Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיאה פרייד- מהי למעשה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא הייתה הקיאה הראשונה שנכנסה לשוק הרכבים הפרטיים, ומן הסתם שכרכב ראשון הם העתיקו אותה מאיזה רכב אחר.

בדיוק כמו שהדייהו הראשונה, הרייסר, הייתה אופל קאדט עם שינויי קטן בצורה ומערכת הזרקה, שספק אם היתה יותר מוצלחת מהקאדט, אבל אין ספק שהייתה יותר נפוצה.

היום תוך כדי השתעממות מול הטלוויזיה העברתי לאיזה סרט אמריקאי דל תקציב שבו הראו את אחד הגיבורים נוסע ברכב שנראה כמו קיאה פרייד, רק 3 דלתות, ונושא סמל של, שימו לב- פורד.

השאלה שלא נותנת לי לישון בשקט היא, מאיזה רכב העתיקו את הנבלה?

תעזרו לי !! :lol:

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עד כמה שאני יודע, קיה פרייד זו מאזדה 121 של שנות ה-80.

מצד שני, מאזדה 121 באחת התקופות שלה נראית בדיוק כמו פיאסטה.

עם קצת לוגיקה, התיאור שלך מסתדר גם כן.

פורסם

יש לא מעט שרשורים בפורום על הזוועה המוטורית הזו, ששוקה בארץ, עשור אחרי שאר המדינות, במסווה של "מכונית חדשה ומתקדמת".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לא הבנתי. למה חברות מעתיקות אחת מהשניה? מה הקטע מאחורי כל ההעתקות?

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
היא הייתה הקיאה הראשונה שנכנסה לשוק הרכבים הפרטיים

קאיה ספיה וקאיה ספורטאג' הקדימו אותה, לפחות בארצינו המתקדמת מוטורית.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
קאיה ספיה וקאיה ספורטאג' הקדימו אותה

הקאיה הראשונה בארץ היתה בשנת 94' אז עופר הביא את הזוועה המוטורית שלהם בצורת טנדר דיזל נטול בלמים בגירסאות 2X4 ו 4X4.

בזמנו קנינו אחת ואחרי חצי שנה של מלחמות מול היבואן הוא לקח אותה והחזיר לנו את הכסף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לכל אלה שאומרים שקאיה זבל - חכו שתגיע לפה תוצרת סין, תראו דרעק מהו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש גבול ,אנחנו לא כאלה מפגרים שנקנה רכב תוצרת סין ,ש90% שאפילו כוכב אחד אין לו ביורו נאפ.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
יש גבול ,אנחנו לא כאלה מפגרים שנקנה רכב תוצרת סין ,ש90% שאפילו כוכב אחד אין לו ביורו נאפ.

מה אתה אומר?

דאצ'יה(דלתא) רומנית לא קנינו?

טנדר פולונז לא נמכר בארץ?(בודדים אמנם).

והיו עוד כמה וכמה יצירות "מוטוריות" עלומות...

פורסם

לצערי, אני כמעט בטוח שמחדלים בטיחותיים שיביאו מסין ימכרו כמו לחמניות חמות. למכוניות האלו יהיה מה שישראלי ממוצי חושב שזה כל מה שהוא צריך: ח"ח, ה"כ, נ"מ, 1.6, כרית אויר ואוטומט.

ראיתי באיזה מאגזין תוצאות ריסוק של צ'רי אמולט (זאת שמבוססת על טולדו באמצע שנות ה-90). מבחן ריסוק נעשה לפי תקנים של NCAP, הרכב שבר שיא של המגזין, בובות הוציאו בחלקים.

פעם היה לנו רכב סיני בישראל. כן, היו רק שתיים כאלה בארץ ביבוא אישי. ריפוד של דלתות החזיק על חומר שניראה כמו מסטיקים שחורים, היה מקרטון עם כיסוי של איזה חומר פלסטי. כמובן את הצבע שמו ישירות על ברזל וכעבור שש שנים על הכביש כבר הייתה חלודה עד חורים. מה שטוב היה ברכב הזה, זה מנוע וגיר יפניים, כל השאר - אין מה לדבר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...