Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפשת לקנות רכב קטן , חסכוני בדלק, אמין ועם חלפים זולים, בתקציב של עד 65K. אני מתלבטת בין דייהטסו סיריון, סוזוקי סוויפט (או אגיניס?) ויונדאי גטס. מעדיפה לקנות מחברת ליסינג ולא מפרטי בגלל הסיכון שב"קומבינות" עם מכוני רישוי שקיים בשוק הפרטי, וגם בשל ההנחה.

העניין הוא שבתקציב הזה מליסינג אני יכולה לרכוש רק גטס 2007, עם הבעייתיות המדוברת בצריכת הדלק (שמעתי שלמרות שידרוג המנוע שנעשה בדגם עדיין קיימת הבעיה ) או דייהטסו סיריון (סוויפט כמעט ואין בליסינג) עם קילומטראז' אסטרונומי (87000 לשנת 07' ) שבכלל מעל לתקציב שלי ...

שאלתי היא האם עדיף לרכוש גטס בשל המחיר הזול למרות צריכת הדלק או דווקא אחד מהסוגים האחרים מבעלים פרטיים/מחב' ליסינג עם קילומטראז' גבוה או ב"מחיר" של שנתון יותר ותיק.

אני די אובדת עצות ואשמח מאוד לעצתכם.. תודה :?

פורסם

לפי דעתי יאריס זו אופצייה עדיפה. האם את מעדיפה גיר אוטומטי או ידני (שהוא אמין וחסכוני יותר)?

יותר ממליץ על רכב פרטי. גם יהיה יותר קל למכור אותו וגם כניראה יהיה לו פחות בלאי. לא כל חברות ליסינג שומרות טוב על הרכבים שלהם ועושות טיפולים בזמן. גם מכוניות ליסינג בד"כ עוברות המון ידיים, המון סגנונות נסיעה שונים, דברים אלו לא מטיבים על בריאות הרכב במיוחד שמדובר על קילומטרז'ים יחסית גבוהים.

ממליץ למצוא רכב פרטי, עם ספר טיפולים מסודר, אחד שתוצאות ממכון בדיקה אצלו טובות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ממליץ בחום לערוך חיפוש בפורום לגבי קניה מליסינג.

בגדול - לא מומלץ. טיפולים שוטפים לא רציניים, זריקה של הנהגים, נהגים מרובים וכו'.

אפשר למצוא רכב פרטי מטופל, ודאי בשנתונים אלו.

קראי בקפידה את הדביקים שבראש הפורום, ואם יהיו לך שאלות - בואי להתייעץ.

צביקי

פורסם

סיריון החדשה היא אופציה טובה. סוזוקי סוויפט לא נראה שתמצאי במחיר הזה עדיין. יונדאי גטס מליסינג היא ככל הנראה בגרסה הכי בסיסית - לפעמים עם כרית אוויר אחת וללא ABS - מאוד לא מומלץ (עניין צריכת הדלק פחות קריטי - נהגי ליסינג לא בדיוק עדינים עם הגז והצריכה בהתאם).

בתקציב הזה הייתי יורד שנתון או שניים ורוכש משהו טוב יותר. סיריון מהדור הנוכחי, סקודה פאביה, אפילו טויוטה יאריס אם תמצאי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...