Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכותרת מעט לא רלוונטית. ישראל היא זו שהתעקשה על הפרדה בין הגדה לעזה בהסכם הרגיעה. החמאס רצה דווקא להכליל את הגדה, ובכך למנוע מישראל חופש פעולה וסיכול שם, וכמו כן לאותת שהוא זה שדואג לגדה ולקדם את ההשתלטות עליה.

צודק, אז אנחנו אשמים בפיגוע, אדיוטים שכמותינו:evil:

אתה עד כדי כך תמים לחשוב שאם ישראל הייתה מסכימה לרגיעה בגדה זה היה מעניין את המחבל הזה?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לקחת את הדחפור הזה, לשים אותו מול הבית של המחבל באיזה 3 בבוקר, ולהכנס איתו בבית ולדרוס את כל המשפחה שלו, לא אכפת לי, מצידי שיהיו שמה 30 איש, מצידי גם הילדה הקטנה התינוקת שלו.

עין תחת עין.

פורסם
צודק, אז אנחנו אשמים בפיגוע, אדיוטים שכמותינו:evil:

אתה עד כדי כך תמים לחשוב שאם ישראל הייתה מסכימה לרגיעה בגדה זה היה מעניין את המחבל הזה?

אתה לא יורד לסוף דעתי.

ברור לי שזה לא מה שהיה משפיע על המחבל, אבל זו הייתה נחשבת להפרה של הרגיעה. פותח השרשור מנסה לקשור את הפיגוע לרגיעה, מה שלא נכון, ועל כך התרעתי. מזכיר לי עיתונאים שמצרפים מס' עובדות לא קשורות, כדי שהקורא יעשה את הקישור בעצמו ויניח את ההנחות הלא נכונות שהם מעוניינים שיניח.

דעתי בנוגע לרגיעה אגב, זו טעות ענקית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בשכר הזאום הנ"ל בטח שיהודים לא יעבדו אבל תשלם יותר ותקבל יהודי, איך אפשר בכלל להשוות אצלהם (ולא יודע מאיפה הם מביאים הכל) במשכורת מינמום אפשר לחיות אצלנו? זה ללכת 3 פעמים לסופר , ואני מדבר מידע לא חסר לנו מנקים בעבודה שלי ערבים ממזרח ירושלים והכפרים מסביב הם חיים בבית אם ילדים אשה שלא עובדת והכל מהשכר של כ 5000 ש"ח שהוא מרוויח ממשרה וחצי הוא אומר לקניות הם הולכים לשטחים וקונים הכל פי 10 יותר זול מאשר פה מיסים אין להם הבית נבנה לא חוקי אבל מהעיריה מפחדים בכלל להכנס לאזורים שם המס היחיד שיש לו זה מס הכנסה וזה המעביד משלם.אני לא חושב שיש עוד מדינה כזאת בעולם שמפחדת מאנשים שחיים בשטחה ועושים מה שבה להם טוב אולי רק אפגניסטן-טליבאן אבל עצוב שאנחנו מתדרדרים לרמה הנ"ל.

והכי מקומם זה שערבי יכול להסתובב במרכזי הערים שלנו בבטחה ואנחנו לא יכולים אפילו להתקרב לקצוות הערים/שכונות/כפרים שלהם כי יהרגו אותנו פשוט, אולי הגיעה הזמן שהיהודים יתחילו לתת את אותו היחס לערבים בשטחנו כמו שהערבים נותנים לנו בשטחם

יותר מזה מצידי שיביאו תאילנדים/סינים ושיתנו להם להתפרנס פה ואם יתנו הם יבוא בהמוניהם אבל לא , אותם מגרשים ואת מקומם תופסים מחבלים פוטנציאלים.

ערב טוב, ושלא נדע עוד פיגועים.

פורסם

אתה ללא ספק צודק.

צריך להפוך את הגלגל ולהנהיג שם משטר טרור, כולל עוצר בשעות הערב.

כל מי שייצא החוצה, ירו בו על מנת להרוג.

משפחת המחבל - יש לגרש אותה לאחת ממדינות ערב ,וכך גם לגבי משפחות כל המחבלים בעבר ובעתיד.

אני אישית בעד לרסס את המשפחות, אבל זה לא הומאני וכאלה , אז זה לא יתקבל במדינה של יפי נפש או בעולם יפה נפש.

מה לגבי קבורה עם יחד עם ראש של חזיר או חזיר , יש איזו שמועה בעניין שזה יכול להרתיע מחבלים כי הם יגיעו לגיהנום (שם הם יפגשו כושי ענק במקום 72 בתולות - זאת תוספת שלי :D) במקום לגן עדן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הראש חזיר והמחשבה על הכושי בהחלט יכול להרתיעה אותם .

אחת האטרקציות שם זה הבתולות ואם לא יהיה בתולות ועוד במקום זה כושי ענק פשוט לא תהיה להם סיבה להתאבד או בכלל להלחם .

לדעתי שווה לישראל להשקיע מאמצים ולשכנע אותם ברעיון הנ"ל הרי הכל זה שטיפת מוח אחת גדולה:wink:.

פורסם

בתולות ועבודות בנייה? מה יהיה עם קארזפורום...

מטר מהבית. לא כאילו, באמת.

אשתי או אני עוברים שם פעם ביום.

פשוט מטורף.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מיסים אין להם הבית נבנה לא חוקי אבל מהעיריה מפחדים בכלל להכנס לאזורים שם

תלוי איפה, כמובן. אתה מכיר את בית צפפה? כל הבתים שם 1 או 2 קומות. העירייה דורשת $100,000 רק לאישור לעלות לבנות כל קומה נוספת. זה לגבי "מיסים אין להם". דופקים אותן בכל הכיוונים, תאמין לי.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אתה תמים...

ואיך בדיוק הם ישלמו את ה100,000 האלו אם הם מרוויחים 5000?

בניה לא חוקית היא מאוד נפוצה במיגזר הערבי שזורק זין על המדינה שחי ממנה

כפויי טובה זו מילה מתאימה יותר

אין להם קשר למדינת ישראל (למרות שהם מזיינים במוח כל שני וחמישי)

מה שאפשר להזיק לגנוב ולדפוק זה החיים שלהם

להעיף כל בוגד וטובה שעה אחת קודם!

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אתה חי בעולם משלך,הא?

תבין חמוד,הייתי בקרבי וחברים שלי גם ואני מכיר את האוכלוסיה יותר מדי זמן

זבל זו לא מילה - אז תפסיק לרחם עליהם ותהיה בטוח (ואני לא אומר את בתור השערה) שהם לא שמים עליך בשיט

אני יכול לספר לך הרבה דברים שלא תישן בלילה ותבין מה זה חיות אדם והזבל של האנושות אם אפשר לקרוא להם ככה

מפאת כבוד המקום אני לא רוצה לדבר על זה

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

עצוב...

אותו חייל צה"ל פשוט גיבור חסר לנו אנשים כמוהו וכמו קרוב משפחה שלו בדרגים הגבוהים במדינה הזאת , רק עצוב ששוב המשטרה כשלה אבל דואגת לקחת לעצמה קרדיט .

ביחד איתו אפשר להוסיף גם את אותו יסמני"ק שעזר והשוטר סיור שאומנם רק הפריע להם לגמור עם הבן זונה הזה אבל הראה תעוזה .

פשוט להוריד בפניהם את הכובע.

חוץ מזה צריך פשוט מחר בבוקר להביא דיניינים ופשוט לכתוש לו את הבית ולגרש את כל המשפחה שלו מפה , כמובן רק אחרי חקירה קשה בשב"כ שתשאיר להם חוויות לכל החיים.

פורסם

פיתרון מידי:

לתלות כרזות של שמו ותמונתו של המחבל יחד עם בני משפחתו ברחבי הכפר, ולהטיל עוצר מוחלט על הכפר למשך חצי שנה על כל פיגוע.

האחראיות נופלת על משפחת המחבל, שיאכלו אחד השני במשך חצי שנה.

ואז נראה אותם מעיזים לעשות את זה שוב.

אביחי

פורסם

צריך להתחיל בלהרוס לו את הבית על כל יושביו.

אני די צעיר אז אני לא ממש יודע אבל רציתי לשאול מי נתן להם תעודות זהות כחולות?

לפחות לא נותנים להם כסף מביטוח לאומי.

to finish first first you have to finish

• תוכן חדש...