Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 660
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גוזל זאת לא קאדילק... אלא שברולט אימפאלה! ועוד 2 דלתות...

מציאה מעניינת דווקא בארץ ישראל.

וואווו.. טוב לדעת..

בהחלט אוטו מרשים מאוד! מרחוק קלטתי שמדובר במציאה. הפסד של הבחור שהוא לא משקיע עליה שיפוץ מאסיבי.

Polo 2012

פורסם

אני כל הזמן שוכח- אז, ברח' הרצל בת"א, עומדת זה זמן-מה ללא תנועה פייסטה MK1 שנת 80! נראית יחסית שלמה, אך מוזנחת. להזכירכם- עוד פחות משנה וחצי- אספנות, לדעתי כדאי להצילה, כי כבר לא נשארו הרבה MK1 ים!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

היום אני וחברים שלי חיפשנו אחריי מכוניות אספנות ברחובות ומצאנו קצת..

במגרש חנייה אחד ברחוב הראשי מצאנו 4 מענינות,סוסיתא לבנה עם מדבקה של "מועדון החמש" אך זנוחה ועומדת ונרקבת שם כשנתיים ו3 פולקסווגנים מוזנחים לאללה

ואז שעברנו ברחוב ליד מכון ויצמן מצאנו פורד אסקורט שחורה שכנראה במצב יום יומי...

מחר אנחנו נחפש עוד מכוניות לילה טוב...

DSC00862.JPG

DSC00863.JPG

DSC00864.JPG

DSC00866.JPG

DSC00865.JPG

DSC00868.JPG

DSC00875.JPG

גם אני מגיע למפגש שפלה

פורסם

לא אספנות עדין, אך יכולה לשמש לחלקים למרות שהרכב בהחלט במצב נסיעה ואף נראה טוב.

רנו 5 , מודל 1990 , לבנה.

הרכב נמצא בקריית מוצקין, במידה ומישהו מעונין בפרטים אנא בפרטי.

הרכב אינו שלי !!

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
היום אני וחברים שלי חיפשנו אחריי מכוניות אספנות ברחובות ומצאנו קצת..

במגרש חנייה אחד ברחוב הראשי מצאנו 4 מענינות,סוסיתא לבנה עם מדבקה של "מועדון החמש" אך זנוחה ועומדת ונרקבת שם כשנתיים ו3 פולקסווגנים מוזנחים לאללה

ואז שעברנו ברחוב ליד מכון ויצמן מצאנו פורד אסקורט שחורה שכנראה במצב יום יומי...

מחר אנחנו נחפש עוד מכוניות לילה טוב...

תוכל בבקשה להעביר לי בפרטי את המספר לוחית של הוריאנט הכתומה? אני מקווה שזו לא מי שאני חושב שהיא...

פורסם
איפה גאנה?

כאן, כאן... מכיר אותו כבר שנים: א. זה גרר- אני אפילו לא יכול ליקנות אותו, גם אם הייתי רוצה. ב. הוא לא למכירה, למיטב ידיעתי. ג. הוא דיזל- אני לא אוהב את הקדימה של הגירסת דיזל עם האף המאורך. ד. הוא גמור מבחינת חלודה- הקבינה כבר "נפתחה" לצדדים, מרוב שאין שם כבר על מה להחזיק!

בקיצור- אין לי יותר מדי מה לעשות איתו לצערי, לפחות בשלב הזה.:-(:? אגב, יש, או לפחות היה כזה לגרריסט, שאני מכיר, במצב הרבה יותר טוב!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ברחוב איתמר בן אבי בנתניה ישנה מיני סגולה שנרקבת לה כבר כמה שנים. היום שמתי לב שהיא כוסתה בבד שחור.

במידה ומישהו רציני מעוניין אוכל להשאיר מספר טלפון בהזדמנות שאעבור במקום.

פניות בפרטי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
כאן, כאן... מכיר אותו כבר שנים: א. זה גרר- אני אפילו לא יכול ליקנות אותו, גם אם הייתי רוצה. ב. הוא לא למכירה, למיטב ידיעתי. ג. הוא דיזל- אני לא אוהב את הקדימה של הגירסת דיזל עם האף המאורך. ד. הוא גמור מבחינת חלודה- הקבינה כבר "נפתחה" לצדדים, מרוב שאין שם כבר על מה להחזיק!

בקיצור- אין לי יותר מדי מה לעשות איתו לצערי, לפחות בשלב הזה.:-(:? אגב, יש, או לפחות היה כזה לגרריסט, שאני מכיר, במצב הרבה יותר טוב!

חבל, בתמונה הם תמיד נראים טוב יותר מבמציאות :lol: אהבתי את המראה שלו ופשוט חבל עליו...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...