Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רוצה הלביא מערכת ואני לא יודע לאין כיון ללכת יש לי תקציב של עד 5 אלף וקיבלת כול מיני הצעות בכול מיני מחירים עכשו אני רוצה שתעזרו לי או שתמליצו לי על מה ללכת בימקוום מה אז ככמה מערכת מס' אחד :

מכשיר של פיוניר דגם 6000UB

מגבר 4 יצ " KICKER 350.4 או MAC AUDIO ZX4500

מגבר מונו KICKER 300.1 או SOUNDSTORM 850M

קומפוננטים 6.5 PULS + מורל TEMPO 6X9

סאב + תיבה מקצועית KICKER 800W CVR12

* חיווט + התקנה מקצועית וכיוונים

סהכ" 5200 שח"

מערכת מס' 2:

1.CLARION DXZ 585USB פאנל

2.AMP ALPINE MRP F300 מגבר

3.COMP HERTZ ENERGY קומפונט

4.SUB-IMAGE DYNAMICS ID סאב

+התקנה וחיוט

מערכת מס' 3:

רדיו דיסק לרכב - DEHP7950UB Pioneer

מגבר לרכב - VIBE416 Lanzar

מגבר לרכב - B2.250.1 Lightning Audio

רמקול לרכב - P162S Rockford אורמקול לרכב - PULSE 6 Morel האלו קומפונטים

רמקול לרכב - PULSE 6 COAX Morel האלו רמקולים אחורים

רמקול לרכב - CVR12 Kicker של ה800ואט +תיבה

במחיר 4 וחצי אבל בלי התקנה וחיוט

תודה על עזרתכם מראש הייתי רוצה לדעת מה יותר מומלץ ומה מיותר ועם אפשר ללהרכיב מערכת שלמה מכול הסוגים יענו מכול מס מערכת לקחת מוצר אחד ולבנות מערכת של עד 5 אלף

פורסם

באיזה רכב מדובר ?

למה שתי סטים של קומפוננטים ?

המחיר יחסית יקר...

עוד מישהו חושב כמוני שהשאלות די חוזרות על עצמן ? - אולי איזה דביק שימליץ על סטאפים מוצלחים בתקציבים שונים ?

לעניינינו -

1. סט קומפוננט בודד מקדימה - תלך תשמע (לא ניתן לדעת מה לדעתך נשמע יותר טוב - עניין אינדיבידואלי) מה שכן סט הקומפוננט הוא הרכיב בעל ההשפעה העיקרית על הסאונד ברכב.

2. מגבר - אם אתה אוהב KICKER - תקח מגבר אחד שלהם מסידרה גבוהה יותר 700.5 או 850.4 אם אתה לא חייב קיקר תיקח סאנדאון (אני בעצמי לא מאמין שאני ממליץ בעיוור על מגבר שטרם שמעתי..:-) - אמור להישמע טוב ובעל ערך לכסף)

3. סאבוופר - שוב, תלוי בסגנון מוזיקה שאתה שומע...- אני אוהב -> (JL AUDIO, IDQ)

4. מכשיר - בתקציב נמוך - הייתי בוחר בקלריון/קנווד (ברמת מחיר נמוכה הם האיכותיים ביותר לדעתי)

עד כאן.

...CASKA for life

פורסם

מדובר ברכב מאזה לנטיס 323 את מערבת מס' 2 מישהו מהאתר אמליץ לי ואמר שלא אגיד את שמו הוא אמר שאני יכול לחבר את הקומפונט לרדיוס דיסק ותסאב הוא אמר להגביר עם האלפין אני מניח שהוא יודע מה הוא אמר ואני לא יודע מה יותר עדיף קיקר או לאנזר או אודי או אלפין ביגלל זהב אני שואל אותתךך לא יצא לי לישמוע קיקר מהסדרות הגבוהות ביגלל זה ומה שהוא ההביא במערת מס' אחת זה לא מהסדרות הגבוהות זה הסטנדר נכון?. וזה לא 2 קומפונטים זה או רוקפוארד או מורל אני לא יודע מה לקחת כי חלק אומרים שלי מורל וחלק רוקפאר ואמרו לי שאם אני לוקח קומפונט אז שהאחורים ייהיו גם אותו חברה שייה צלליל איכותי ונקי האם זה כול כך משפיע? ורמקולים אחורים של רופארד עולים יקר יחסית מהמורל ואין תקציב לזה

.. ורפאלו אני יכנס להאתר אני יבדוק תודה לכם על העזרה אבל אני עדין לא סגור

.רפאל איזה מערכת אתה קניתה בסוף?..אולי זה יעזור

פורסם

סיבך אותך שחבל על הזמן.

לחבר קומפוננט לרדיו דיסק? נו באמת.

כמו שאמרו מערכת 2 טובה, בתנאי שאתה קונה מגבר 4 ערוצים מחבר אליו קומפוננט+סאב בגישור.

אם אפשרי למצוא מגבר 2 ערוצים לקומפוננט ומונו לסאב עוד יותר טוב.

תקנה רק סט אחד של קומפוננט אך ורק קדימה, אחורה לא צריך כלום.

תשמע כמה סטים וכמו כן כמה סאבים.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אז מבין כול המערכות שפה את אומרים לוותר על רמקולים 6 על 9 אז אני יכול לשפר דברים אחרים במקום זה ?. ואתם ממליצים על מערכת מספר 2? תאמת מערכת מספר 2 אני לא מכיר כול כך תחברות האלו ולא יודע עליהם כלום חוץ מהמגבר אז אני ישמח עם תיתנו לי עליה פרטים:-):lol::wink:

פורסם

תראה, 6X9 הרבה לא יוסיפו לך, את ה-500 ש"ח האלה תשקיע בקידמיים.

"1.CLARION DXZ 585USB פאנל

2.AMP ALPINE MRP F300 מגבר

3.COMP HERTZ ENERGY קומפונט

4.SUB-IMAGE DYNAMICS ID סאב "

הרדיו דיסק בא מחברה טובה, איכותית וטובה, לדעתי תסתכל את המפרט ותראה אם אתה צריך מה שהמכשיר מציע לך.

הקומפוננט גם טוב, רק תשמע אותו ועוד כמה, כי חבל שאתה תקנה ובסוף לא תאהב אותם.

סאב גם טוב, הרבה יגידו פה שהוא איכותי מאוד, גם אותו תשמע וסאבים אחרים.

מגבר, 4 ערוצים או מה שהצעתי לך למעלה.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אולי אני יביא מגבר אחד מונומגבר לרכב - B2.250.1 Lightning Audio

וומגבר 4 ערוצים KICKER 350.4 אני נעול על הסאב של הקיקר כי שמעתי אותו כבר אצל כמה חברים בהתחלה חשבתי ללכת על בזזוקה של jbl אבל אמרו לי שהוא לא ישב לי טוב במאזדה אז עדיף לי לי תקיקיר או תסאב החדש של gbl אבל אני מעדיף תקיקר

ובקשר לפאנל עם אתה אומר שעדיף אותו אני ינסה לברר אליו למרות שלא מוצא אותו לא יודע למה אויל אתה יכול לישלוח לי קישור?.. ואת הקומפונט ניראה כמה מה אני יקח אולי את של ראקפורד מהסדרה החדשה אני מאוד מרוצה מהם שמעתי אותם אצל חבריים אני ישמח עם תוכל להיבא לי קישור.. נסכם:

סאב קיקר+תיבה מגבר מונו של מגבר לרכב - B2.250.1 Lightning Audio ועוד מגבר

של קיקר ה KICKER 350.4 וניראה אני חושב נילך על הפאנל CLARION DXZ 585USB

ואיזה קומפונט הייתה ממליץ לי וכמה זה יעלה לי את אומר +חייוט ותקנה

תקנו אותי אם אני טועה אבל יש מצב שהרכב שלי (מאזדה נטיס 323 שנת 2002 )הרמקולים הקידמיים הם 5*7? ולא 6 וחצי?.

פורסם

לדעתי גם השילוב של המערכת מס 2 הוא השילוב הכי טוב ביחס לתקציב.

לך על ה2 כמו שרשומה בדיוק.

הכל מחברות איכותיות ומוצרים טובים.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

אני עככשו פחות דואג גילתי שהרמקולים שלי הם 5*7 קידמיים לפי מה שרשום בהתאר שלכםם אם זה ככה אני צריך גם קומפונט מתאימים

פורסם

אתה צודק בקשר למידה - היא 5X7

ניתן בקלות להתאים רמקול 5.25" ו\או 6.5" בעזרת שבלונת עץ .

הייתי ממליץ לך לראות במו עינייך שעושים זאת כי יצא לי לראות אנשים שפשוט לקחו רמקול הבריגו אותו עם 2 ברגים ומלא רווח

ואמרו -סעו לשלום אכבר התקנה.

בקשר למערכת השניה ,

רדיו דיסק 1200 ש"ח

מגבר 1500 ש"ח

קומפוננט 1000 ש"ח

וסאב :\ 900 ש"ח .

עם ההתקנה אני משאר שהוא שזו אופציה נחמדה .

• תוכן חדש...