Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בימים חמים אלה, הדבר הזה מאוד מציק ושמעתי שזה קורה ברוב דגמי SUBARU.

יש לי אימפרזה 07 עם מנוע 1.5 ליטר RX..

הבעיה היא שכאשר האוטו נמצע בעליה ולו הקטנה ביותר, כאשר מעלים לו את הטורים בצורה קצת חזקה המדחס מתנתק לכ-2-3 שניות, ואז חוזר לקרר.

זה דבר שקורה להרבה רכבים חוץ מסובארו בשעות עומס על המנוע, אך האם יש אפשרות לעשות משהו עם הדבר ?

במסוך סובארו אמרו שהמצב תקין, אך עדיין זה מאוד מציק, ברגע שהמזגן עובד הוא מקפיא כמו באלסקה, אבל הוא מתנתק וזה מעצבן מאוד..

אגב - בקרת אקלים אוטומטית..

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
כך הדבר ברוב הרכבים המוזרקים וזה לא אמור להשפיע על קירור הרכב אז למה אתה מתרגש מזה?

עובדה שזה כן משפיע, בגלל זה אני "מתרגש" מזה ... ברגע שהמדחס קורס המזגן מוציא אוויר מחניק למשך 2-3 שניות ואז חוזר לקרר. הדבר קורה בעיקר בזמן תאוצה מאפס או האצה חזקה ממהירות נמוכה במקום גבוה ..

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
... ברגע שהמדחס קורס המזגן מוציא אוויר מחניק למשך 2-3 שניות...

לא הגזמת קצת? מ ח נ י ק ?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
לא הגזמת קצת? מ ח נ י ק ?

דני

כשהמזגן עובד לך על הפנים, אז כן זה מחניק, הרוח שהוא מוציא בלי פעולת המדחס היא ללא חמצן בכלל, ולכן מאוד קשה להגיד שהוא לא מ-ח-נ-י-ק (?!)

מרק, אני לא לוחץ חזק על הדוושה, אין לי רגל כבדה עליה, וגם אם אני ישים נוצה ואיתה אלחץ על הדוושה, המדחס מסוגל להתנתק כל עוד זה עליה, בגלל העומס על המנוע..

פורסם
כשהמזגן עובד לך על הפנים, אז כן זה מחניק, הרוח שהוא מוציא בלי פעולת המדחס היא ללא חמצן בכלל, ולכן מאוד קשה להגיד שהוא לא מ-ח-נ-י-ק (?!)

..

נו באמת, המדחס לא מייצר חמצן. כל ההבדל הוא ספיחת אוויר מקורר עקב מעבר דרך הצלעות הקרות, אבל אותו אוויר, אותה כמות חמצן.

מספיק.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לפותח השרשור,

משום מה, מאז ימי הלאונה העליזים... זו תופעה מוכרת במכוניות סובארו. אגב אם תפשפש בספר הרכב, תראה שזה נועד להפחית את המאמץ על המנוע. זה היה לנו בלאונה, לגאסי דור 2, ופחות מורגש ב B4.

שבת שלום.

Mazda CX5

Škoda FABIA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...