Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סדק באטם של הראש מנוע

mikispike
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

יש לנו במישפחה מיצובישי סופר לנסר שנת 97 אוטומט, עשינו תיקונים קטנים למרות שרוב חברי הפורום אמרו שהגיר דפוק. הגיר מעולה בלי עין "הרע". אחרי התיקונים הכל פועל חלק אבל היתגלה ביומיים האחרוניים נזילה חזקה מהאטם של הראש מנוע, השאלה אם כדי לתקן את הראש מנוע המוסכניק אמר שהוא יפתח ראש מנוע ישיפו אותו "ישפצו" ואז שהוא יחזיר אותו ישימו אטם חדש ויסגרו הכל, האם כדי או שעדיף לא להיתעסק עם ראש מנוע ולקנות אוטו חדש כבר?

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צריך להרים את הראש לשים אטם חדש ולסגור.אם השטח נקי אין בעיה לנקות במקום בלי לעשות לו שטח.אין לך מה לדאוג.תהיה רגוע

כן,ומי בדיוק יתן אחריות על עבודה כזו שיתכן ולאחריה הרכב יתחמם ? מי יפרק וירכיב שוב את הראש ? המוסך ? אל תצחיק אותי.

פותח השרשור- גש למוסך מקצועי לקבל חוות דעת נוספת לפני שתפרק ראש מנוע.

צריך לבדוק היטב ולדעת שזה וודאי שהנזילה מאטם הראש ולא ממקום אחר (מחזיר שמן עליון/תחתון /אחורי.

אם אכן מדובר באטם הראש,יש לפרק את הראש,לשלוח לבדיקה יסודית לחרט ולבדוק אם יש צורך בעבודות נוספות כמו:מילוי,חריטה ויישור.

אם לא תעשה את זה וירכיבו את הראש מחדש,המוסך יקח אחריות רק על אטם נוזל ולא חלילה על התחממות עתידית ברכב.

אם לא צריך,לא יעשו,הנזק יהיה קטן יותר אבל ברכב משנתון כזה אני לא מאמין שמישהו יקח סיכון ויעשה עבודה חלקית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...