Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא רכב- opel gt או בשמו האמריקאי Saturn SKY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב אני מתכנן טיסה לארה"ב וחשבתי לחזור לארץ עם משהו קצת יותר מיוחד מאייפון חדש אז בגלל שאני כמו כולם כאן חולה רכבים אז חשבתי על להביא איתי איזה רכב מיוחד.

למרות שהדולר נמוך והשוק האמריקאי במצב עגום להביא רכב נהיה עניין קצת יותר מסובך, בגלל כמה יבואני רכב בארץ שלא אהבו את העובדה שהפסקנו להיות פראיירים ולקנות רכבים במחירים מופקעים, שמעבר לים אפשר למצוא את אותו הרכב במחיר הרבה יותר נמוך.

החיפוש שלי התמקד ברכבים ש:

1.מיוצרים בארה"ב

2.קבריולט

3.ספורטיבים

עניין הפרקטיות נשאר בארץ

דגם ספציפי משך אותי מאוד והוא מוכר בארה"ב בשמו Saturn SKY (באירופה הוא נקרא opel gt ) והדגם שאני רוצה הוא red line תוספת של עוד כוחות סוס (טורבו צרגר). הרכב מיוצר בארה"ב ויושב על הבסיס של ה-Pontiac Solstice (מיוצרות באותו מפעל).

עכשיו לשאלתי האם אתם חושבים שיש לי סיכוי לשכנע מישהו בumi להכניס את הרכב לארץ?

וגם אם מישהו כאן מכיר את הרכב שמע ראה נסע אשמח לשמוע חוות דעת .

תודה לכל העוזרים.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש במגרש באיזור התעשיה בנתניה 2 כאלה שחונות ממש בחוץ לעיני כל- מדהימות...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הסטורן מיוצרת בארהב באותו מפעל כמו שרשמתי אז התקנה לא פוגעת בה ואני מקווה שיתנו לי אישור על סמך זה שהביאו את הסולטיס לארץ.

את הפונטיאק אני אישית לא ממש אוהב , אפילו שהיא זולה בהפרש די רציני .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
יש במגרש באיזור התעשיה בנתניה 2 כאלה שחונות ממש בחוץ לעיני כל- מדהימות...

עידן

מכונית יפיפיה.

גם לי נפתחות העיניים כשאני עובר שם.

חבל שהיא לא מוצאת חן בעיניך, אני אשמח לעוד אחת כזאת בארץ (:

סוזוקי ג'ימיני ידני.

פורסם

מת"ח, לא מדוייק.

ההגבלה על ייבוא הFJ לא נבעה מכח ההגבלה שציינת למעלה.

ההגבלה היא בעקבות היבואן של טויוטה שמסרב לתת אישורי שירות לרכב הנ"ל.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
חשבת על המוסטנג? אישית אם היתה לי את ההזדמנות הייתי מנסה לייבא מוסטנג.

עזוב אותך, חכה לצ'אלנג'ר

dodge_challenger.jpg

dodge_challenger_srt8_2.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם תחליט לקנות את אחד מבולעני הדלק, ע"ע מוסטאנג/צ'רג'ר, דע לך כי מקבלים עליהן ה-מ-ו-ן הנחה ממחירי המחירון הרשמיים של החברות. גם הנחה מהיצרן וגם הנחה מהדילר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כן אני יודע על ההנחות המטורפות במוסטנגים זאת הייתה המחשבה הראשונה אבל שאין חנייה פרטית ושאתה לא בעלים של תחנת דלק היא יכולה להיות בעייתית. חוץ מזה שאני רוצה משהו מקורי ונדלקתי על הsky .

פורסם
חוץ מזה שאני רוצה משהו מקורי ונדלקתי על הsky .

אתה יודע, מוסטנגים לא בדיוק מסתובבות בארץ הקודש עם מדבקות של ליסינג..

• תוכן חדש...