Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום =)

האם העניין של שימוש בבטון כתחליף לחומרי האיטום השונים יכול להיות אפקטיבי ?

שמעתם פעם על מישהו שניסה ? יהיה לזה אפקטביות דומה ?

זה שווה את כל העניין של העבודה הלא כ"כ נוכה מאשר להשקיע 500 ש"ח .

יש לי גישה לחומרי בניה כאלה ואחרים , יש חומרים דומים שיכולים לעזור ?

תודה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

לא, פשוט לא

אל תבקש הסברים, אל תשאל למה, אל תכעס שאין לך תשובה

אבל פשוט תשכח ממה ששאלת

יש יותר מדי סיבות וכולן כל כך אבסורדיות, אז פשוט תוותר על השאלה שלך

פורסם

חחח(במחילה מכבודך, אל נא תהפוך את הפורום לצ'אט) מזה השטות הזאת בטון

למה לעשות דבר כזה?

נראה לי דפוק לגמרי

פורסם

זה יסדק, זה לא ידבק לדופן הרכב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
זה יסדק, זה לא ידבק לדופן הרכב

לא עדיף לשלם 500 שקל וזהו ?

עזוב שיהיה לך משקל נוסף לרכב....אל תשכח זה בטון

:shock:

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

יעקב למה אתה תמיד הולך לדברים מוזרים?

תקנה חומר מתאים לרכב וזהו למה צריך את כל הקומבינות האלה אם אתה מנסה לחסוך זאת לא הדרך..

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אני אסביר לכם בדיוק למה , אני כבר בסביבות ה 4 חודשים לא מצליח לקנות מערכת כמו שצריך יש לי רק 6K בקופה ואני הפסקתי לבזבז על כל חרא ולצאת סתם כי בא לי וכו' ... קיצר רמת החיים ירדה בגלל שאני רוצה להשקיע כמו שצריך .

בגלל זה אני מחפש מאיפה שאני יכול להשיג את הדבר במינימום שבמינימום ובתחילת ספטמבר לקנות ולהרכיב את מה שצריך .

אני יודע זה תכנון לזמן ארוך יותר מידי :( אבל זה לא דבר שבא ובקלות ואני מקווה שגם לא ילך בקלות.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

לא יודע מה איתך אבל אם אני ההיתי צריך לחסיר מעצמי משהו בשביל מערכת כו**מק כל המערכת שורף אותה.

לא יודע מה הציפיות שלך ולא יודע לאן אתה מכוון אבל אני יודע כאין כסף לא קונים וכשיש קצת כסף לא קונים דבר שלא צריכים.

אתה עושה טעות ואתה הולך למקום לא נכון אתה לא צריך להחסיר מעצמך דבר רק בשביל להגיד שיש לך מערכת של חברה כזו או אחרת זה סך הכול פוזה! גם רכיבים פשוטים יותר יפיקו סאונד טוב כל עוד ההתקנה (איטום במקרה הזה) ברמה גבוהה ואיכותית.

אני בתקציב של 7 וקצת הרכבתי מערכת סבירה + ואני נהנה מכל רגע ואין לי אף מוצר שהוא top of the line.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם

להה אני לא מחפש פוזה , אני מחפש לשמוע כמו ששמעתי אצל הvw השחורה עם הIDMAX (לא יודע אם זה בדיוק vw), אני חולה מוסיקה והגה וזה דיי משתלב ביחד =)

פוזה אני יעשה בהתקנה אין מה לדאוג , לדים +הפתעה בטוח יהיו, עם רכיבים בשם IDMAX שבקושי אנשים מכירים בחוץ, אין מה לעשות פוזה בשמות אלה רק כאן בפורום ואנשים שמבינים, יש לי חברים שבטוחים שאצלי כרגע יש את המערכת הכי טובה בארץ , מה לעשות ככה זה :(

יעקב

פורסם

על זה אני מדבר אתה רוצה IDMAX עולה קרוב ל3K והתקציב שלך הוא 6K, חצי מהתקציב הולך לסאב ועוד לא דיברנו על הגברה בשבילו. אני חושב שתתחיל לאט לאט חבל לגמור חצי מהתקציב רק על סאב.

פורסם

יש לי תיכנונים אחרים תאמת (=את האמת) , ואני מניח שעד אז (הזמן המתוכנן להתקנה) יהיה לי בסביבות 16K שלפחות 12K אני זורק על המערכת ככה שאני לא לחוץ.

יהיה טוב=)

יעקב

פורסם

12K זה לא תקציב גבוהה ולכן נשאר הIDMAX במקומו .

יעקב

פורסם

בטון זה מצויין.

תעשה שכבה יפה ברצפה.

תפרק את הדלתות. ותעשה גם שם.

תהפוך את הרכב. ושכבה יפה גם על התקרה.

בבג'ז. מלא בטון. בצדדים. במכסה. ברצפה.

בקיצור. תחסוך 1000 שקל בחומרי איטום.

והרכב שלך יעשה מהיום קילומטר לליטר. מהמשקל של החומר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...