Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קצת נמעס לי מכך שבאנדים של צנרת קירור מדי פעם משחררים דליפה, דורשים חיזוק כנראה עקב צינורות שמתכווצים וכו'.

אני יודע שבמקור במיאטות שמים באנדים "קפיציים" כמו בתמונה מס' 1.

אני את הרכב שלי קיבלתי רק עם 2-3 כאלו וגם הם לא היו שיא האמינות.

הרוב היה מוחלף לבאנדים עם בורג וסבבת (כמו בתמונה מס' 2) אך גם לא הוכיחו את עצמם.

ראיתי שבחול יש באנדים T BOLT שנראים קצת יותר טוב מבאנדים עם סבבת - אני רק לא בטוח האם אם נותנים פתרון להתכווצות צינורות וצורך בחיזוק.

נא המלצתכם.

תודה מראש גנאדי

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

קודם כל, יופי של תמונות. :wink:

שנית, אני נוטה דווקא לשימוש בבנד קפיצי, כפי שהתקין היצרן.

המטרה של הבנד הזה, אם אני מבין נכון, היא לאפשר לקוטר צינור הגומי לגדול כאשר צינור המתכת שעליו הוא מורכב מתפשט גם הוא בגלל התחממות.

יתרון נוסף הוא ש(אם ו) כאשר צינור הגומי עצמו מתכווץ לאורך השנים, הבנד הקפיצי מתאים עצמו אליו וממשיך ללחוץ, בעוד שבנד מתברג משחרר אחיזתו (אלא אם תקפיד לחזקו, אבל אז יש סכנה שתחזק אותו יתר על המידה, ותקרע את צינור הגומי, או תשבור את צינור הפלסטיק - ברדיאטור שבו הצינור עשוי מחומר כזה).

הנה סוג של בנד שמשלב את הטוב שבשני העולמות - גם הברגה, וגם אלמנט קפיצי שמתמודד עם התכווצות והתפשטות.

פורסם

מנסיון שלי, הבאנדים של VW,

לא מאבדים את הקפיציות שלהם,

גם אחרי 15 שנים.

היתרון של הבאנדים האלה הוא,

שהם גם שומרים על לחץ אופטימלי,

וגם לא גורמים נזק לצינור שעשוי מגומי.

אולי תקנה באנדים בצ'מפיון,

שיכולים להתאים למאזדה.

פורסם

באנדים "משולבים" כאלו יצא לכם לראות בארץ?

ז"א - איפה ניתן לרכוש בארץ 8)

aaa.jpg

פורסם

אז כאלו יש אצל צ'מפיון?

איפה ממולץ להצטייד בהם?

בכל מוסך מורשה או שיש איזה מקום אחר?

• תוכן חדש...