Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז הגיע הזמן לקנות רכב וכמו לא מאט אנשים גם אני מאוהב בסוג מיוחד של אוטו המדובר לנצ'יה תמא טורבו.

רציתי לדעת חוות דעת ככלית על הרכב האים כל מה שמספרים עליו שהוא בעיתי וכו' באמת נכונים או שזה ביגלל שאין לו שוק וכל מיני שטויות כאלה? מבחינת חוזק אין לי מה לשאול נסעתי על אוטו כזה כמה פעמים ובהחלט סיפק אותי.

מה בקשר לטיפולים זולים יקרים ניתן לעשות לבד?

תודה מראש לעוזרים.

דרך אגב:עים מישהו מוכר מכיר מישהו שמוכר אחת שיתן לי טלפון.

נ.ב:גם לנצ'יה קאפה באה בחשבון.

bmw-530i 3.0L

פורסם

תקשיב אחי גם אני הייתי כמוך לא מזמן התלהבתי מלאנציה תמה טורבו וכל הפורום פה כולל האנשים בעבודה שלי אמרו לי אל תתקרב האוטו הזה זבל אני לא הקשבתי וקניתי אחת לאנציה תמה טורבו שנת 93 היה לי אותה בדיוק חודש ומכרתי אותה האוטו הזה ים תקלות אוכל דלק בטירוף עצה שלי אם אין לך הרבה כסף ספייר אל תקנה את האוטו הזה

פורסם

זה ממש לא נכון מה שאתה אומר, אתה קנית לאנצ'יה ספיציפית שהזהירו אותך לגביה - אני בתור אחד הבעלים הקודמים הזהרתי אותך שהאוטו הזה הוא פח זבל ענק

יש תמא טורבו במצב שמור (הייתה לי אחת לבנה שאם יכולתי לקנות אותה היום הייתי קונה במעל מחירון) זה אוטו מעולה, מאוד נוח, מאוד מאוד חזק, מאוד קל לשיפור, הכל חשמלי. כל מה שבחיים לא היית מקבל מרכב במחיר 30K

לבחור שמעוניין - תבדוק את האוטו כמו שצריך, תשאל בפורומים אנשים מכירים.

• תוכן חדש...