Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי סוזוקי סוויפט 1300 ידנית שנת 93 בטיפול 10 אלף שחכתי להחליף את הפילטר דלק

אתמול מילאתי בתחנת דלק 95 דרגון(שנחשב ליותר איכותי מ95 רגיל) יום לאחר מכן מצאתי את עצמי ניתקע פעמיים באמצע נסיעה האוטו גימגמם איבד מכוחו עד שנכבה.

שאלתי היא האם צריך להחליף את הפילטר דלק והאם ניתן להוסיף פילטר דלק יותר גדול או האם הבעיה בדלק (כניראה היה קצת מלוכלך ופחות נקי).

תודה לעוזרים.!

פורסם

שלום רב!

גם וגם.

החלף בדחיפות מסנן דלק, וחזור לדווח ולעדכן, האם יש שינויים לטובה, במידה ולא יתכן אם כי בסבירות נמוכה, שתדלקת דלק מהול.

עם כל הכבוד לדלק דרגון, לא תחוש בשום הבדל בתדלוק עם דרגון או עם אוקטן 95 נטול עופרת"רגיל".

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

עבר טיפול עשרת אלפים לפני 300 קילומטר הוחלף: פלאגים מצתים פילטר אוויר מחזירי שמן מסנני שמן ברקסים קדמיים. נוסע כמו צ'יטה.

בשביל השקט הנפשי אני יחליף גם פילטר דלק ואפילו יחליף ליותר גדול.

פורסם
עבר טיפול עשרת אלפים לפני 300 קילומטר הוחלף: פלאגים מצתים פילטר אוויר מחזירי שמן מסנני שמן ברקסים קדמיים. נוסע כמו צ'יטה.

בשביל השקט הנפשי אני יחליף גם פילטר דלק ואפילו יחליף ליותר גדול.

שלום רב!

ציטה, שימפנזה, גורילה, אורנג אוטן, דלק דרגון, או דלק רגיל, אין שום קשר, החלפת המסנן היא צעד ראשון קל וזול, כדי לנסות לפתור את הבעייה.

וכמו בסקס"לא הגודל קובע", וגודל המסנן לא ישפיע על איכות הנסיעה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום לכולם יש לי סוזוקי סוויפט 1300 ידנית שנת 93 בטיפול 10 אלף שחכתי להחליף את הפילטר דלק

אתמול מילאתי בתחנת דלק 95 דרגון(שנחשב ליותר איכותי מ95 רגיל) יום לאחר מכן מצאתי את עצמי ניתקע פעמיים באמצע נסיעה האוטו גימגמם איבד מכוחו עד שנכבה.

שאלתי היא האם צריך להחליף את הפילטר דלק והאם ניתן להוסיף פילטר דלק יותר גדול או האם הבעיה בדלק (כניראה היה קצת מלוכלך ופחות נקי).

תודה לעוזרים.!

זה הגיוני שאם ממלאים דלק יותר איכותי מהרגיל האוטו יסע יותר טוב, ולא להיפך.

• תוכן חדש...