Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה GMC 6X6 ממלחמת העולם השניה. המשאית הטקטית הסטנדרטית של צבא ארה"ב וגם של צה"ל. נהגתי באחת כזאת.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
משאית אמריקאית קטנה וחביבה, 3 סרנים והנעה מלאה, נצפתה היום באיזור צומת ביל"ו.

נראת שלמה ברובה, אם כי חלודה שטחית וללא לוחיות רישויי

נמחק המשאית הזו חונה ליד הבית שלי

כבר המון זמן אני רוצה לצלם אותה והנה הקדמת אותי

אז יש עוד משאית ישנה מאוד עומדת בתחנת דלק בצומת גדרה

מי שבאזור מוזמן לצלם אותה

אני מקווה לצלם אותה בקרוב ולהעלות תתמונות

פורסם

?!? :shock: -לא ראינו כלום, איפה?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

כבאית מאן שנת 85 (לפי המספר, אבל יכול להיות שיותר ישנה) נראתה דוהרת בכביש החוף

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אוטוקאר עם מנוע חזק במיוחד והנעה מלאה (6X6), מאמצע ה-80, ועם משקולת מיוחדת.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

והכי חשוב, עם רדוקציה נוספת בגיר. לכן מביאים אותם (יש 2 ) לאתר על מובילים. מנהל אותם צביקה , המומחה מס 1 בארץ (ונשלח גם למבצעי תעבורה מיוחדים בחו"ל ) כבר הרבה עשרות שנים, להובלות בלתי אפשריות.

פורסם
והכי חשוב, עם רדוקציה נוספת בגיר. לכן מביאים אותם (יש 2 ) לאתר על מובילים. מנהל אותם צביקה , המומחה מס 1 בארץ (ונשלח גם למבצעי תעבורה מיוחדים בחו"ל ) כבר הרבה עשרות שנים, להובלות בלתי אפשריות.

,תקון קטן רק אוטוקאר אחד יש בתעבורה בעבר היה צמוד אליו בהובלות הכבדות אינטרנש שהיו לו מכללים דומים ואז הם היו נעים במהירויות זהות רק בעלי מנועים שונים באוטוקאר יש מנוע קמינס 525 כס ובאינטרנש יש מנוע V8 דטרויט דיזל.רוני

פורסם

נצפתה היום משאית ליילנד עובדת באיזור הפארק הלאומי בר"ג.

זו כנראה הליילנד היחידה בארץ עם מדבקת מלשינון :-) כמו להדביק על אחוריים של סוס "איך אני רוכב? התקשרו ל.."

a.jpg

IMG_6647.jpg

IMG_6648.jpg

פורסם

מחר נראה...

פורסם
זה GMC 6X6 ממלחמת העולם השניה. המשאית הטקטית הסטנדרטית של צבא ארה"ב וגם של צה"ל. נהגתי באחת כזאת.

לדעתי זה בהחלט משהו ששווה הצלה...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

בהרצליה ,שתי משאיות לדעתי פורד ,דומות למה שהיה לחברת חשמל ,אבל קטנות יותר .

מאחורי הבית שמול הבניין של בזק.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

משאית ידועה ומפורסמת בכבישים.

יש עוד אחת כזאת מאותה סדרת רישוי .

שניהן עדיין עובדות.

נדמה לי שזאת שמצולמת שייכת לאדם מבוגר שמעמיס עליה סחורות כבדות אבל היא עומדת במשימה יפה מאד.

כמו כן אפשר פרטים על המשאית הענתיקה שמשמשת כמחסן באזור התעשיה של אור יהודה מול מגה?

נצפתה היום משאית ליילנד עובדת באיזור הפארק הלאומי בר"ג.

זו כנראה הליילנד היחידה בארץ עם מדבקת מלשינון :-) כמו להדביק על אחוריים של סוס "איך אני רוכב? התקשרו ל.."

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...