Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיאה פרייד- מהי למעשה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לצערי אם תעיין אפילו בפורומים פה תראה בשאלות על קניית רכבים כמה אנשים שמים דגש על מחיר ומוכנים לנסוע גם במלכודות מוות לא נוחות העיקר שיהיה זול לקנייה ולאחזקה ויעשה את הרושם הנכון.

ואאללק יופי

ומה על כל רוכבי האופנועים?

ושוטרי סיור על אופנועים?

קצת נמאס לשמוע על מלכודות המוות שלך!

כי כולם בין כה וכה מתנהלים בעצלתיים להגיע ממקום למקום

די להפחדות !

תנהגו נורמלי והכל יסתדר

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מני, זו הייתה הערה די מטומטמת.

תאונות תמיד יהיו בגלל טעויות אנוש ובגלל בעיות מכאניות.

דברים סיניים אני מוכן שיהיו לי כמו שעון, מחשב, פלאפון ודברים אחרים שלא זזים.

מכוניות? אני לא מוכן לנהוג או שהבן אדם מצידי ינהג על משהו שלא ברור אם הוא בטוח או לא, ולא בטוח שהוא יבלום במקרה שצריך.

למכוניות סיניות אין סטנדרטים של בטיחות, אין בדיקות מעמיקות (וכשיש אז התוצאות מחפירות), והאיכות של החומרים היא מזעזע.

עוד 20 שנה כשהמכוניות שלהם יתחילו להיות כמו של האירופאים, אז אני אהיה מוכן לנהוג בהן. בינתיים, שאין להם את הבטיחות הבסיסית שלה מצפים במדינה הזאת, תרחיקו מאיתנו את הזבל הזה!

גישה כמו שלך היא בדיוק מה שיאפשר לחתיכות הפח האלו להגיע הנה.

הגישה הלא אחראית שלך של "עזוב, יהיה בסדר" היא בדיוק מה שדופק לנו את המדינה כל הזמן.

פורסם
תקן אותי אם אני טועה, אבל ראית את הסרט: "בחירות או לא להיות"?

ששששששש!!! שקט! למה אתה מגלה לאנשים? עכשיו ינדו אותי! אני לא אהיה מקובל יותר! :lol:

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
מכוניות? אני לא מוכן לנהוג או שהבן אדם מצידי ינהג על משהו שלא ברור אם הוא בטוח או לא

אני מסכים לגמרי, ורק אוסיף שתאונה עם מכונית כזו, סיכוייה להסתיים בנפגעים גדול בהרבה, כך שגם אם נשים בצד את האדם שהחליט שהוא מוכן לנהוג במלכודת מוות כדי לחסוך כמה זוזים, ונסתכל על העניין מזוית אגואיסטית טהורה, תאונה עם נפגעים היא בעייתית גם לצד השני (ואאל"ט, נכללת ברשימת העבירות החמורות). מכוניות כאלה על הכביש הן סכנה לכולן, לא רק למי שנוהג בהן, גם אם הן סבירות מבחינה מכנית (כלומר, אם ניקח את הדוגמה של יוסי, גם אם הן יעצרו היטב במקרה הצורך).

"ai motoare capul doare"

פורסם

(אני חוזר ברשותכם לנושא המקורי)

הפרייד נמכרה בזמנו בארה"ב כפורד פסטיבה. (כמו הסוויפט שנמכרה כשבי מטרו ועוד ועוד.) לא יודע אם זה קשור לעובדה שקיה קשורה למזדה ששייכת לפורד - אני לא בטוח שזה היה המצב לפני 10 שנים.

פורסם
ואאללק יופי

ושוטרי סיור על אופנועים?

די להפחדות !

תנהגו נורמלי והכל יסתדר

היות וביכרת למקד את תגובתך באופנוענים ושאר משתמשי הדו"ג, והיות ואני גם משתייך למגזר הזה באוכלוסיה, אני רואה את עצמי כאדם לגיטימי לענות על הטענות שהעלית.

אופנוענים, או לפחות אלה מבינהם אשר מודעים לסיכון המיוחד הכרוך בשימוש באופנוע, נוקטים בצעדים למזעור הנזק, אם וכאשר חו"ח יתרחש. זאת הסיבה שמכל התקציב שהיה לי לרכישת קטנוע, רק כמחציתו הוקדשה לקטנוע עצמו, כאשר שאר הסכום הוקדש לכיסויים ביטוחיים מתאימים, ויותר חשוב מכך: לרכישת ציוד הגנה הולם. אתה מבין, זה שאתה אומר "די להפחדות!", אין בכך כדי לגרום להיעלמות הסיכון. הוא יהיה שם בין אם תרצה ובין אם לאו. השאלה היא מה אתה עושה כדי למזער אותו.

מצפוני נקי, היות ואני יודע שנקטתי באמצעים סבירים ביותר כדי למגן את עצמי, ובחיים לא תתפוס אותי רוכב במכנסיים קצרים, בסנדלים (שזה, אגב, נכון גם לגבי נהיגה במכונית) או ללא מעיל וכפפות. וזה לא בגלל שהקטנוע שלי הוא חורך אספלט. זה בגלל צרות שנהגים אחרים יכולים לעולל לי.

בחזרה לרכב הסיני המהולל:

צריך להיות ספק אידיוט ספק עיוור כדי לרכוש במודע מלכודת מוות שכזאת. וביננו, אדם שיעשה זאת ולאחר מכן חו"ח יהיה מעורב בתאונה, מצפונו לעולם לא יוכל להיות נקי. זאת משום שכיום אין כל אלטרנטיבה לניידות ולעלויות שיש לדו"ג. למכונית, לעומת זאת, יש אלטרנטיבות רבות, ומוצלחות בהרבה מזו הסינית. תחשוב לבד האם אתה מוכן לקחת את זה על עצמך.

ובקשה אחרונה: נקה בבקשה את המקלדת שלך, ובמיוחד את המקשים א' ו-ל'. אני רואה שהם קצת נתקעו לך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
ואאללק יופי

ושוטרי סיור על אופנועים?

די להפחדות !

תנהגו נורמלי והכל יסתדר

תסלח לי אבל זו תגובה אידיוטית לחלוטין.

אני נהגתי נורמלי ורכב שנכנס בי שלח אותי לחצי שנה אשפוז ושיקום ועוד כחצי שנה המשך שיקום בבית (כיום עם 38%נכות). אם הייתי ברכב פחות בטיחותי לא הייתי פה היום.

אם אתה מדבר על אופנועים אז תבדוק איזה מיגון יש על הרוכב וכמה הוא חשוב. היית רוכב על אופנוע עם קסדה חצי לא רכוסה, יחף ועם מכנס קצר וגופיה?

מאחל לך שלא אתה ולא מישהו קרוב לך יעבור תאונה קשה אבל אחרי שתחווה על בשרך מה זה אומר גם בטווח הקצר וגם בטווח הארוך תדבר לגמרי אחרת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
להלן האב טיפוס הרוחני של הקאיה פרייד:

YE0230197_a.jpg

אהבתי. כמו שאפשר לראות בתמונה, קופסת שימורים הזאת חד פעמית, ככה גם הפרייד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אפשר לצחוק על הקרייה פרייד, אבל כדאי לזכור שעד שנת 92' היא ניקראה מאזדה 121, ויוצרה עד הופעת ה "בימבה".

בזמנה היא לא נחשבה למכונית גרועה, אלא לסופר מיני בסיסית כמו הדייהטסו שרייד או הסוזוקי סוויפט.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

פעם נכנסתי באחת עם האופניים.

האופניים הלכו, הקדסה נסדקה, אבל מכסה המנוע שלו פשוט היה גמור. אם הייתי פוגע כמה סנטימטרים לכל כיוון כלשהו, הייתי נכנס עם הראש במנוע עצמו ולא הייתי כותב כרגע בפורום.

החומרים שמהם עשוי הרכב הזה הם פשוט בושה.

פורסם
אפשר לצחוק על הקרייה פרייד, אבל כדאי לזכור שעד שנת 92' היא ניקראה מאזדה 121, ויוצרה עד הופעת ה "בימבה".

בזמנה היא לא נחשבה למכונית גרועה, אלא לסופר מיני בסיסית כמו הדייהטסו שרייד או הסוזוקי סוויפט.

זו הבעיה עם רכבים ממוחזרים :x

הם היו אולי טובים/סבירים בשעתם, אך בבואנו לשפוט אותם בשעת מיחזורם, דינם אחת - לסל האשפה של ההיסטוריה :mm_nah:

פורסם
תסלח לי אבל זו תגובה אידיוטית לחלוטין.

אני נהגתי נורמלי ורכב שנכנס בי שלח אותי לחצי שנה אשפוז ושיקום ועוד כחצי שנה המשך שיקום בבית (כיום עם 38%נכות). אם הייתי ברכב פחות בטיחותי לא הייתי פה היום.

אם אתה מדבר על אופנועים אז תבדוק איזה מיגון יש על הרוכב וכמה הוא חשוב. היית רוכב על אופנוע עם קסדה חצי לא רכוסה, יחף ועם מכנס קצר וגופיה?

מאחל לך שלא אתה ולא מישהו קרוב לך יעבור תאונה קשה אבל אחרי שתחווה על בשרך מה זה אומר גם בטווח הקצר וגם בטווח הארוך תדבר לגמרי אחרת.

צר לי על שקרה לך,אך לא ענית לי מה עם רוכבי האופנועים ואפילו הטוסטוסים הקטנים האחרים,עובדה היא שאנשים שונים בוחרים לנהוג בכלים שונים מי פחות חזק מי יותר חזק ובטוח,ולכן לדעתי כל ההערות הללו אולי נכונות אך חסרות משמעות,לכן אני כותב די להפחדות.

פורסם

גם הם משקיעים המון באבזרי בטיחות כדי להקטין את הפגיעה בזמן תאונה. נכון שהכלים שלהם פחות בטיחותיים מרכב אבל גם רכב פחות בטוח מרכבת ורכבת פחות בטוחה ממטוסים.

אין לזה סוף אבל ברגע שהחלטת על כלי תחבורה מסויים תדאג לבטיחות מירבית בו. בדיוק כמו שלא תטוס במטוס שאתה יודע שהוא במצב בטיחותי גרוע כך גם אל תיסע ברכב שאתה יודע שהסיכויים שלך לצאת שלם במקרה תאונה קלושים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
גם הם משקיעים המון באבזרי בטיחות כדי להקטין את הפגיעה בזמן תאונה. נכון שהכלים שלהם פחות בטיחותיים מרכב אבל גם רכב פחות בטוח מרכבת ורכבת פחות בטוחה ממטוסים.

אין לזה סוף אבל ברגע שהחלטת על כלי תחבורה מסויים תדאג לבטיחות מירבית בו. בדיוק כמו שלא תטוס במטוס שאתה יודע שהוא במצב בטיחותי גרוע כך גם אל תיסע ברכב שאתה יודע שהסיכויים שלך לצאת שלם במקרה תאונה קלושים.

טוב אז אני לא מסכים איתך,אתה גם לא יכול לענות לי תשובה על רוכבי אופנועים כי אין לך תשובה וזה לא נורא

אבל כל המכוניות המסוכנות שאתה טוחן בהם כל הזמן נוסעות בכל העולם בתנאים גרועים יותר והעסק זז טוב מאוד

• תוכן חדש...