Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצ'ק פוסט, אלפא סוד לבנה, נראית במצב טוב.

נמצאת בכניסה לטרייד אין, הכוונה מדוייקת בה"פ.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תגובות 660
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היא עדיין שם?!?!?:shock::shock::shock: -לא ראיתי אותו לאחרונה, הייתי בטוח, שכבר מכרו אותה סופסוף! לא צריכים "קומבינה" בשביל להוציאה משם- רק כסף. בזמנו לדעתי ניסו למכור אותה ב"יד2", ורצו 10K, מה, שסביר להניח, בעיקר חייבים על האחסנה שלה שם...

היה רכב אחר במגרש בבית דגון? בטוח שזה אותו הרכב?

פורסם

לא מאמין- אם ראית שם אלפא שתי דלתות לבנה- זה אותו האוטו... כמה כבר כאלה יש? -כנראה, שבפעם האחרונה לא שמתי לב או משהו, או, שפשוט הזיזו אותה...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שייך למוסך החלומות מול השלישות.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אני כלל לא דיברתי על קבריולט...

אתה מתבלבל כנראה.. הרכב שראיתי בראש העין הוא לא קבריולט.. דיברתי על כך שראיתי פיאט ריטמו לבנה שנת 87 רגילה ולא קבריולט.

וכמו שציינתי אני מניח ששייכת למישהו מקומי.

ועדיין מדובר ברכב נדיר מאד. זה לא שיש עשרות ריטמו מסתובבות בכבישים .

בטוח שזו ריתמו, כיוון שהסיאט רונדה התאומה יוצרה רק במרכב 5 דלתות.

הריתמו קבריולט הורכבה בסדנת ברטונה האיטלקית, שביצעה לאורך השנים מגוון פרוייקטים של מכוניות פתוחות עבור פיאט - למשל 850 ספיידר ו X1/9.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

לבעלי סבלנות וכיסים עמוקים, הנה רכב קלאסי אמיתי:

יגואר XJ40 עם כיתוב sovereign (הגירסה המפוארת ביותר) מאחור. ייתכן מאוד שמדובר ב-V12, שנת ייצור 1992 לערך.

למרות שמרצדס W126 וBMW E32 למעשה יותר מוצלחות, יש ביגואר משהו שנותן לך הרגשה של מלך אנגליה.

נטושה ברחוב לייב יפה בירושלים, מדבקת טסט משנת 2006. מתחת להרי האבק הפח נראה בסדר גמור, אבל מתחילה לאבד חלקים (יקרים). הגלגלים, עד כמה שאני מבין, לא מקוריים. דרוש איתור של הבעלים לפי מספר רישוי.

xj40-1.jpg

xj40.jpg

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

קודם כל הרכב הוא ייבוא אישי זה ללא ספק בכלל.

דבר שני יש בירושלים ובהרצליה בעיקר תופעה מוזרה של שגרירים, דיפלומטים או אנשי עסקים שמבלים תקופה מסוימת בישראל עוזבים את המדינה ומשאירים את הרכב סתם כך ברחוב.

אולי גם כאן מדובר במקרה כזה.

לאתר את הבעלים לפי מספר זה אפשר רק במשטרה וכמובן שלא יתנו לך לבדוק את זה.

הכי טוב לברר בסביבת הרחוב שכנים וכ"ו אם ידוע להם מידע כלשהו . בדרך כלל זה עוזר מאד.

בהצלחה

לבעלי סבלנות וכיסים עמוקים, הנה רכב קלאסי אמיתי:

יגואר XJ40 עם כיתוב sovereign (הגירסה המפוארת ביותר) מאחור. ייתכן מאוד שמדובר ב-V12, שנת ייצור 1992 לערך.

למרות שמרצדס W126 וBMW E32 למעשה יותר מוצלחות, יש ביגואר משהו שנותן לך הרגשה של מלך אנגליה.

נטושה ברחוב לייב יפה בירושלים, מדבקת טסט משנת 2006. מתחת להרי האבק הפח נראה בסדר גמור, אבל מתחילה לאבד חלקים (יקרים). הגלגלים, עד כמה שאני מבין, לא מקוריים. דרוש איתור של הבעלים לפי מספר רישוי.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

לשיגרירויות יש מספרי רישוי דיפלומטיים (לבנים), וליגואר הזאת יש מספרים ישראלים רגילים אז לא נראה לי שבעל הרכב היה דיפלומט.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

ישנם לא מעט אנשי עסקים שמגיעים לתקופות קצרות לישראל (שנה שנתיים) ולאחר מכן עוזבים את הארץ וחלקם הגדול פשוט נוטש את הרכב ברחוב.

היו כבר לא מעט מקרים כאלה.

הכל יכול להיות.

לשיגרירויות יש מספרי רישוי דיפלומטיים (לבנים), וליגואר הזאת יש מספרים ישראלים רגילים אז לא נראה לי שבעל הרכב היה דיפלומט.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
ישנם לא מעט אנשי עסקים שמגיעים לתקופות קצרות לישראל (שנה שנתיים) ולאחר מכן עוזבים את הארץ וחלקם הגדול פשוט נוטש את הרכב ברחוב.

היו כבר לא מעט מקרים כאלה.

הכל יכול להיות.

אחח צרות של עשירים...

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...