Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פיתרון מידי:

לתלות כרזות של שמו ותמונתו של המחבל יחד עם בני משפחתו ברחבי הכפר, ולהטיל עוצר מוחלט על הכפר למשך חצי שנה על כל פיגוע.

האחראיות נופלת על משפחת המחבל, שיאכלו אחד השני במשך חצי שנה.

ואז נראה אותם מעיזים לעשות את זה שוב.

אביחי

בדיוק.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני די צעיר אז אני לא ממש יודע אבל רציתי לשאול מי נתן להם תעודות זהות כחולות?

לפחות לא נותנים להם כסף מביטוח לאומי.

1. לוי אשכול (תעודות תושב קבע לרובם)

2. נותנים

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לגבי הדיבורים על עבודה עיברית.

נכון שמעט מאוד ילכו לעבוד בבניה פרופר (בלוקים, דליי מלט ,ברזלנות וכו') אבל כמפעילי כלים לא חסרים אנשים שרוצים עבודה,אבל ערבי ממזרח ירושליים עולה פחות ואותם הקבלנים לוקחים.

עונשים?

כל ישראלי שמעסיק ערבי ללא אישורים ,צריך להישלל לו הרשיון עסק,כל אחד שיצא ממנו מפגע לכלא.

שאנשים יחשבו טוב טוב לפני שהם מעסיקים אוייבים.

תחפשו בגוגל ,תמיד בסוף ההכי נחמד ויעני שוחר שלום, מתהפך ועושה פיגוע.

קודם כל כל מי שמעסיק עובד לא חוקי או עובר על חוקי השכר צריך לקבל קנס בגובה של פי שלוש מהמחזור החודשי שלו (ולא משנה לי ערבי, יהודי או סיני. עובד לא חוקי הוא עובד לא חוקי).

עזוב בנייה. נראה אותך מוצא ישראלים לעבודה גם בתעשייה (עבודה מבסודרת ולא קשה פיזית).

לגבי מניעה, לא צריך להעניש קולקטיבית את כל הכפר אבל אפשר בהחלט לשלול אזרחות מכל מי שיודע, מסייע או שותף לפעילות עויינת (גם אם הוא יהודי וגם אם הפיגוע הוא נגד בני מיעוטים).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בתור אחד שעבד במפעל שבוע, ואבא שלו עובד במפעל (באחזקה, לא בשיווק או משהו כזה) יותר מ10 שנים - אני יכול להגיד לך ש90% מכח האדם שם מאשדוד, ואני מניח שאני לא צריך לפרט - אז כן, יש יהודים, חלקם בעלי השכלה גבוהה, שעובדים בייצור ובאחזקת מפעלים - מהסיבה היחידה שאין להם עברית.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

החייל הנ"ל איתי במחזור..

הוא בפלוגה של אגוז, סיים טירונות שבוע שעבר (השבוע אנחנו ברגילה..) - ככה שהוא לא איזה לוחם שעבר מלחמות וכו', ועל זה מגיע לו אפילו יותר קרדיט

קיבל גם מצטיין פלוגתי לפני שבועיים+-, בן אדם שפיץ

פורסם

BURZUM אתה צודק בהחלט המגזר נדפק קשה מאוד רק אני גר בקופסת סרדינים קטנה שנקראת בארצנו דירת מגורים בפסגת זאב (האזור שבוא אתה אומר שאתה עובד בפרוייקט הרכבת ),

והם חיים מעבר לכביש בוילות 3 קומות אבל אתה צודק הם בהחלט מקופחים.

ובכלל המחבל בחור נחמד והטרקטור בכלל נסע לבד והשתגע והוא מסכן פשוט נתקע בקובינה של הטרקטור וצעק קריאות "אללה וואכבר" לעזרה.

ובכלל הרכבת תעבור דרך שועפט ואני מקווה שיש להם ביטוח על המסילה והקרונות כי בטוח שבאזור ההוא הקרונות יתחילו לרדת מהפסים וחלקם אולי יעלו באש והכל באופן מסתורי.

פורסם
בתור אחד שעבד במפעל שבוע, ואבא שלו עובד במפעל (באחזקה, לא בשיווק או משהו כזה) יותר מ10 שנים - אני יכול להגיד לך ש90% מכח האדם שם מאשדוד, ואני מניח שאני לא צריך לפרט - אז כן, יש יהודים, חלקם בעלי השכלה גבוהה, שעובדים בייצור ובאחזקת מפעלים - מהסיבה היחידה שאין להם עברית.

כבעלים של מפעל באשקלון גם אצלי כולם ישראלים (גם עולים וגם צברים) אבל כל המפעלים באיזור סובלים ממצוקה קשה של כוח אדם בלי תלות בשכר המוצע (לא מגיעים לשלב השכר כי פשוט אין אנשים. למודעת דרושים שפרסמנו התקשרו 3 אנשים בלבד).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שי, אני יכול להוסיף שבמקרה של אבי - שם מחפשים עובד שיחפוף איתו משמרות (המפעל עובד במשמרות של 12 שעות), עד שמגיע מישהו עם ידע - הם לא מוכנים לשלם.

אז יש שני צדדים למטבע.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ובדיוק עכשיו התפרסם שהמשפחה של המחבל טוענת שלא היה צורך להרוג אותו,היו צריכים לנסות להשתלט עליו ולכפות אותו באזיקים.

כן,באמת חבל שגם לא שאלו אותו אם הוא רוצה משהו קר לשתות או איזה חטיף לדרך.:?

הם עוד יתבעו את המדינה לפיצויים וכמו שהמדינה שלנו מתנהלת גם יקבלו.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

רק לי נפל האסימון ?

צריך להרוס את הבית שלו עם השופל שעליו נסע.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
לקחת את הדחפור הזה, לשים אותו מול הבית של המחבל באיזה 3 בבוקר, ולהכנס איתו בבית ולדרוס את כל המשפחה שלו, לא אכפת לי, מצידי שיהיו שמה 30 איש, מצידי גם הילדה הקטנה התינוקת שלו.

עין תחת עין.

לא אתה לא הראשון , אני רואה כבר יש פה שני אנשים שפויים.

פורסם

דיברתי היום עם המעסיק של הטרוריסט וכמה חבר'ה לעבודה. הוא היה מועסק 4 שנים האחרונות במקום הזה והיו מרוצים ממנו. חבר'ה לעבודה אומרים שהוא תמיד היה סרוט בראש, אך אין ממש הסבר למעשיו. כמו כן הוא ישב לפני כן בכלא על אונס.

בקשר לבחור שהרג אותו: לפי מה שידוע לי הוא היה במעצר לפחות עד הבוקר. אם שחררו אותו כבר, או אם ישחררו אותו בכלל, לא ידוע.

התקשורת שותקת.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
דיברתי היום עם המעסיק של הטרוריסט וכמה חבר'ה לעבודה. הוא היה מועסק 4 שנים האחרונות במקום הזה והיו מרוצים ממנו. חבר'ה לעבודה אומרים שהוא תמיד היה סרוט בראש, אך אין ממש הסבר למעשיו. כמו כן הוא ישב לפני כן בכלא על אונס.

בקשר לבחור שהרג אותו: לפי מה שידוע לי הוא היה במעצר לפחות עד הבוקר. אם שחררו אותו כבר, או אם ישחררו אותו בכלל, לא ידוע.

התקשורת שותקת.

מעצר?! פשש... כל הכבוד באמת, הבחור מציל אנשים ממוות ומה שהוא מקבל בתמורה זה מעצר... באמת רק בישראל...

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

• תוכן חדש...