Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה ברשותי לאון טורבו 2002 מי שמכיר את הרכב יודע שמדובר על רכב 4*4 עם מערכת האלדקס.

הסיפור שלי הוא כזה היום הוצאתי את הרכב שלי מצ'מפיון ונאמר לי שהברקסים הקדמיים שלי לא מקוריים ולא בגודל שצריך להיות

אני יודע שברכב שלי הגודל הוא 312 מ"מ השאלה שלי היא כזאת האם כדאי לקחת צלחות,קליפרים,רפידות מצ'מפיון ולהרכיב אותם ב5500 ש"ח כולל עבודה ומע"מ או שאני יכול לחכות שבועיים כי ההורים שלי טסים היום להולנד ואולי אפשר לקנות שם משהו במחיר זול יותר או שאפילו להביא ברקסים של ברמבו בגודל הזה קליפרים וכו'..

אם כן תמליצו לי על מקומות איפשהו אפילו בגרמניה הם יעברו שם יכול להיות בכל מקרה תמליצו לי על מקומות שאפשר לקנות צלחות של ברמבו כמובן שגם קליפרים ורפידות של החברה.אם מישהו מכיר מקומות או לא יודע מה בבקשה תשאירו הודעה זה חשוב לי.

תודה.

פורסם

יש גם אופציה שלישית- לעשות את ההחלפה הנ"ל במחיר נמוך בהרבה בסדנא שהיא לא צ'מפיון אך מתמחה ברכבי ואג- דוגמאת ג'י דאב לדוגמא.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יש לי נסיון איתם לא מתכוון לחזור אליהם...

תודה בכל מקרה

הם אפילו מחקו את החשבון שלי מאתר ואג כי התגובה שלי לא באה להם טוב בעין.

פורסם

הבאתי אותם בתור דוגמא- מן הסתם יש עוד סדנאות ו/או מוסכים שניתן לפנות אליהם ולקבל את אותה תמורה במחיר הרבה יותר נמוך מאשר בצ'מפיון.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הרבה ממליצים על "שאפט". לא התנסתי, אבל שמעתי רק דברים טובים.

חבר'ה, רק שתדעו שהכל נרשם. :lol:

בקרב הבא "RENO VS VAG" אני אשלוף את המחיר של הברקסים שנתת עכשיו. :-P

פורסם
אז ככה ברשותי לאון טורבו 2002 מי שמכיר את הרכב יודע שמדובר על רכב 4*4 עם מערכת האלדקס.

להבא פשוט תגיד "ברשותי לאון 4"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה יודע יש הרבה אנשים שכשאמרתי לאון 4 הם לא ידעו על מה אני מדבר וכשאמרתי להם שזה הדגם עם ההנעה הכפולה אז הם הבינו אז אני קצת הרחבתי בשביל האנשים שאולי לא יודעים בדיוק מה זה לאון 4, ויש כאלה.

• ספונסר פורום
פורסם

יש משהו שאני לא מבין,הרכב שלך אמור להגיע במקור עם צלחות בלימה בקוטר 312 מ"מ,וכרגע מורכב אצלך ברכב צלחות קאליפרים ודיסקיות של רכב אחר בעלי קוטר קטן יותר? אני מבין נכון? מי ירצה לעשות דבר כזה?

בדקת באמת את קוטר הצלחות?

אורן

פורסם

כן הרכב אמור להגיע עם 312 אתה צודק ואת זה גם אני יודע.

קינתי את הרכב לפני 8 חודשים ותמיד היה בעיה שכל פעם שלוחצים על הברקס הABS כמעט תמיד היה עובד.הייתי בהרבה מקומות לא ידעו לפתור לי את זה ותאמין לי כל מוסך מוכר שאתה מכיר הייתי.

בקיצור בצ'מפיון בדקו לי את זה ואמרתי שאין לי מושג על מה מדובר ואמרו לי שכנראה הבנאדם הקודם החליף שם צלחות ואת כל העניין אם אני לא טועה עומד שם 286 מ"מ.אני לא יודע מה הסיבה שהוא החליף אבל מה שאמרו לי שכנראה שהחיישן ABS לא יכול להבין את הגודל הזה ובגלל זה הייתה התקלה.

אז בקיצור עכשיו אני מחפש צלחות,קליפרים ורפידות אבל אחרי היומיים האחרונים שבדקתי בצ'מפיון אני לא יעשה את זה כי אפשר להשיג קיטים ממש טובים במחיר זהה אם זה מחו"ל או אולי גם בארץ רק שאני לא יודע בדיוק עוד מע לקנות ואני אשמח פה לקצת עצות ואיפה ניתן לקנות את זה בחו"ל לא ענו לי עדיין על השאלות האלה.

פורסם

דיסקים ורפידות אתה יכול לקנות מה שבא לך (אורגינל VW, חלק משופר או OE), מצד שני, אם אתה לא הולך על איזה שיפור אקזוטי ויקר להחריד אז קליפרים אתה צריך למצוא מקוריים (אפילו משומשים).

לדעתי, צור קשר עם TG PARTS אני כמעט בטוח שיש להם שם TT קואטרו שזהה במערכת הבלימה לשלך (ולא רק במערכת הבלימה, מדובר כמעט באותו רכבברמה המכנית).

פורסם

תגדיר שיפור אקזוטי ויקר..

אתה מתכוון אולי להוספת קוילאוברים? או שזה לא קשור לעניין (מצטער על הבורות בנושא).

פשוט חשבתי שאם כבר יש לי את ההזדמנות שההורים שלי בחו"ל אז אולי במחירים שאני אשלם פה בארץ על איזה קיט פשוט אז שם הם יוכלו להביא לי איזה משהו באמת טוב כמו שציינתי בהתחלה נגיד קיט שלם של ברמבו או כל חברה טובה אחרת.

פורסם

כשאמרתי שיפור אקזוטי ויקר התכוונתי לקאליפרים.

קאליפרים מקוריים עושים את עבודתם נאמנה בלי שום בעיה, משהוא אקזוטי ויקר זה קיט 6 בוכנות של ברמבו.

• תוכן חדש...