Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחיר של שליש כן נורא ביחס למחיר של חצי. מחיר שליש הוא 19 ומחיר חצי הוא 22 - אם בא לי רק שליש, למה אני צריך לשלם כמעט אותו מחיר כמו על חצי?

אז או שיורידו את מחיר השליש או שיבטלו אותו.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פה בארץ יש ממש מעט פאבים שמציעים בכלל 1ליטר.

אני אישית לא אוהב לשתות בכוס של 1ליטר, עד שמסיימים אותה הבירה כבר לא כ"כ קרה, מעדיף לשתות 2 חצאים.

לגבי הויינשטפן בחבית: זה בסדר, אני סובל מהבעיה, גם היינקן בחבית אין כ"כ בכל מקום, אז אני נאלץ לשתות טובורג.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אתה צודק לגבי הליטר

הביעה אצלי שאני שותה או ווינשטייפין או לף חוץ מזה ממש ממש קשה לי להיתפשר על בירות אחרות

אם אני מתפשר זה על גולדסטאר ועדיין אני לא יכול לסיים חצי

פורסם
היי, לשבת לדבר עם חברים אפשר בבית, לא צריך לבזבז דלק עד ראשון וגם לשלם יותר מידי כסף סתם.

גם עלי שליש לא משפיע, אבל אני לא יודע מה יגיד הבדיקות אלכוהול, אני גם לא רוצה לדעת, אז כשיוצא לי לנהוג אני מאוד משתדל לא לשתות, אפילו שאני חושב שזה שטויות, כי בעבר הייתי שותה 2 ליטר ויושב מאחורי ההגה, גם לנסיעה ארוכה, לא רק הביתה.

אבל אני לא מתכוון להתגרות במערכת החוק, ולכן אני מגיע לפאב עם חברים/באופניים.

א. יש כאלו שכבר גרים בראשון, ולא צריכים לבזב דלק להגיע לשם :-P.

ב. לשבת בבית זה לא זה.

ג. הרבה כסף? כל יציאה לפאב מסתכמת ב-25-30 שקל כולל טיפ ואבטחה. מקסימום 40-50 עם אוכלים משהו. אפשר להסתדר עם זה פעם בשבוע.

ד. שליש לא משפיע מבחינה חוקית. גם לא חצי. נבדק ואומת. בשביל לצאת שיכור במכשיר אתה נשיפה אתה צריך לשתות ולא מעט. (סף אכיפה 253 מ"ג אלכוהול לליטר דם).

פורסם

אם אתה אוהב ווינשטייפן, אתה אמור להסתדר לא רע גם עם הוגרדן.

אם בבירות עסקינן, המלצה שלי- מבשלת הגולן.

מבשלה בקצרין שמייצרת 4 סוגי בירות, ללא חומרי שימור, במקום.

הבירות שלהן מעולות וגם האוכל שם לא רע.

אם אתם טורחים ונוסעים לשם, אני ממליצה על בירה בזלת (הכהה והכבדה ביותר כ-8%), ואת בירת גליל- שהיא בהירה עכורה ומזכירה את ההוגרדן.

אם אתם בוחרים ל"התפרע" יש אפשרות להזמין את כל ארבעות הבירות -200 מ"ל מכל אחת (סה"כ 800 מ"ל).

מנה מומלצת: תבשיל הקדרה בבירה.

תהנו ואל תשכחו להביא נהג תורן.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם
פה בארץ יש ממש מעט פאבים שמציעים בכלל 1ליטר.

אני אישית לא אוהב לשתות בכוס של 1ליטר, עד שמסיימים אותה הבירה כבר לא כ"כ קרה, מעדיף לשתות 2 חצאים.

זה הכל שאלה של כמה זמן לוקח לך לסיים ליטר...

כשאתה בערב, בין העבודה לבית, עוצר בפאב ללגום 3-4 ליטר בירה עם חברים/עמיתים, אז כל פעם להזמין חצי זה מגוחך.

לכן מזמינים ישר 3-4 כוסות של ליטר בירה, וכ"א נגמרת בין 3-7 דקות (בדקנו את זה עם סטופר).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יש כאלו שעושים ביו דיזל, יש כאלו שעושים בירה :)

כל אחד והשריטה שלו :)

ווינשטפן בחבית יש ב"בלאק בר&בורגר", הוגרדן אף פעם לא התעמקתי איפה יש.

רועי, אני לא מת על שתיה מהירה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אם כבר טמפל בר, בהתאם לאיך שהגענו בכלל להוגרדן, אז הם מגישים גם ווינשטפן מהחבית (אם אני לא טועה).

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

• תוכן חדש...