Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיאה פרייד- מהי למעשה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רכב סיני חוסך המון זמן בחניה?

כמובן שלא!עם קצת סבלנות עוד תיוכח שהבטיחות השואפת לאפס בטוסטוסים עוד תמלא את רחובות הערים.

אבל כשם שכתב כאן מישהו על כורח הרכיבה בגלל טטטטטם וכול'.....

ישנו ציבור שכורח המימון מביא אותו לרכישת רכב זול ולפעמים גם טוב ומספיק עם פחות בטיחות,עובדה שזה קורה.

עובדה שהתקן מתיר הכנסתו לארץ כאשר הוא מתיר.

הסיסמא על פי מת"ח:איש איש לדרכו,לכן אין טעם להמשיך בהפחדות!

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מתעקש לדבוק בדעתך, שזוהי תכונה מבורכת בעיני. יחד עם זאת, מה שאינני רואה בעין יפה, זה את העובדה שאתה ממשיך לעשות זאת גם כשאין לך כל קייס להתלות בו.

אתה יודע מה, אני אנסח את הדברים שכתבתי קודם אחרת: אם תמצא לי רכב סיני שמכיל בתוכו את כל תכונות הדו"ג שמניתי מקודם - אני חוזר בי מכל מה שאמרתי ומפרסם גם התנצלות אם פגעתי בך או העלבתי.

אם לא - אינני רואה סיבה לעבור לרכב שאינו מציע לי יתרון שלא קיים בכל רכב אחר עם ארבעה גלגלים, ואף השיג ציונים מחפירים במבחני ריסוק. אם כבר להסתכן, לפחות שיהיה בשביל מה.

עכשיו הכדור במגרש שלך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
מדוע אתה חושב שאם אתה כותב הרבה זה משכנע?

דובר על בטיחות,אופנוע וטוסוטוס מסוכנים לפי דעתכם ודעתי

אותו כנל גם קאיה פרייד ורכב סיני לפי דעתכם

אז למה לעזעזל טחינת המוח בקשר לבטיחות הפרייד והרכב הסיני ?

בשביל מה כל כך הרבה הפחדות ?ובכל פעם מחדש ?

אז בבקשה מי רוצה יסע במשורין קטן,ומי רוצה בטוסוטוס או בקאיה פרייד או רכב סיני.

אז בגלל שחוסך המון זמן בחנייה כדאי לנסוע בדו גלגל,אבל לא כדאי לנסוע בקאיה פרייד או רכב סיני ? נו באמת !

אלעד אל תתלהב,אמרתי לא נורא שאין תשובה,להפך צריך לעודד נסיעה בטוסטוסים בעיר למרות הסיכון העצום האמיתי הכרוך בכך.

א) זה שיש אמצעי תחבורה פחות בטוחים, עוד לא גורם לי להין למה להתפשר בקבוצת כל התחבורה שמספקת לי כיום רמת בטיחות גבוהה.

ב) אתה לא מבין שאפקט הפגיעה עובד הפוך, לאלעד ושאר רוכבי הד"וג עדיף להיפגע ברכב בעל מאפייני בטיחות גבוהים מאחר שאפקט ספיגת המכה ואופן הפגיעה שלו תהיה פחותה מהרכב הסיני.

נ.ב אין הכוונה לפתוח עין על אלעד ושאר חבריו רוכבי הדו"ג.:wink:

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
אתה מתעקש לדבוק בדעתך, שזוהי תכונה מבורכת בעיני. יחד עם זאת, מה שאינני רואה בעין יפה, זה את העובדה שאתה ממשיך לעשות זאת גם כשאין לך כל קייס להתלות בו.

אתה יודע מה, אני אנסח את הדברים שכתבתי קודם אחרת: אם תמצא לי רכב סיני שמכיל בתוכו את כל תכונות הדו"ג שמניתי מקודם - אני חוזר בי מכל מה שאמרתי ומפרסם גם התנצלות אם פגעתי בך או העלבתי.

אם לא - אינני רואה סיבה לעבור לרכב שאינו מציע לי יתרון שלא קיים בכל רכב אחר עם ארבעה גלגלים, ואף השיג ציונים מחפירים במבחני ריסוק. אם כבר להסתכן, לפחות שיהיה בשביל מה.

עכשיו הכדור במגרש שלך.

דובר על בטיחות ולא על תכונות של חסכון וייעול,ולכן אני מתעקש לומר שאופנוע וטוסטוס מסוכנים פי אלף,מרסקים רגליים וידיים במקרה הטוב,וגורמים לאובדן במקרה היותר גרוע,ועדיין מיום ליום הולכים ומתרבים הרוכבים במרכזי הערים וזו כבר תופעה בולטת בעיקר אצל נערות ונשים גם בגיל מבוגר !ולכן....כל הההפחדות על קאיה פרייד ודומותיה הן בגדר הפחדות בלבד,אנשים ימשיכו לחפש רכב שמתאים לכיסם ונושא הבטיחות לא ישחק תפקיד,בדיוק כפי שרוכבי האופנועים והטוסטוסים כלל לא חושבים על מה שעלול לקרות בכל רגע נתון שלא באשמתם,אלא מחפשים את התכונות הטובות היעילות והחיסכון שהעלית.

ההוא שיז המפחיד יכול להמשיך עוד עשור להפחיד,בנתיים עולם כמנהגו נוהג,וקאיה וולבו וקדילק חיים יחדיו,ושוב אימרתו של מת"ח...איש איש בדרכו שלו.

כאילו אלעד מה רצית להסביר לי? שיש יתרונות בדו גלגלי? אתה צודק,אבל הסכנה לא עלינו גדולה פי אלף מקאיה פרייד,או רכב סיני.

הארץ מוצפת במכוניות קטנות חלשות שאינן מסוגלות לספוג מכה,עשרות אלפים נעות יום יום על הכבישים,כל אחד משיקוליו,אז על מה נסיונות ההפחדה?

סע לך לשלום באופנוע שלך תהנה,והעיקר תיזהר,ואני לא מפחיד אותך אלא מעודד,למרות הסכנה הגדולה.

ומי בכלל שואל אותי?עובדה כולם מחליטים ומדחיקים את הסכנה והשיגרה נמשכת כפי שנמשכת.

פורסם

מני דקל יקר,

1. כדבריו של כספר משרשור אחר שהיה לאחרונה, כנהג של מכונית, עליך לברך על כל רוכב אופנוע שעוקף אותך, שכן הוא מוריד מהעומס של הכביש שאתה נוסע עליו, ומאפשר לך להגיע ליעדך בכבישים פחות גדושים ובהרבה פחות זמן.
  2. לא הבנתי מה קשורה לדיון העובדה שרבים מרוכבי הדו"ג החדשים הן בחורות צעירות ונשים בגיל מבוגר, ומדוע בכלל הדבר שווה אזכור, הגם שאינני יודע מהיכן שאבת את הנתון הזה.
  3. כשנפגש במציאות, אנא הנח לי להוסיף בתעודת הזהות שלך את הכינוי "גבר גבר" לפני שמך. בהיותך אדם שאינו ירא מדבר, זה הכינוי ההולם ביותר עבורך.
  4. אתה שוב מתעלם מדברים שכתבתי. אני כתבתי שרוכבי דו"ג מתעלמים מהסכנה? הלו!! אני כתבתי לך שמחצית מהתקציב שלי לרכישת קטנוע בכלל יועדה לציוד מגן ולביטוחים מתאימים, ואם תביט קצת על הבחורות מסעיף 2, תגלה שגם הן קרוב לוודאי עוטות על עצמן ציוד מגן. דווקא בגלל שאני מודע לסכנה, אני מייחד לה סכומי כסף ניכרים מסך כל ההשקעה.
  5. סע גם אתה לשלום בקאיה פרייד, ואני באמת מאחל לך (ללא ציניות) שלעולם לא תהיה מעורב בתאונה. אני רק יודע שבתאונה היחידה שהיתה לי (ואני מקוה שגם האחרונה), יצאתי ללא שריטה. אני מניח שזה קשור לעובדה שנהגתי ברכב בעל 4 כריות אויר (מהן 2 נפתחו. אל תנסו את זה בבית, זה ממש מסריח, וגם עושה גלינג גלינג באוזניים) וארבעה כוכבים ביורו אנקאפ.
  6. היות והוכחת מעבר לכל ספק שההתייחסות שלך לנכתב היא סלקטיבית ושאין לך כל רצון או כוונה להגיב על סוגיות שאין לך דרך לענות עליהן תשובה מתקבלת על הדעת, אני את חלקי בדיון הזה סיימתי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בנתיים בכמה ימים שעברו פגשתי לא פחות מ12 קאייה פרייד,ללא בושה שאלתי מה דעת הבעלים ושביעות רצונם

כולם אכן מרוצים מתיפקוד הרכב והמזגן שבו,והם מודעים שאין זו שריונית אלא רכב ממוצע יעיל וחסכוני.

אז נכון שזה לא שיא הפאר והטכנולוגיה,אבל עדיין משמש ומשרת היטב את בעליו.

כן נבלה לא נבלה כפי שמתבטאים כאן אחדים,אבל הרכב נוסע והרבה.

• תוכן חדש...