Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלא תטעו!, שאיתמר הזמין את המגבר הוא היה חדש, פשוט עד שהוא הגיע הוא הספיק להפוך להיות OLD-SCHOOL.

איתמר, תתחדש!, אמרתי לך שהוא יגיע בסוף:).

כל הכבוד לנאדר על הזיהוי המוחלט.

under construction..

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן נאדר צודק. מדובר במגבר של ESX מסדרת ה Quantum מדגם 60.4 (כשמו כן הוא).

מדובר במגבר שנבנה ע"י זד-אודיו עבור ESX. סטיבן (הבעלים של זד אודיו) רשם עליו:

ESX was conceived in 1996 and we built only one run for them and then they went belly up. The amps I designed for ESX were way too advanced for the car stereo market.

גם היום המגבר הזה נחשב מתקדם מאוד (יותר מדי, אני ממש לא מבין מה הולך שם על אף המדריך בעל 32 העמודים שצורף אליו

:roll:), ובעל תכונות מוזרות עד מוזרות ונדירות מאוד במגברים מרובי ערוצים כמו אפשרות לגישור כל ארבעת (!) ערוצי המגבר, יציב ב 1 אוהם לערוץ וב 2 אוהם גישור (גם בגישור כל הארבעה), ואפשרות בחירה בין low Voltage ל High Voltage. בנוסף, כאשר מבצעים "גישור" הפונקציה לא עובדת כמו במגבר רגיל, ולמעשה כאשר מבצעים גישור לשני ערוצים מקבלים שני "מונובלוקים" (דומה לרעיון של דואל מונו). בקיצר, מגבר מתוחכם אחושילינג :wink:.

המגבר הגיע במצב חדש, כולל הקרטון המקורי (!!!) ובלי שום שריטה. המשוגע הזה אפילו צירף את מדריך ההתקנה וההפעלה על גבי CD + מפתח אלן וברגים ספייר. פשוט מדהים.

הספקתי כבר להתקין אותו ברכב ורשמים יגיעו בימים הקרובים.

תהנו מעוד כמה תמונות...

איתמר.

אגב, כל הצחוקים שרצים כאן לגבי הזמן שחיכיתי לו אז קחו את טיפ אי-ביי #322: תמיד, אבל תמיד תדרשו משלוח אווירי. הבחור שלח את המגבר בשילוח ימי, ולאחר בירור בדואר מסתבר שכמו כלום הוא היה יכול ללכת לאיבוד. שווה לשלם עוד קצת (שילוח ימי לא כזה זול כמו שזה נשמע, מסתבר) ולהיות בראש שקט.

אה, וטיפ אי-ביי #75: דרשו מהמוכר להצהיר ערך נמוך יותר אם מה שרכשתם הוא משומש או לא משהו שיעורר יותר מדי תשומת לב בגלל צבעים, גודל או משקל. היום השארתי יותר מדי כסף במכס

:bad-word:

rfg 004.jpg

rfg 006.jpg

rfg 007.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תתחדש איתמר, אני שמח שסופסוף זה הגיע אליך אחרי תקופת ההמתנה הארוכה. תסתכל על זה כמו הריון..

אולי תספר לנו קצת מה הסטאפ הנוכחי שלך, כלומר - נכון להשבוע:wink:

החשיפה הזו לדברים כאלו מזילה ריר.. ואם סטיבן [המלך, או הנסיך בדרג ב', שלא אסכסך בינך לעופר] מצהיר כך, שאפו!

פורסם

איתמר,

אם אתה מוכר את המגבר הזה בגלל שאתה מתעורר בזיעה קרה.

אני מרביץ לך! :-P

ואז גם שואל "כמה עולה?" :-P:-P:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמה עולה? הרבה יותר מדי, בעיקר תודות למשלוח יקר מאוד + מכס ומיסים מלאים. מ 2,000 קיבלתי עודף. קצת.

אם הייתי יודע שזה יגיע לסכום כזה לא הייתי מזמין את המגבר הזה, היו עוד כמה על הכוונת.

לגבי הספקים, ההספקים שלו לא ממש ידועים כי מסתבר שחסר לי עמוד בחוברת. אני אנסה להשיג את העמוד החסר וארשום כאן.

מה הסטאפ? אז נכון להיום (מבסוט צביקה?):

פיוניר P880.

קומפוננט הייבריד אודיו קלארוס 6.5.

המגבר הזה.

וזהו.

אני מקווה שהסאב (וחידה יומית חדשה :wink:) יגיעו בספטמבר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם כן אתה, פותח לי עין :-o

לומדים מטעויות, יותר אני לא מתחייב על כלום.

איתמר.

נ.ב, הזד הקודם לא הגיע ללוח, הוא נחטף בטלפון, אז אני מבקש...

פורסם

קנית מגבר מעולה ומיוחד,

אני מקווה שתיהנה מהרכישה(גם אם שילמת עוד כמה וכמה ש"ח ),

ותשתדל לא למכור אותו עוד דקותיים,

מידן.

נ.ב.

למי ששאל על נתונים:

Q60.4

.

ZZR

פורסם

הנתונים באמפ-גטס לא ממש מלאים.

יש גם דרך להוציא מהמגבר הזה 100 ו 150 RMS בדרך מסויימת של גישור (אמרתי לכם, זה מסובך :wink:), ובמצב שכל המגבר מונובלוק הוא מוציא 360 RMS ב 2 אוהם ו 240 RMS ב 4 אוהם. בקומבינציה נוספת, אפשר לסחות ממנו 300 RMS ב 4 אוהם (!!!), וכל זה ממגבר שמוצהר 4X60...

לגבי הקלארוס, עם מעט מאוד כיוונים שהספקתי לעשות היום (ואללה יודע כמה RMS הסט קיבל, לא ברור לי מה עשיתי), הגעתי למסקנה שחיתוך על 50HZ וסלופ של 12 DB נשמע פנטסטי. לא נתקלתי בשום רמקול 6.5" שמסוגל לרדת כל כך נמוך ולהישאר נקי, גם בווליום גבוה מאוד.

עדיין, אין לי דעה מגובשת על הסט והביצועים, אבל הפוטנציאל זועק לשמיים.

איתמר.

פורסם

איתמר - אני לא רוצה לראות את המגבר הזה ביד שניה!

הפעם... אתה תעשה התקנה למגבר עם ריתוכים למושב האחורי אם צריך אבל די, תפסיק להטריף את עצמך ותתחיל לחיות!

תהנה ממה שיש לך, תשמור על כללי השכונה וכל השאר לא צריך להטריף לך את המחשבות.

תן לעצמך להנות - מגיע לך.

מברוק!

ודי כבר לנסות לסחוט מהמגבר RMSים - אתה יודע טוב מאוד שזה בולשיט.

חבר אותו בהגברה אקטיבית ותהנה מהסט או שתחבר אותו בהגברה פסיבית ותהנה מהסט.

ככה או ככה - התוצאות יהיו טובות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה תראה אותו מקסימום בלוח יד שנייה של הבדואים :lol:.

אני לא רואה את עצמי מסוגל כלכלית לעשות שדרוג נוסף בתקופה הקרובה.

הסיבה שעשיתי של downgrade היא בגלל שאני לא רואה איך בניית פיבר של אילייט שלושה חלקים בקורות הייתה שורדת יותר מ 22 דקות בבאר-שבע... :roll:

מגבר מתחת לכיסא וטוויטרים שנראים מקסימום כמו של פולס הם הונאה מצויינת :wink:

איתמר.

• תוכן חדש...