Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום קיבלתי מכתב של המשטרה בדואר-הזמנה לבית משפט...

במכתב כתוב שנתפסתי במהירות מופרזת של 108 קמש בדרך עירונית שבה מותר ליסוע על 60 קמש.

אני נהג חדש עם קצת יותר משנה עם רשיון ובלי עבר של עבירות, מה העונש הצפוי לי במשפט?(הערכתכם?)

תודה ויום טוב.:cry:

פורסם

סביר להניח שתקבל שלילת רישיון+קנס.

מכיוון שאתה נהג חדש כנראה שתאלץ גם ללמוד מחדש לתאוריה ולטסט.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

איזור נתניה

במקרה ומפילים את האשמה על אדם אחר שכבייכול נהג ברכב והוא לא נהג חדש, מה העונש הצפוי לו?

פורסם

אתה נסעת כמעט כפול ממה שמותר. אתה מודע לזה? לפחות 80 אחוז שזה המון!!

ותוסיף לזה שאתה נהג חדש על הכביש בכלל תהיה חגיגה.

שלילה תהיה זה בטוח השאלה לכמה זמן , וגם קנס אתה תקבל.

פשוט אין שום סיבה מוצדקת שאתה תוכל לשכנע את השופט למה לא לשלול לך את הרשיון.

אם זאת עבירה ראשונה שלך, ואתה תודה ותצטער וגם לא תתווכח יכול להיות וזה בספק רב שאולי יקלו עלייך, למרות שזה לא נהוג בכלל.

אם תתחיל להמציא תירוצים , אף אחד לא יאמין לזה , וזה רק יגרום לאי אמון בך ולגרימת עונש חמור יותר.

אם למשל אתה מפיל את האשמה לדוגמא על אבא שלך , הוא יקבל עונש קל יותר. אבל כל מקרה לגופו- אם יש לו הרבה עבירות , או עבירות חמורות יכול להיות שהוא גם יחטוף קשה.

אם זה נהג שהוא כבר 10 שנים לדוגמא על הכביש בלי עבירות קודמות , יכול להיות שזה ייגמר בקנס וכמה נקודות.

תבדוק את העניין , למרות שלא בטוח בכלל שמישהו ירצה להתנדב לעשות דבר כזה , במיוחד שהעבירה היא חמורה. ( יכול להיות שאבא יעזור !?!?)

תזכור את המשפט ( שהוא תקף לגביי המקרה שלך ):

תהיה חכם, אל תהיה צודק!

ניב.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

לא יודע לנבא לך מה יהיה העונש, אבל בדבר אחד אני בטוח:

הוצאה להורג בכיכר המרכזית לא תהיה.

זה דווקא אמור להרגיע אותך...

פורסם
איזור נתניה

במקרה ומפילים את האשמה על אדם אחר שכבייכול נהג ברכב והוא לא נהג חדש, מה העונש הצפוי לו?

כל מקרה לגופו של עיניין.

נהג וותיק ללא עברות תנועה קודמות, ובעל גילויות הרשעה נקי, יזכה לאהדה רבה יותר בבית המשפט, ותקופת השלילה שלו יכולה להיות מועטה יותר לעומתך.

בקשר לקנס אינני בטוחה ולדעתי הוא יהיה זהה.

לפני שאתה מחליט להעביר את האשמה לאדם אחר לבדוק עימו טוב טוב, שהרכב לא משמש אותו ביום יום לצרכי עבודה ופרנסה.

שיהיה בהצלחה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מנסיון אתה יכול לנסות למצוא תייר שהיה בארץ בזמן שצולמת.

ולהעביר עליו את הדוח ע"י הצהרה בפני עו"ד שהוא נהג ברכב.

ולתייר אין הרבה מה לעשות חוץ מדו"ח שכדאי לשלם אבל ללא נקודות וללא שלילה.

פורסם

את הדוח אני רוצה להעביר על אמא שלי, שהיא נהגת יחסית וותיקה(20 שנה +- על הכביש)ללא עבירות כלל.

היא לא נוהגת לצורכי עבודה וכו',היא נוסעת עם אבא שלי לעבודה, וגם אם קרה והיא צריכה הסעה אז יש אותי.

אבל השאלה היא שנגיד ואני יעביר את הדו"ח על אמא שלי העונש יהיה עדיין כבד?(שלילה לתקופה של מעל חודש?), והאם זה אפשרי בכלל להעביר את העבירה על שמה? אין תמונה או משהו כזה?

תודה מראש.

פורסם

זו רק השערה, ואין כאן דברים קבועים, המינימום שהיא יכולה לקבל הוא חודש שלילה+קנס של 1000 ש"ח, עם עבר נקי ועם וותק של 20 שנה של נהיגה ללא גיליון הרשעות.

ל'

פורסם

אני במקומך הייתי מתבייש לדבר כמו שאתה מדבר.

"את הדוח אני רוצה להעביר על אמא שלי, שהיא נהגת יחסית וותיקה(20 שנה +- על הכביש)ללא עבירות כלל.

היא לא נוהגת לצורכי עבודה וכו',היא נוסעת עם אבא שלי לעבודה, וגם אם קרה והיא צריכה הסעה אז יש אותי."

קודם כל אין שום סיבה שאם יש לה וותק של 20 שנה נקי והיא נהגה כחוק, אז היא צריכה לאכול את "ה___" שאתה משאיר לה. (ונכון שזאת אמא והיא תסכים)

תהיה לפחות גבר ותשלם על המעשים שלך ואם תצתרך הסעה אז אתה תבקש ממנה להסיעה אותך או כסף למונית.

ואני לא אומר שלא צריך להלחם בזה, ואפילו צריך ואם יש תקציב מומלץ גם עורך דין, אבל להפיל את זה על קרובי משפחה שלך רק כדי שתוכל להמשיך להשתולל בחופשיות אם הרכב זה לא לעניין בכלל.

אפשר היה להבין מעשה כזה אם הפרנסה שלך היתה תלויה בזה אבל מהמקרה אפשר להבין שלא כך העניין.

פורסם

שאלה מאוד חשובה צולמת וקיבלת את הקנס אולי אפילו ממכונית נעה ויש כמה תמונות אולי אפילו וידאו קצר זה לא שוטר שעצר אותך נכון?

עם זה המקרא ותגיד שאמא נהגה ומצלמה תראה אותך או משהוא עם שיער קצר ויד שעירה מהחלון אתה תסתבך מאוד וזה יכול להגיע גם לפלילי עדות שקר לא אוהבים במשפטים :-)

קיצר כך ע.ד. כנארה חודש שלילה 1000קנס וחידוש נהג חדש יכול להיות סביר תלוי בע.ד. בהצלחה עם לא איכפת לך איפה בדיוק בנתניה תפסו אותך?

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

זאת הסיבה למה יש כ"כ הרבה תאונות בארץ,

ילד חסר ניסיון על הכביש מחליט לסגור 108 בדרך של 60 קמ"ש נתפס ואז רוצה לתפור את זה על אמא שלו.

פישלת שילמת!

קח את זה כמו גבר.

בנהיגה כמו כל דבר אחר בחיים, צריך לחשוב מראש ולא בדיעבד.

הדבר היחיד שאני מאחל לך זה לימודי נהיגה (תיאוריה + טסט ומינימום 28 שיעורים)

ככה שבפעם הבאה תחשוב לפני שתעשה שטויות.

ונעזוב רגע שאם הייתי במקום ההורים שלך לא הייתי חושב לתת לך את האוטו ובטח שלא לקבל את הנקודות.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

שמע, אני לא פתחתי את הנושא הזה כדי לקבל הטפות מוסר מאנשים כמוך.

פתחתי את הנושא כדי לראות מה האפשרויות לעשות בנידון, כי כן חביבי, האוטו לא משמש אותי לפרנסת משפחה, אבל אני נוסע עם הרכב לעבודה ומרוויח משכורת ועוזר איתה להורים שלי איפה שצריך. דבר שני, אם היית מכיר את המשפחה, היית יודע שהאמא לא משתמשת ברכב כמעט בכלל, וגם אם כן, אשמח להסיע אותה לאן שצריך.

אוקי אני יודע שנסעתי במהירות שנחשבת למופרזת, אין מה לעשות, טעויות קורות ומשלמים עליהן(ואני הולך לשלם...הרבה).

אז אני חוזר שוב על שאלתי, מה העונש הצפוי לי(בתור נהג חדש), והאם ניתן להעביר את הזימון לאדם אחר(אמא במקרה הזה) ומה העונש הצפוי לה?

ושאלה נוספת: מהו המחיר הממוצע פחות או יותר לעורך דין לענייני תעבורה, ועד כמה התועלת שלו?

תודה רבה,לילה טוב ונהיגה זהירה.

• תוכן חדש...