Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא רכב- opel gt או בשמו האמריקאי Saturn SKY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להביא אופל אומר להביא מאירופה , וכמו שכבר הזכירו כאן המחיר זהה אבל ביורו.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קצת הוצאת לי את החשק.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אני חוזר עם תשובה לגבי הייבוא של הסאטורן אז כמו שכבר נאמר, אי אפשר לייבא אותו אבל אפשר את האופל בוודאות.

אני חייב לספר לך שאני עובד בתחום הרכב /ייבוא של רכבים ואני חייב לומר לך שלייבא רכב זה לכוראה ניראה קל אבל זה לא מי כמה סיבות זה בילבול שכל, הרבה טירחה יש לפעמים הרבה בלאגן לפעמים יש שביתות במשרד הרישוי, ולוקח הרבה זמן עד שהרכב עובר רישוי ומקבל את כל, אישורי הרישוי בישראל לוקח הרבה זמן. אני יכול לספר לך למשל אתמול, אני הוצאתי מהנמל באשדוד גי'פ גרנד צירוקי שחורה, בנזין, פרימיום ממש יפה עוד לא עברה שטיפה כלום ישר איך שהיא בלי מספר רק כתוב במבחן, ואני טס למשרד הרישוי. לרשום את הרכב ושיקבל מספר רישוי,מדבקת רישוי וכ'ו עד שיהיה מושלם. ואחרי הזמן שהמתנתי זה היה במשרד הרישוי בחולון אני טס, לשטוף את הרכב כי הוא היה עוד עם כל הכיתובים על השמשה מארה"ב. צריך לנקות כדי שהכל יהיה פיקס ואז אני מגיע לסוכנות וזהו הרכב מוכן. זה בקצרה אבל תהליך כזה זה, יום שלם אבל אם זה דרך סוכנות ייבוא אז הם עושים את העבודה בשבילך, אבל כמובן שהם לוקחים את העמלה שלהם.

יניב

פורסם

האמת שיום שלם לא נשמע לי הרבה , כבר חשבתי שזה ימשך יותר. עכשיו אני מחפש מישהו מקורב לumi שינסה לאשר לי אותה דרכם (או לפחות לשמוע מהם הסבר הגיוני למה לא לאשר לי את הרכב).

אני מודע לזה שעניין הייבוא הוא כאב ראש רציני אבל אני חושב שזה שווה את הכסף.

פורסם
האמת שיום שלם לא נשמע לי הרבה , כבר חשבתי שזה ימשך יותר. עכשיו אני מחפש מישהו מקורב לumi שינסה לאשר לי אותה דרכם (או לפחות לשמוע מהם הסבר הגיוני למה לא לאשר לי את הרכב).

אני מודע לזה שעניין הייבוא הוא כאב ראש רציני אבל אני חושב שזה שווה את הכסף.

אני אנסה לדבר עם דוד שלי (מאיר אוחיון) לגבי הייבוא של הרכב שאתה רוצה לייבא Saturn SKY . הוא מכיר את דוד עיני אישי אני אשאל אותו וניראה מה יהיה אולי בסוף כן תוכל לייבא את הרכב בסוף אבל אני אוכל לשאול אותו רק ביום ראשון ואני אחזיר לך תשובה בנוגע לייבוא מקווה שעזרתי לך.

יניב

פורסם

Wonka - הסיבה שהם מאשרים אופל ולא SATURN, למרות שזה אותו רכב בדיוק, היא הסיבה שרשמתי לפני.

(היום נאמר לי במפורשת ע"י אדם בכיר בUMI. הוא גם טרח לציין שאני לא הראשון ששואל)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תודה רבה על העזרה.

השאלה שלי היא נגיד ואני מביא אופל הם יתנו לי את האחריות?

ונגיד והבאתי את ה-sky הם יסרבו לטפל בה?

כי אם אין סיכוי לקבל את האחריות בכל מקרה והם יטפלו בכל רכב אז אני פשוט יקח אישור ממוסך אחר.

פורסם
תודה רבה על העזרה.

השאלה שלי היא נגיד ואני מביא אופל הם יתנו לי את האחריות?

ונגיד והבאתי את ה-sky הם יסרבו לטפל בה?

כי אם אין סיכוי לקבל את האחריות בכל מקרה והם יטפלו בכל רכב אז אני פשוט יקח אישור ממוסך אחר.

אין בעד מה. לגבי אופל אתה מקבל אחריות עולמית זה לא משנה. השאלה בארץ רוב הסיכויים שכן אין, דבר כזה לסרב אם הכנסת רכב לארץ של אותו יבואן אז זה אומר שהוא מסכים לטפל ברכב ואם הוא לא מסכים כי זה לרוב ביגלל שהוא לא מאשר לטפל לך ברכב והוא חוסך לו את הבלבול מוח וביגלל זה הם לא מאשרים כי זה עלויות בשביל אותו יבואן יות ידע ומכשירים אחרים שאמורים לטפל ברכב שצריך טיפול קצת שונה.

אתה מקבל לרוב אישורי טיטפול ברכב בארץ זה אומר שהוא נותן אישור לטפל ברכב שאתה מייבא לארץ ואין דבר כזה אתה מייבא רכב ואחר כך הם לא מטפלים לך בזה כמו שכבר כתבתי הם חוסכים את בלבולי השכל אחרי אז הם לא מאשרים כשאתה מבקש לייבא את הרכב.

יניב

פורסם

בתגובה למה שיניב אמר, נותר לי רק לשאול..

מה?!

פורסם
אתה יודע, מוסטנגים לא בדיוק מסתובבות בארץ הקודש עם מדבקות של ליסינג..

תתפלא, בתור מתדלק בן 17, כבר יצא לי לראות כמה וכמה מוסטנגים עם מדבקה של חברת ליסנג, בעלי פזומטים.

גי גי גי גי גי גי גיטרה!

פורסם
בתגובה למה שיניב אמר, נותר לי רק לשאול..

מה?!

התכוונתי לזה שאם בנאם מייבא רכב לארץ אין דבר כזה מצד היבואן לא לטפל ברכב אם אתה רוצה לייבא רכב והיבואן לא מאשר זה מכמה סיבות זה עניין עלויות זאת אומרת זה מתן שירות יקר מצד היבואן מכשירים לטיפול ברכב והאחזקה של כוח אדם יקרים בשביל היבואן אז הוא חוסך לו את הבילבוש שכל ולא נותן אישור לייבא את הרכב לארץ מובן!!!.

יניב

פורסם

אתה חייב להתחיל להשתמש בפיסוק.

נראה לי שהבנתי למה אתה מתכוון - אבל עדיין :?

בכל מקרה, היבואן יכול להחליט שלא לתת אישור מ1001 סיבות שונות.

בשורה התחתונה, או שקיבלת אישור או שלא. הסיבה לא באמת משנה :roll:

• תוכן חדש...