Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רן,זאת אלפא.

אני בטוח שזו לא אלפא, אם זו הייתה אלפא אני מאמין שרן היה מזהה,

אגב רן מה קורה עם ביקור קטן ??

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תגובות 660
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זו לא סתם פרינץ 4, אלא פרינץ 4 L!

ה L היה הדגם ה "מהודר" של הפרינץ 4 וכלל שעון וזמן חשמליים וכן חישוקי גלגלים מחוררים..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
יוסקי,אם אני לא טועה זה וולוו 240

זה שזאת וולוו זה בטוח השאלה היא אם הדגם הוא נכון

זה וולוו 121

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

נמחק על ידי בני..ציטוט של הודעה שנמחקה]

לא במקום ואפילו לא בצחוק במיוחד כשגנבי ברזל מחפשים דברים כאלה.

אני בטוח שבעל המיני מיינור כן ישים לב אם היא "תעלם" לו ע"י טנדר וכוח אדם..

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
אוצר בשרון,פרטים בפרטי.

ננתי תשומת לב לפריץ כי אני יודע שיש פה מישהו בפורום חובב פרינצים :)

אדבר עם הבעלים מחר ואבדוק אם הן למכירה והאם יש להן ניירות ואעדכן.

שום דבר משם לא למכירה וליאור אכן מכיר את הרכבים שם .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
יוסקי,אם אני לא טועה זה וולוו 240

זה שזאת וולוו זה בטוח השאלה היא אם הדגם הוא נכון

אכן וולוו , אבל לא 240, אלא 121 - יוצרה עד 1967 והוחלפה ב144/5 - יש עוד לא מעט כאלה נוסעות

ומנסיוני עם וולבו( 400,000 ק"מ ו 20 שנה עם 145 סטיישן שהיתה במשפחה והגענו איתה לכל מקום בארץ-שהדבר היחיד שעצר אותה היה שנפגעה קשות מהצד בעת מרדף לאחר שוד בסניף הבנק של טירה במשולש לפני מספר שנים:-()

הם עוד ימשיכו ליסוע הרבה שנים!

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם
אכן וולוו , אבל לא 240, אלא 121 - יוצרה עד 1967 והוחלפה ב144/5 - יש עוד לא מעט כאלה נוסעות

ומנסיוני עם וולבו( 400,000 ק"מ ו 20 שנה עם 145 סטיישן שהיתה במשפחה והגענו איתה לכל מקום בארץ-שהדבר היחיד שעצר אותה היה שנפגעה קשות מהצד בעת מרדף לאחר שוד בסניף הבנק של טירה במשולש לפני מספר שנים:-()

הם עוד ימשיכו ליסוע הרבה שנים!

מניסיוני עם ה- 144, המנוע יכול לסחוב יפה מאילת למרכז כולל כל העליות גם כשהוא עובד על שלוש צלינדר :evil:

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

בראש העין לא אספנות אבל מיוחדת, פולסוואגן ג'טה (אני חושב) מיוחדת ויפה מאוד עם תוספת של קיט חצאיות שניראה מקורי, הרכב למכירה הרבה זמן כנראה שבגלל שעל השלט כתוב "למכירה + מזגן 2500 ש"ח" בלי שום טלפון.

DSC00175.jpg

DSC00176.jpg

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
אני בטוח שזו לא אלפא, אם זו הייתה אלפא אני מאמין שרן היה מזהה,

אגב רן מה קורה עם ביקור קטן ??

אלפא זה לא...פירינץ אולי....יהיה ביקור אבל זה יקח כמה ימים-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
בראש העין לא אספנות אבל מיוחדת, פולסוואגן ג'טה (אני חושב) מיוחדת ויפה מאוד עם תוספת של קיט חצאיות שניראה מקורי, הרכב למכירה הרבה זמן כנראה שבגלל שעל השלט כתוב "למכירה + מזגן 2500 ש"ח" בלי שום טלפון.

איזה שנה הג'טה הזאת?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

בחצר עסק לציוד מטבח בשם "מיסטרל" ברח' שלבים בת"א (לא רחוק ממכון הדרום ובלומפילד) עומדת מרצדס W123 מאובקת וזנוחה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...