Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתי בודק קצת את המחיר, שכן הוא נמוך בצורה חשודה. זכור את דברי האדמו"ר שמר שליט"א: "זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין ובשניהם תקבל נקניקיה".

בדוק את תאריך היצור של הצמיג ואת התאמת דירוג המהירות שלו למכוניתך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

זה מאוד זול .

לי הציעו חברה אמרקאית (התעקשו על האמרקאית ..) ב400 לצמיג במידה 225.

בכל מקרה אני לא יודע עד כמה הם שווים אני כבר נפלתי בפח של הסינים.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אם אתה מתכנן להחליף את הצמיגים כל 4-5 חודשים, אז אלו הצמיגים בישבילך.. הצמיגים מתייבשים מהר מאוד והאחיזה שלהם שווה ל-0. מומלץ בחום לא לקנות את הצמיגים , יש מספיק צמיגים יותר טובים במחירים לא יקרים כל כך, כמו FALKEN לדוגמה..

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

~shay~: לי היו צמיגים של GOORIDE , לאחר 5 חודשים לא עברתי טסט והחלפתי אותם מכיוון שהם ניראו כאילו הם בני 4 שנים והאחריות לא נחשבת מכיוון שזה הוגדר ע"י יבואן כבלאי טבעי..:x

הגומי היה כבר יבש וכל הצמיג היה מלא סדקים, אפילו אליאנס מחזיק יותר זמן...

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

לא הבנתי מה זול ב-200 ש"ח לצמיג.

אני שילמתי על GOODYEAR, לא גודרייד - 1000 ש"ח לרביעיה של 175\14.

אני מניח שרביעיה במידה אחת שלמה קטנה יותר, תעלה בערך 850 ש"ח.

אז בשביל 50 שקל הנחה לרדת לרמה של צמיג סיני? השתגענו?

מחירון TIRES4U הוא מחירון פיקטיבי לאנשים פראיירים. צאו מהסרט שלו, הוא לא מדד לכלום.

דופקים שם מחיר עצום על הצמיגים הסינים, ואז כשאתה מגיע לחנות אתה מקבל "הנחה" מדהימה שפשוט תפיל את כל הלסתות של הערסים בפיצוציה שישמחו לשמוע איך "דפקת את הצמיגיה".

פורסם
הייתי בודק קצת את המחיר, שכן הוא נמוך בצורה חשודה. זכור את דברי האדמו"ר שמר שליט"א: "זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין ובשניהם תקבל נקניקיה".

בדוק את תאריך היצור של הצמיג ואת התאמת דירוג המהירות שלו למכוניתך.

מחירם הרגיל סביב 200 ליחידה, ובמחיר הזה לא הייתי חושב עלהם

הייתי מוסיף 50-100 וקונה גודיאר או דאנלופ.

כרגע יש לי אפשרות לרכוש זוג בפחות מ-200.

למה? כי תאריך ייצור לפני כשנה, ולא בגלל שיש לי עיניים כחולות

וזה עדיין סביר במחצית המחיר

אז מה אתם אומרים, מישהו מחזיק צמיג מהסוג הזה?

פורסם

לפותח השרשור.

במידה שלך צמיגים איכותיים, של קונטיננטל למשל יעלו כ500-600 ש"ח לזוג.

עכשיו בוא תגיד לי אתה, הפרש של (במקרה הרע) 400 שקל על פני טווח של 3 שנים לפחות שווה את זה?

לעשות בשבילך את החישוב? זה יוצא בערך 135 שקל לשנה שזה 11 שקל לחודש.

בשביל 11 שקל לחודש, שווה לך להוריד את רמת האחיזה של הרכב שלך? מדובר על מחיר של חצי מנה פלאפל (במקום יקר). אתה מוכן להתפשר על חצי מנה פלאפל בחודש כדי לנסוע על צמיגים טובים שעברו בקרת איכות גרמנית ולא על זבל תוצרת סין?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אז מה אתם אומרים, מישהו מחזיק צמיג מהסוג הזה?

אני מחזיק צמיג גודרייד במידה 185/60/14. בהן צדק!

קניתי אותו כי לא היתה לי ברירה והייתי חייב צמיג יחיד. אך אל דאגה, הוא היה מותקן על הרכב בדיוק יומיים, ואז כל הרביעיה הוחלפה למותג המקורי (להלן: גודייר), והגודרייד תפס את מקומו בתא המטען כצמיג רזרבי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הבחור אומר שיש לו הזדמנות לקנות 2 ב 200 ז"א 100 ליחידה ==>400 לרביעיה.

בגלל זה הוא שואל פה על הצמיג, בכל מקרה גם ב 50 ליחידה לא הייתי שם אותם, הבטיחות שלי שווה יותר.

אם אתה לא סגור על יצרן מסויים האם הוא איכותי או לא, פשוט תחשוב אם אתה מכיר את השם או לא, לא מכיר? אל תקנה.

יכול להיות שהוא איכותי ויכול להיות שלא, אבל זה שאתה כן מכיר (ולא כי שמעת עליהם בפנצריות בלבד) יהיה איכותי.

ובכל מקרה תתעקש על צמיג טרי ככל האפשר.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
הבחור אומר שיש לו הזדמנות לקנות 2 ב 200 ז"א 100 ליחידה ==>400 לרביעיה.

זה מחיר מצחיק. אבל לחיים אין מחיר שאפשר למדוד בכסף. לצמיגים משמעות מאוד רצינית לאחיזת כביש.

אלפא 164 שלי קניתי עם צמיגים סיניים של HERO (או משהו כזה), האוטו היה פשוט מחליק בפניות על כביש ייבש. דבר הראשון שעשיתי - החלפתי אותם לצמיגים נורמליים - GOODYEAR. מאז הרכב היה מאוד יציב על הכביש, יותר לא החליק.

בנסיעה ראשונה עם צמיגי HERO ה"נפלאים" (אז הייתה תקופה של גשמים והבאתי את האלפא הביתה בסערה ושטפונות), בפנייה ראשונה החלקתי במהירות של 70 ק"מש, באותו מקום מכוניות אחרות נסעו 90-100. אם לא הייתי יודע מה לעשות במקרה של הסחפות הייתי נופל לתהום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...