Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא רכב- opel gt או בשמו האמריקאי Saturn SKY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Wonka - שוב, אני בספק אם UMI יכולים בכלל לתת אישור לרכב מבחינת משרד התחבורה.

בשנים שעברו UMI הביאו לארץ רכבי פונטיאק, ככה שהם רשומים במשרד התחבורה בתור היבואן של היצרן הזה.

סאטורן לעומת זאת הינה תת-חטיבה של ג'נרל מוטורס שפונה לפלח שוק צעיר יחסית ומוכרת רכביה אך ורק בארה"ב.

במידה ואני צודק וUMI אינם רשומים במשרד התחבורה כיבואן הרשמי של היצרן, מבחינה חוקית הם אינם יכולים לתת לך אישור לרכב.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אם זה המצב חבל שנם לא אומרים "אנחנו לא היבואן של הרכב" ובמקום זה אומרים "המהנדס שלנו בדק ואנחנו לא נותנים אישור לרכב הזה". אם זאת הבעיה אז הקיץ תראו במפגש sky שחורה. אולי אני ארכיב סמלים של אופל ולא ישימו לב:-D

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אם תצליח לקבל אישור, דבר איתי.. אולי נחלוק מכולה :D

פורסם

סבבה , רק תביא אחת בצבע אחר שיהיה מעניין יותר.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אני זוכר שהזמנתי לפני 3 חודשים GMC Yukon שחורה 6 מקומות 6.2 סמ"ק כמובן אוטומט באמת אוטו מרשים ועם הרבה כוח. לי לא הייתה שום בעיה עם UMI הגשתי להם, את אותם פרטים שהם היו צריכם כדי לדעת איזה דגם אני רוצה לייבא ותוך כמה שבועות קיבלתי את האישור וישר ייבאתי את הרכב לארץ זה לקח בין חודש לחודשיים עד, שהרכב הגיע אבל אחרי כמה זמן שנהגתי על הרכב הוא הוצא למכירה כמובן באוטו דיל וכמובן גם נימכר. את התמונה שלו אני צריך לחפש אבל בתור המחשה הרכב ניראה בדיוק כמו בתמונה המצורפת עם גריל שכולו מניקל, ידיות כנ"ל, גגון, וכמובן המדרגה.

אני חושב שאתה צריך להסביר להם איזה דגם, אתה רוצה וכל הפירוט עליו כי לי לא הייתה איתם בעיה כמו שכבר ציינתי תוך כמה שבועות קיבלתי את האישור שהוא גם תומך בקבלת שירות בארץ.

בהצלחה!!

2007gmcyukonxldenalipicturefrontview.jpg

2007gmcyukonxldenalipicturesideview.jpg

יניב :-D

פורסם

המצב אצלי שונה משלך אתה הבאת רכב שהמותג שלו קיים בארץ.

פורסם
אני זוכר שהזמנתי לפני 3 חודשים GMC Yukon שחורה 6 מקומות 6.2 סמ"ק כמובן אוטומט באמת אוטו מרשים ועם הרבה כוח. לי לא הייתה שום בעיה עם UMI הגשתי להם

בארה"ב אתה קונה אחד כזה מחזירים לך את כל הכסף חזרה.

מה הצריחת דלק שלו?

4 ליטר לקילומטר?

אייל

פורסם
המצב אצלי שונה משלך אתה הבאת רכב שהמותג שלו קיים בארץ.

ממש לא המותג כבר מזמן לא נמכר ביבוא סדיר בארץ. אני ייבאתי אותו לארץ בייבוא אישי, לפי הפרטים שאני רוצה שהיו באוטו כמו כל הניקל תפירה על המושבים של GMC באדום על מושב שחור. זה היה בחירה שלי וזה היה ניראה ממש יפה, וגם לי היה צריך אישור מהיבואן אז שהוא מאשר לטפל ברכב בארץ ולקבל את האישור, הוא לקח כמה שבועות כמו שכבר ציינתי. אולי אתה צריך לחכות ואולי ישנו את דעתם בנוגע לרכב, צריך לחכות ולראות מה תהיה התשובה או שזה היה תשובה חד משמעית?.

יניב

פורסם
בארה"ב אתה קונה אחד כזה מחזירים לך את כל הכסף חזרה.

מה הצריחת דלק שלו?

4 ליטר לקילומטר?

אני לא יודע אם מחזירים כסף לאחר שאתה קונה כזה אוטו הצריכת דלק שלו הייתה בעיר 1:6 ומחוץ לעיר המצב היה שונה 1:7.5 הוא היה אבל זללן עם כל תדלוק שלו הייתי יוצא 600-700 ש"ח וזה עושה חור בכיס אבל זה לא היה כול כך גרוע כי בשבילי זה לא מטריד.

יניב

פורסם
ממש לא המותג כבר מזמן לא נמכר ביבוא סדיר בארץ. אני ייבאתי אותו לארץ בייבוא אישי, לפי הפרטים שאני רוצה שהיו באוטו כמו כל הניקל תפירה על המושבים של GMC באדום על מושב שחור. זה היה בחירה שלי וזה היה ניראה ממש יפה, וגם לי היה צריך אישור מהיבואן אז שהוא מאשר לטפל ברכב בארץ ולקבל את האישור, הוא לקח כמה שבועות כמו שכבר ציינתי. אולי אתה צריך לחכות ואולי ישנו את דעתם בנוגע לרכב, צריך לחכות ולראות מה תהיה התשובה או שזה היה תשובה חד משמעית?.

יניב

אבל UMI רשומים בחוק כיבואן הרשמי

סאטורן משווקת רק בארה"ב.

פורסם

בתחילת היבוא של האלרו הוא הגיע כאולדסמוביל אלרו ואפילו היה לו את הסמל, בשלב מסויים הוא הוחלף לשברולט.

אולי אפשר למצוא לך פתרון דומה? וגם אם הם לא מייבאים את סאטורן שלפחות יאשרו את האופל אם היא מיוצרת בארה"ב.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אני מניח שאת האופל הם יאשרו, אבל מה זה יעזור לו?

קשה לי מאוד להאמין שימכרו לו אופל בארה"ב, וההבדל מחירים עצום;

המספר זהה (27K עד 30 ומשהו בהתאם לתוספות) רק שהסאטורן בדולרים והאופל באירואים (נכון לעכשיו, השער הוא 1 EUR = 1.585 USD).

פורסם

אפשר לפתור את הבעיה בייבוא של אופל במקום סאטורן המדוברת הרי הם, חולקות את אותו פלטפורמה כמו הווסקול שגם הוא נמכר בכמה יבשות במקום מותג אופל אם אפשר לייבא את האופל אני אבדוק מחר, ואחזור עם תשובה יותר ברורה. כי לפי דעתי אם כי כל הדיבור על להביא כזאת אופל לארץ בסוף יקרא זה יהיה אחד הדברים המדהימים שהגיעו לארץ ויהיה שייך לאופל הדבר הכי, מדהים שאופל הבאיו עד היום לישראל בתמונה אפשר לראות שהם ממש אותו דבר רק הסמל מבדיל.

opel-gt-1big.jpg

• תוכן חדש...