Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אממ עוד תצפית מרחובות,

פלימוץ של אחד מחברי מועדון חמש(יש מדבקה על החלון)

ומרצדס איזשהי וסליחה שאני לא מכיר דגמים של המכוניות שאני בד"כ מביא..

וצביקוש אתה אשכרה צודק ,לבן בכלל לא מתאים לפיאט

ודורן אם יהיה שינוים ברנו 12 אז תעדכן אותי חבר שלי מת על הרכב הזה ואולי יקנה אותו

הפלימות ברקודה הזאת שייכת לחבר המועדון עמרם עובדיה, והדבר המעניין הוא שהרכב הזה נקנה חדש על ידי המלך חוסיין בכבודו ובעצמו, ונלקח שלל בעת כיבוש ירושלים במלחמת ששת הימים.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• תגובות 660
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אנחנו ביחסי שלום מזה שנים עם ירדן...אולי הגיע הזמן להחזיר את השלל לבעליו ....:shock:

הפלימות ברקודה הזאת שייכת לחבר המועדון עמרם עובדיה, והדבר המעניין הוא שהרכב הזה נקנה חדש על ידי המלך חוסיין בכבודו ובעצמו, ונלקח שלל בעת כיבוש ירושלים במלחמת ששת הימים.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
אנחנו ביחסי שלום מזה שנים עם ירדן...אולי הגיע הזמן להחזיר את השלל לבעליו ....:shock:

אני חושב שהמלך חוסיין כבר לא יזדקק לאוטו.

חוץ מזה, פעם אחרונה שקברו פלימות' ישנה באדמה זה לא נגמר טוב (ע"ע קפסולת הזמן בארה"ב מלפני כמה שנים).

פורסם

3 רכבי טלבוט ברמות השבים, הוד השרון, סולארה 82, הורייזון מסוף שנות השבעים

ו 1507 נדמה לי משנות השבעים גם כן. באותו מקום נמצאים גם הטנדר (שנראה לי במצב נסיעה) והטרקטור.

שלושת רכבי האלפא נמצאים בפרדס חנה, בחצר האחורית של אחד הבתים שמול פלאפל דבורה (טעים...)

DSnC00078.JPG

DSC00079.JPG

DSC00077.JPG

DSC00074.jpg

DSbC00075.jpg

cDSC00076.JPG

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם
מה שבטוח בוודאות שזו ריטמו או התאומה תוצרת סיאט ולא שום רכב אחר.
בטוח שזו ריתמו, כיוון שהסיאט רונדה התאומה יוצרה רק במרכב 5 דלתות.

הריתמו קבריולט הורכבה בסדנת ברטונה האיטלקית, שביצעה לאורך השנים מגוון פרוייקטים של מכוניות פתוחות עבור פיאט - למשל 850 ספיידר ו X1/9.

פורסם

במוסך של קיבוץ משמרות-

פאלקון למכירה

וכן נצפתו-

דודג' דארט 270 עם כונס אויר גדול על מכסה מנוע.

חיפושית.

לא ידועים לי פרטים

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
3 רכבי טלבוט ברמות השבים, הוד השרון, סולארה 82, הורייזון מסוף שנות השבעים

ו 1507 נדמה לי משנות השבעים גם כן. באותו מקום נמצאים גם הטנדר (שנראה לי במצב נסיעה) והטרקטור.

שלושת רכבי האלפא נמצאים בפרדס חנה, בחצר האחורית של אחד הבתים שמול פלאפל דבורה (טעים...)

הירוקה היא סימקה קרייזלר מודל 1979

בברכה

מוטי.

פורסם

לכל חובבי האלפות אלפה סוד 2 דלתות לבנה ניראית במצב סביר לשיפוץ. "הבעיה" הרכב נמצא במגרש הגרירות של רכבים נטושים של עיריית ר"ג בצומת מסובים. אז מי שמכיר את הקומבינה מוזמן לפעול.

פורסם

היא עדיין שם?!?!?:shock::shock::shock: -לא ראיתי אותו לאחרונה, הייתי בטוח, שכבר מכרו אותה סופסוף! לא צריכים "קומבינה" בשביל להוציאה משם- רק כסף. בזמנו לדעתי ניסו למכור אותה ב"יד2", ורצו 10K, מה, שסביר להניח, בעיקר חייבים על האחסנה שלה שם...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בירושלים, כרמן גיאה, לא ברור באיזה מצב...

האם באמצע שיפוץ שהופסק, או משהו אחר.

הרכב נטול מנוע.

התמונות צולמו בנייד, ואיכותם בהתאם.

תמונה015.jpg

תמונה016.jpg

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

אתה יכול לשים על הכרמן פתק?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אתה יכול לשים על הכרמן פתק?

אני יכול לנסות... אין כ"כ איפה להדביק את הפתק, ועושה רושם כי הבעלים שלה לא ממש מסתובב לידה, אבל אשתדל לשים פתק במהלך השבוע.

שלח לי בפרטי מה אתה רוצה שייכתב שם.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

סיבוב קטן בעתלית העלה את הרכב שבתמונה.

התמונה צולמה מתוך האוטו ובמצלמת הטלפון לכן איכות.

ניראה לי כמו פיאט 850 אבל אני לא בטוח.

Car1.JPG

פורסם

ואם כבר תמונות של רכבים ישנים אז אני נוסע להנעתי בכביש החוף שלפתע

עוקפת אותי קורבט אדומה עם מס' אספנות.

לעיינכם בלבד

DSC00330.jpg

DSC00332.jpg

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...