Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על פיאסטה שנת 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אודה לכם מאוד אם תעזרו לי ותגידו לי איך האוטו כמובן בהשוואה למכוניות מאותה קטגוריה. בעיקר אשמח לשמוע ממי שיש לו או היה לו את האוטו הזה.

אודה לכם אם תמהרו כי מחר יש לי פגישה על האוטו והוא במצב טוב ואני פשוט צריך להחליט כן או לא.

פורסם

אוטו נחמד - על כביש מהיר האחיזה טובה מאוד. די חסכוני, המזגן מאולה. מיכל של 40 ליטר. כל תדלוק - משהו כמו 32ליטר.

סוחב לא רע בכלל יחסית ל1300!

עם מזגן בנהיגה עירונית - משהו כמו 350ק"מ למיכל של 32ליטר - יוצא כ-11 ק"מ לליטר.

מעורבת - 450-500ק"מ למיכל.

בעיות אופייניות - אי-שמירה על גובה הטורים - נפתר ע"'' ניתוק חיישן ספידומטר מתחת לדוושת קלאצ'.

חשמל - נורות בפנסים נשרפות לעיתים קרובות למדי.

צבע דוהה - לא יציב. לרוב תמצא רכבים עם כתמי שמש בגג ומכסה מנוע.

אני נהנתי - הייתה לי קרוב ל4 שנים. הרבה יותר טוב מדאיהטסו, פונטו, פולו ופז'ו!

אולי פחות אמין מהונדה 3דלתות וכמובן מיאריס, אך הרווח במחיר (קרוב ל30.000ש"ח) בולט...

בהצלחה!

• תוכן חדש...