Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התאונה של אמא שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אנשים.

אני דיי חדש פה ורציתי לספר לכם על עוד תאונה מהסוג שבלתי נמנע:

הגירסה של אמא שלי:

נסעה מהדר לכיוון חליסה, בסיבוב 180 מעלות החליקה על מים ונכנסה 3 פעמים בצדדים, ובפעם הרביעית עפה לפני גשר גיבורים.

התהפכה-טוטאלוס לאוטו-היא יצאה בלי פגיעות.

הגירסה שלי ושל אבא שלי:

היא חשה בטוב והחליטה שהיא תיסע כמו שומאכר, החליקה בסיבוב 180 על יבש(כי יוני זה כבר חם אין מצב למים),

נכנסה פעם אחת בגדר ועפה לפני הגשר.

הינה כמה תמונות:

http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=4937

ואלה תמונות שאני צילמתי מהמגרש:

p1040459we1.jpg

p1040460br2.jpg

p1040461jt3.jpg

בגדול אני כועס על אמא שלי, ויותר היא לא תיסע באוטו, את מצבי הרוח שלה תשמור לאוטובוס או למוניות.

עכשיו אני לפעמים נוסע ברכב של אבא שלי, או של העובדים כשהם לא משתמשים בו, ורוב הפעמים באוטובוס,

ואין דבר יותר מבאס לעבור מאוטו לאוטובוס, יש הרגשה של השפלה.

אבל דבר אחד מחזיק אותי שלם, עוד 4 חודשים ככה אנחנו מתכוונים להזמין את פורד אדג', ואני ידאג שאף אחד לא יסע עליו בלי אישור שלי, בתאכלס אני היחיד שטיפלתי בפיזו' כאילו הוא הבן שלי, ואת פורד אדג' אני ישים עליו ניילון(של מטבח), ויקנה לו גם מלא מגנים יפים כאלה כמו שראיתי מלא פעמים ביונדאי טוסון(בציפוי כסוף), יחנה אותו בצל אפילו אם צריך ללכת אחרי זה חצי שעה.

שואב אבק, ספריי ניקוי חלונות, בדים רכים-אלה יהיו הדברים הקבועים באוטו החדש.

ובכלל איזה עוד דרכים אפשר לשמור על האוטו חוץ מלנקות אותו כול יום עד שהצבע ירד?ואפשר לעשות ביטוח לנהג צעיר ורק הוא יהיה הנהג היחיד שיוכל לנסוע באוטו הזה?זה ירחיק את הפולשים מלנסות לעשות סיבוב באוטו...

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

קודם כל אני מקווה שאמא שלך בריאה ושלמה.

דבר שני, למה החלטת שהיא נהגה כמו שומאכר?

ודבר אחרון, ההורים שלך מזמינים אוטו חדש ואתה רוצה שהם לא ינהגו בו? :shock: נראה לי פיספסתי אותך היכן שהוא.

פורסם

סלח לי ידידי שאני אומר לך את זה ,אבל אתה נשמע קצת כמו ילד מפונק. אתה רכשת את הרכב? לך זה לא יכל לקרות? זאת אמא שלך ותכבד אותה.

פורסם

ערכתי, יותר טוב?

כל משפט שתכתוב בלי נקודה בסופו - יימחק (ובגלל זה ההודעה הזו ריקה).

אבא שלי מסכים איתי, מה איתכם?

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

ואמא שלי?שתתחיל לעבוד.8)

:shock::roll:

העיקר שאמך בריאה, הרכב זה רק חתיכת פח.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

תשמע, הגישה שלך לאמא שלך פשוט מחפירה. לכלבה שלי אני לא מתייחס בכזו אדנות. במקומה הייתי זורק אותך מהבית, שתלך להציב תנאים להומלס בגינה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אנשים טועים. בגלל זה הם אנשים, אחרת הם היו רובוטים.

אני לא יודע לאיזה סטנדרט הורגלת, אבל לא יקרה לך דבר אם בגיל 18 תסע קצת בתחבורה ציבורית כמו רוב הציבור בארץ בגילאים האלה. דבר לא ירד מכבודך.

ואם לא נוח לך עם איך שאמך נוהגת, אתה רשאי לרכוש לעצמך רכב מכספך ולא לתת לאיש לנהוג בו. עד אז, אתה מוזמן לגלות יותר אמפתיה לאמך, וחשוב מכך: להבין היכן מקומך בהיררכיה המשפחתית. אם הבן שלי היה מדבר אלי ככה, לא היה שום סיכוי שהוא היה מקבל ממני את הרכב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תתחיל להרגיע, כי גם לך זה יכל לקרות.

וזאת אמא שלך. גם אני מתעצבן שאמא שלי לוקחת את האוטו כי אני יודע שהיא נוהגת להתעלל ברכבים אבל לא אני קניתי את האוטו, וגם אם כן זאת אמא שלי. לא אשה זרה.

אני לא יודע אם אתה יודע איך אתה נשמע, אבל אתה מזעזע.

פורסם

** נמחקה הערה מיותרת **

וכן אמא שלי עקרת בית, ואני יעשה לה חיים קשים אם לא תלך לעבוד(קצת התחשבות באבא)

והרכב היה של המשפחה, כולם השתמשו בו, אבל משתמשת אחת ניסתה קצת יותר.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

אדון מינקין, יש לפורום חוקים וכמו שכולם נוהגים לכתוב כאן בצורה מסויימת גם אתה צריך.

דבר שני, מה העניין שאתה נתפס לזה שאמא שלך "עקרת בית"? היא לא גידלה\האכילה\ניגבה לך את התחת כשהיית קטן?

לא ברור למה אתה מתלונן, ישנן הרבה נשים שהן "עקרות בית" וזה לא דבר פסול כי יש מספיק עבודה בבית.

פורסם

ניראה לי כולם הבינו איזה סוג בן אדם אתה.

כל תגובה נוספת מיותרת.

Falou הוא לא מורה ללשון, הוא פשוט מונע מאיתנו לשבור את הראש לגבי מה כתבת.

מה זאת אומרת תעשה לה חיים קשים? מי אתה בכלל? היא אמא שלך!

אולי אתה תילך לעבוד?

חוצפן.

פורסם
אדון מינקין, יש לפורום חוקים וכמו שכולם נוהגים לכתוב כאן בצורה מסויימת גם אתה צריך.

דבר שני, מה העניין שאתה נתפס לזה שאמא שלך "עקרת בית"? היא לא גידלה\האכילה\ניגבה לך את התחת כשהיית קטן?

לא ברור למה אתה מתלונן, ישנן הרבה נשים שהן "עקרות בית" וזה לא דבר פסול כי יש מספיק עבודה בבית.

היחסים שלי ולבין אמא שלי לא כאלה טובים.

אולי היא גידלה אותי אבל זה היה בגלל אבא שלי שהכריח אותה כי הוא היה בעבודה כול הזמן ובנה את העסק.

עכשיו אני מספיק גדול כדי לגדל אותה ולשלוח אותה לעבוד כמו שהיא שלחה אותי.

אצלכם יש קטע שאמא זה דבר קדוש, אל בתאכלס לגדל ילד זה לא כזה מסובך, אני עובד מביא לאבא שלי את כול המשכורת שלי

ואני נהנה לנסוע על האוטו, לחיות בבית שלו ולאכול מהמקרר.

כולם מאושרים.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...