-P

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני מריח סטלבתייה 8)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אגב ברזל, מה שעופר לא יודע זה שאליקו נתן לי שני טוויטרים כמו שלו לאימון בחדר כושר. אחלה משקולות.

הוא גם נתן לי טוויטר אחד כדי שישמש מעצור לדלת של השירותים, וטוויטר נוסף שיחזיק את הדלת של המקלט. זה הדבר הכי טוב שאפשר לעשות איתם.

אגב, היום הבנתי איך אמורים לגשר את המגבר הזה, ומסתבר שכל ההתרשמות שלי אתמול הייתה מ 60 RMS בלבד... זה רק מוכיח שהספקים מוצהרים גבוהים לא ממש שמיעים וכנראה שאנחנו אף פעם לא מתקרבים אליהם :roll:.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אגב ברזל, מה שעופר לא יודע זה שאליקו נתן לי שני טוויטרים כמו שלו לאימון בחדר כושר. אחלה משקולות..

אני לא הייתי מתגאה בזה כי זה אומר שמצב הכושר שלך ממש ממש חמור אם אתה מתאמן עם טוויטרים שעשויים מאלומיניום..

ואני מצטט :

"L1 is the fully machined aluminum body-the body is machined aluminum, not cast aluminum"

חוץ מזה אתה צוחק שאתה אומר שאתה משתמש בטוויטרים מסוימים בתור מעצור דלת .. אז אצלי (על אמת) יש על המקרר 2 מגנטים שעונים לשם לגטייה L3 שמחזיקים רשימת קניות 8)

ואני באמת לא צוחק :-P

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ואני במקום שניכם לא מוציא מעל 1000 שקל בשביל להחזיק ניירות על המקרר :-P בשביל מה יש קואקסייאלי של DHD?

ואם הטוויטר הזה מצליח לעצור דלת של מקלט בלי להמעך - אז כנראה שגם אפשר להשתמש בו לפיזור הפגנות :-P

יאללה איתמר - מפגש הבא מבחני ריסוק

Pioneer TS-X150

פורסם
אליקו נתן לי שני טוויטרים כמו שלו לאימון בחדר כושר. אחלה משקולות.

איתמר.

עם תאומי הFI שלו, חייבים טוויטרים Heavy duty, שיעמדו בהתפרעות..

פורסם

איתמר מזל טוב באמת.

אל תשים לב לקנאים פה,עופר משתמש בפסיכולוגיה הפוכה כדי שתמכור לו את המגבר(רק ביננו הוא מוכן לוותר על הסט לגטיה שלו תמורתו :lol:)

פורסם
ואני במקום שניכם לא מוציא מעל 1000 שקל בשביל להחזיק ניירות על המקרר :-P

אני מבקש מאנשים שאין להם ניסיון בנוגע לסט אפ המדובר לא להגיב ולא להטעות אנשים !

הלגטיה L3 הוא מחזיק רשימת קניות מעולה שעושה עבודה מדהימה . חבל סתם להכפיש.

8)

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
מה הולך פה עם הציוד? מה? אתם חושבים שאני יכול להמשיך ככה להסתכל מהצד?

אתה תמיד מסתכל מהצד...גם כשהתקנת לי ברכב אני עשיתי הכל :lol:

• תוכן חדש...