Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיויק החדשה או מאזדה 3 2.0?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר התלבטויות רבות צמצמתי את הבחירה לאחת משתי המכוניות שבכותרת.

מדובר על רכב ליסינג ולכן אמינות, צריכת דלק וכו' לא רלוונטי וכמו כן העלות החודשית זהה.

הפרמטר החשוב ביותר עבורי הוא ביצועים כיוון שאני נוהג מהר ובאגרסיביות. לאחר מכן נוחות ואבזור.

לקחתי את הסיויק לנסיעת מבחן אבל יש גבול למה שאפשר לעשות בנסיעת מבחן וגם קשה להתרשם באמת מרכב אחרי נסיעה של 15-20 דקות.

רציתי לשאול את אלו שנסעו בשתי המכוניות ו/או מכירים אותן מי לדעתכם עדיפה ולמה?

פורסם

ציינת שאתה נוהג באגרסיביות , אז קח את המאזדה 3 2.0 ליטר . הנהמה שלה פשוט חייתית ,אתה תאהב

מה גם שהסחיבה שלה מדהימה ההרגשה שאתה נדבק לכיסא , לטעמי הסיוויק יותר יפה וזהו .

אבל בכל מקרה לא משנה מה תבחר אתה תהנה משתיהן .

אסף

" אכלת פלפל שתה מיץ " .

פורסם

אפשר להזמין סיויק עם גיר ידני 6 הילוכים. מזדה, ככל שאני יודע מגיע לארץ רק עם אוטומט.

מנוע 1.8 עם 140 סוסים וגיר 6 הילוכים זה שילוב מעולה לטעמי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כאחד שיש לו את הסיביק, אני אגיד לך ככה,

אם אתה מחפש הרגשה סופרטיבית מהאוטו כנראה עדיף מאזדה 3, כי הסיויק בנויה בשביל נסיעה מאוד נינוחה.

האוטו נוסע בצורה מאוד רגוע, בקושי מרגישים שהוא מאיץ בכלל (הוא מאיץ ממש טוב ) אבל ההרגשה כאילו שאתה פשוט יושב באוטו שלא זז.

בסיבובים הסיויק מאוד טובה, אחזית כביש מעולה.

האוטו שקט, לא יודע לגבי המאזדה 3.

מה שכן הגיר הידני מוסיף הרבה זריזות לאוטו, מה שאני לא יודע להגיד לגבי 3 לדעתי הגיר שלה מיושן כבר 4 הילוכים.

פורסם

זאת שאלה בכלל? סיויק אין מה לדבר, עיצוב יופי הכל

פשוט מאוהב באוטו הזה,

בכל מקרה מה שתבחר תבחר ראיתי שציינת מהירות ואני לא יודע נהגתי רק על הסיויק מספר פעמים והיא סיפקה אותי

בהצלחה.

• תוכן חדש...