Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא רכב- opel gt או בשמו האמריקאי Saturn SKY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מת"ח, לא מדוייק.

ההגבלה על ייבוא הFJ לא נבעה מכח ההגבלה שציינת למעלה.

ההגבלה היא בעקבות היבואן של טויוטה שמסרב לתת אישורי שירות לרכב הנ"ל.

ההחלטה הנ"ל היא בסה"כ רענון של תקנה קיימת, כך שאת אי מתן אישורי היבוא נעשה מכח אותה תקנה.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא אמורה להיות בעיה להביא אותה לארץ, היא מיוצרת תחת קונצרן GM ולכן יש לה יבואן ושרות כמו בדיוק לכל שאר הדגמים שמייצרת GM, והיא זהה טכנית לפונטיאק.

כל מה שאתה צריך זה אישור מUMI.

לדעתי בחירה מעולה, אוטו הרבה יותר יפה מהפונטיאק כי הוא באמת דומה לאופל יותר ומהביקורות שראיתי בארה"ב הוא קיבלות ביקורות מאוד טובות ככה שאם יש את הכסף לך על זה לא אמורה להיות בעיה טכנית של יבוא אחת.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

כן גם אני חשבתי שבגלל שהמקבילה שלה קיבלה אישור לא צריכה להיות בעיה אבל תמיד טוב להתייעץ ,בכל מקרה ביום ראשון אני יפנה לumi ונקווה לטוב.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
ההחלטה הנ"ל היא בסה"כ רענון של תקנה קיימת, כך שאת אי מתן אישורי היבוא נעשה מכח אותה תקנה.

אי מתן אישורי הייבוא לא קשור לשום תקנה, פרט לצורך של אדם המייבא רכב באופן אישי מחו"ל, לספק אישור שירות מאת היבואן הרשמי של היצרן בארץ.

היבואן של טויוטה, שראה שיותר מידי אנשים קונים FJ במקום את הלנד-קרוזר שהוא מוכר ברווח של עשרות אלפי שקלים, החליט לעצור את ה"מחדל".

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
עזוב אותך, חכה לצ'אלנג'ר

dodge_challenger.jpg

dodge_challenger_srt8_2.jpg

צ'לנג'ר טיפה חורג מהתקציב של הסקיי. אם כבר אז צ'ארג'ר שהוא גם מעל המחיר, אבל הרבה פחות מהצ'לנג'ר. ואם כבר מדברים דלק אז אין בכלל מה לחשוב על דודג' פה חח.

TFSI Power

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

קיבלתי תשובה שלילית מ-umi לגבי היבוא של ה-sky ,למרות שלsolstice נותנים אישורים ללא בעיה.

אני מודע לשינוי בחוק שאומר שאני לא חייב אישור ממוסך מורשה. ולכן שאלתי אליכם האם אתם מכירים מוסך טוב שמטפל ב-solstice (שתי המכוניות יושבות על אותה הפלטפורמה).

תודה לעוזרים.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אני יכול להשבע שראיתי אחת כזאת אתמול בצומת הסירה.

היא הייתה עם סמל של אופל.

לצערי, עד שהספקתי להרים את הראש מעל הסמל בשביל לקלוט יותר פרטים, היא הספיקה לברוח.

יש מצב שזה היה רכב דומה שכן מיובא לארץ באופן סדיר?

פורסם
קיבלתי תשובה שלילית מ-umi לגבי היבוא של ה-sky ,למרות שלsolstice נותנים אישורים ללא בעיה.

אני מודע לשינוי בחוק שאומר שאני לא חייב אישור ממוסך מורשה. ולכן שאלתי אליכם האם אתם מכירים מוסך טוב שמטפל ב-solstice (שתי המכוניות יושבות על אותה הפלטפורמה).

תודה לעוזרים.

מדהים... קיבלת איזה נימוק הגיוני חוץ מזה שהם לא אוהבים את הסמל של סאטורן? הרי חוץ מהפלסטיקה אין שום הבדל...

אלוהים לפעמים אני לא מבין על פי מה ההחלטות האלה נופלות אצל היבואנים, סולסטיס כן סקאי לא.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

לדעתי זה נובע מהסיבה הפשוטה שסאטורן הוא מותג אמריקאי שמוכר רכבים אך ורק באמריקה, ואני בספק אם UMI בכלל רשומים בארץ בתור היבואן של הרכב.

הGT של אופל מיוצרת באותו מפעל שמיוצרת הSKY של סאטורן (בסן-פרנסיסקו), רק עם סמל של אופל.

תנסה לבקש אישור מUMI להביא לארץ OPEL GT, ואז תפנה לדילר של סאטורן ותברר אם אפשרי לקנות את הרכב תחת המותג OPEL.

פורסם

אני אשלח להם מכתב בקשה בקשר לאופל ונראה מה הם יגידו. אני בטוח שאת האופל הם יאשרו.

פורסם

השאלה היא אם תצליח לקנות את האופל בארה"ב, כיוון שאם תביא אותה מאירופה תשלם את אותו מחיר של הSKY, רק ביורו במקום דולר.

פורסם

גן אני מודע למחירים ואני גם לא מאמין שאני אצליח לקנות אופל בארה"ב , אבל זה רק כדי שיהיה לי על מה להתווכח שאני שוב אנסה לאשר את הsky. אולי אם אני אגיד משהו כמו "את האופל אתם מאשרים וגם את הסולטיס אבל לא את הsky?

אולי יהיה הסבר לא מגוחך (לא נראה לי).

• תוכן חדש...