Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מתוך שעמום דפדפתי בין הפונקציות השונות בר"ד שברשותי מצאתי כמה אפשרויות שלא מובנות לי כל-כך.

אשמח לקצת עזרה והבנת הפונקציות.

אין ברשותי את הספר המקורי של הר"ד ולא מצאתי אחד באינטרנט.

מקווה שאני זכרתי את הפונקציות והשמות נכון:

1.SVC - אפשרות מ0-20,כאשר מגביהים הווליום עולה,לא יכול להיות שזהו ווליום נוסף,האם זה שליטה על הV ביציאות הRCA?

2.הוא הX-OVER,

F - PASS\80\100

NF - PASS\80\100

NonFader - NORMAL\PASS ועוד אחת שאני לא זוכר .

תודה.

פורסם

1. svc : זה פונקציה של עוצמה .

2. x-over : זה קרוס אתה בעזרתו לעשות חיתוכים של תדרים .

3. non fader : זה שליתה על פזה של סאב . יש שתי אופציות 0 מעלות או 180 .

פורסם

svc זה לא עוד כפתור ווליום, זה העוצמה ביחס למקור השמע, אם זה על 0 אז ברדיו ובדיסק ישמעו בעוצמה שווה, אם מגביהים מעל 0 אז בדיסק ישמעו חזק יותר, אני לא יודע למה צריך את זה אבל המתקין שלי תמיד אומר לי לשים את זה על 14, אף פעם לא הצלחתי להבין למה, אבל אז כשמעבירים מרדיו לדיסק שומעים פיצוץ באוזן מרוב עוצמה וזה ממש סכנה.

פורסם

ב SVC יש לך 0-20 ? זה הרבה. אצלי יש 2 או שלוש דרגות לא זוכר.

אבל באופן כללי כאשר שיחקתי עם ההגדרה הזאת זה מגביר לך את הווליום הכללי של הרמקולים.

למשל שאם אתה תגביר דרך האופציה הזאת ואז אם למשל בווליום 25 הרגיל של הרדיו אתה תשמע יותר גבוה בגלל שהעלת את הדרגה ב SVC .

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

אני משער שתפקיד ה SVC הוא להתאים את עוצמת השמע במצב רדיו לעוצמת השמע בדיסק, בדיוק כדי להימנע מה"פיצוץ" הזה שמקבלים כשעוברים מרדיו לדיסק. בפיוניר הפונקציה הזאת עונה לשם SLA.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...