Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אחותי מעוניית להחליף את הרכב שיש ברשותה , פסאט שנת 2004 2 ליטר .

המניע להחלפה הוא עלויות הדלק , הרכב משמש את משפחתה בעיקר בנסיעות עירוניות ולכן צריכת הדלק שלו גבוהה מאוד .

הרכב החדש חייב להיות אוטומטי , מרווח ( שני ילדים קטנים ) ,חסכוני ובטיחותי .

הקורולה החדשה הייתה מועמדת די טובה אך בתחום הבטיחות היא אינה מצטיינת ( ללא מערכת ESP ורק 4 כ"א) .

האם יש רכבים נוספים שעונים על הצרכים ?

תקציב הוא עד 130 אלף , היא מחפשת רכב יד שנייה .

תודה.

פורסם

שלום רב,

אחותי מעוניית להחליף את הרכב שיש ברשותה , פסאט שנת 2004 2 ליטר .

המניע להחלפה הוא עלויות הדלק , הרכב משמש את משפחתה בעיקר בנסיעות עירוניות ולכן צריכת הדלק שלו גבוהה מאוד .

הרכב החדש חייב להיות אוטומטי , מרווח ( שני ילדים קטנים ) ,חסכוני ובטיחותי .

הקורולה החדשה הייתה מועמדת די טובה אך בתחום הבטיחות היא אינה מצטיינת ( ללא מערכת ESP ורק 4 כ"א) .

האם יש רכבים נוספים שעונים על הצרכים ?

תקציב הוא עד 130 אלף , היא מחפשת רכב יד שנייה .

הקורולה החדשה עולה פחות מאשר התקציב שצויין.

בסכום הזה ניתן לרכוש רכב חדש.

אולי גולף חדשה?

פורסם

תקן אותי אם אני טועה אבל לגולף יש בגאז' די קטן , אני בספק שהיא תוכל לענות על צרכיה של משפחה עם שני ילדים קטנים.

והגבול העליון של התקציב הוא 130 אלף , כמובן שעדיף כמה שפחות 8)

פורסם

תקן אותי אם אני טועה אבל לגולף יש בגאז' די קטן , אני בספק שהיא תוכל לענות על צרכיה של משפחה עם שני ילדים קטנים.

והגבול העליון של התקציב הוא 130 אלף , כמובן שעדיף כמה שפחות

8)

אם מדובר בעגלה אחת, אז אין שום בעיה.

רכב יותר גדול רנו מגאן, בטיחות מצויינת, הגדול ביותר בקטגוריה, תעלה סביבות ה120.000 ש"ח.

פורסם

והגבול העליון של התקציב הוא 130 אלף , כמובן שעדיף כמה שפחות

8)

אם מדובר בעגלה אחת, אז אין שום בעיה.

רכב יותר גדול רנו מגאן, בטיחות מצויינת, הגדול ביותר בקטגוריה, תעלה סביבות ה120.000 ש"ח.

פורסם

לפי דעתי סקודה אוקטביה 1.6 או TDI תעשה יופי של עבודה בעיר. למכונית צריכה ממוצעת של 1 ל-10 בדגם בנזין, תא מטען ענק, אבל היא לא כ"כ מרווחת מאחור עבור מבוגרים (אבל מדובר בשני ילדים ככה שאמור להיות להם מספיק נוח).

אוקטביה 1.6 רכב בנזין מצויין לעיר, מאוד פרקטי ומנוע שלה בהחלט למטרה הזאת מספיק (אם כי בנסיעות ארוכות 100 על 3K סל"ד זה לא משהו אידיאלי לשיוט לפי טעמי).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אפשר לשקול גם את הסיוויק.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אפשר לשקול גם את הסיוויק.

עם 4 כוכבים, למרות האיכות שלו, הביצועים שלו, השם שלו, הוא עדיין לא מתאים לשנת 2008.

לI30 עוד איך שהוא אפשר לסלוח, כי הנקודות שהוא קיבל ממש נושקות ל5 כוכבים, אבל סיוויק לא.

חיים ובטיחות חשובים יותר מכל דבר אחר ברכב.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
עם 4 כוכבים, למרות האיכות שלו, הביצועים שלו, השם שלו, הוא עדיין לא מתאים לשנת 2008.

לI30 עוד איך שהוא אפשר לסלוח, כי הנקודות שהוא קיבל ממש נושקות ל5 כוכבים, אבל סיוויק לא.

חיים ובטיחות חשובים יותר מכל דבר אחר ברכב.

מה גם שה"אח התאום" של הI30 קיבלה 5 כוכבי בטיחות. (KIA CEED )

פורסם
מה גם שה"אח התאום" של הI30 קיבלה 5 כוכבי בטיחות. (KIA CEED )

בנקודה אחת יותר במחבן ריסוק .. לא משהו רציני, אבל להגיד לך את האמת, קיה סיד נחשבת מוצלחת יותר גם אם משווים אותה לI30, היא איכותית יותר ונעימה יותר, וכנראה גם מעט מעט בטוחה יותר.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
בנקודה אחת יותר במחבן ריסוק .. לא משהו רציני, אבל להגיד לך את האמת, קיה סיד נחשבת מוצלחת יותר גם אם משווים אותה לI30, היא איכותית יותר ונעימה יותר, וכנראה גם מעט מעט בטוחה יותר.

ההבדלים כה מזעריים, שחבל אפילו להרבות במילים.

כמעט שתי מכוניות זהות.

פורסם

מה עם הרומסטר?

מרווחת יותר מכולם עד כמה שיצא לי לראות (גם מאחור), עם תא מטען גדול מאוד. כמובן שיש ESP ו6 כריות אויר.

נכנסת בתקציב בקלות יתרה עם הרבה עודף לבזבוזים.

!AWDSOME

פורסם

מבחן הריסוק בודק בטיחות פאסיבית, הוא לא בודק בטיחות אקטיבית.

ב130K אפשר למצוא סיויק ES משנת 2007,2008. לדעתי הרכב מתאים לכם, הוא חסכוני ביחס לכל הקטגוריה שלו(משפחתיות בגודל בינוני). 6 כריות אויר וESP.

המגאן אומנם קיבלה במבחן E-NCAP חמישה כוכבים, אך מבחינת צריכת דלק היא נוראית, הרכב במקרה הטוב צורך 1:10, וזו בנסיעה מאוד מתונה איתו, ברגע שתפעיל מזגן הצריכה יורדת ל 1:8.7 (אני מדדתי ע"י מחשב הדרך).

צריכת הדלק של הרומסטר דומה לשאר המשפחומטיות, גם כנ"ל עבור האוקטביה.

כדאי לשקול בנוסף את ה גולף 1.4TSI, הרכב חסכוני ובנוסף יש לו יתרון - גיר ה DSG.

סיכום: הייתי מתלבט בין הסיויק לגולף 1.4TSI, היתרון של הסיויק - תא נוסעים מרווח, לגולף - איכות החומרים ושילוב מנוע-גיר.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

• תוכן חדש...