Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תשכח רק לעשות "רובא" לחריצים כשאתה מסיים..

ואפשר כשאתה מסיים לעשות לזה "הליקוטפר" (למה לעזאזל קוראים למכונה הזאת ככה ?!!) כדי שייצא לך חלק הבטון ברצפה..:-D

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

בחייאת יעקב, 1 באפריל?!

תגיד לי שאתה צוחק.

ובקשר ל"הליקופטר", ראית פעם איך זה נראה? אז זהו שזהו נראה כמו... הליקופטר הפוך.

פורסם

לא, היה איזה אחד שאני מכיר והוא העלה את הנושא הזה , אז אמרתי למה לא יש לי גישה נשאל לא עולה כסף מאשר לנסות :oops:

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

וברצינות, על שקי חול שמעתי, וראיתי כדי להשיג בידוד ברצפה (יותר דומה למזרון דק במילוי חול)

אבל בטון זה כבר חדשנות

תחביב של אודיו זה נחמד, אבל לא שזה בא על חשבון דברים של יום יום

פורסם

:roflmao:

זה מזכיר לי תוכנית של טופ גיר.

הם לקחו מרצדס וניסו להפוך אותה לביתית יותר עם כורסאות ואריחי בטון- הרכב לא זז אחרי ה""שידרוג".

ממליץ לך לראות את הפרק זה כבר יוציא לך את הרעיון מהראש.

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

פורסם

יעקב קיבלת מכה חזקה בראש :-)

מילא אנשים שאלו על חומרים אחרים כמו סיליקון או פוליאורטן אבל בטון עדיף לך אם כבר לקחת ספריי זפת יעודי להתיז ותדביק עליו נייר כסף 50 מיקרון ובטוש שחור תירשום DYNAMAT EXTREME בשביל ההרגשה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אהה איטום עולה 500 שקל?

כל האוטו או מה? אני מדבר רק על הסאונד יענו שלא ישמעו פככככככככככככככ כמובן שאתם מבינים

הרמקולים אצלי בדלתות.ץ.

פורסם

:lol:

:roflmao:

LOL

אני לא יכולה להפסיק לצחוק מהרגע שקראתי את השרשור ההזוי הזה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
יעקב קיבלת מכה חזקה בראש :-)

מילא אנשים שאלו על חומרים אחרים כמו סיליקון או פוליאורטן אבל בטון עדיף לך אם כבר לקחת ספריי זפת יעודי להתיז ותדביק עליו נייר כסף 50 מיקרון ובטוש שחור תירשום DYNAMAT EXTREME בשביל ההרגשה

זה יכול להיות רעיון טוב בשבלו.

:lol:

מצחיק.. בטח יש עוד.

:arrow:

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

מכונית היא אחלה כלי להחזרה בתשובה,

תמיד כשאני נוהג כולם מתפללים כל הדרך.

פורסם

כמה ירידות , תרגעו אני מרגיש טוב תודה .

לנעול ? :?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...