Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיאה פרייד- מהי למעשה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה שהן נוסעות לא עושה אותן בטיחותיות. גם סובארו DL נוסעת בכל העולם אבל ממש לא היית רוצה להימצא באחת כשמישהו יכנס בך.

נכון שהסיכוי להיות מעורב בתאונה קשה הוא נמוך אבל עדיין קיים וזו הסיבה שבשביל תוספת לא גדולה אעדיף רכב בטיחותי יותר. גם מאופנועים הרבה אנשים יורדדים בגלל נושא הבטיחות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
זה שהן נוסעות לא עושה אותן בטיחותיות. גם סובארו DL נוסעת בכל העולם אבל ממש לא היית רוצה להימצא באחת כשמישהו יכנס בך.

נכון שהסיכוי להיות מעורב בתאונה קשה הוא נמוך אבל עדיין קיים וזו הסיבה שבשביל תוספת לא גדולה אעדיף רכב בטיחותי יותר. גם מאופנועים הרבה אנשים יורדדים בגלל נושא הבטיחות.

לעניות דעתי אתה טועה,העיר תל אביב מתמלאת מיום ליום ברוכבות ורוכבים של דו גלגלי,תנופה רצינית שהולכת וגודלת.

כעת לך תפחיד גם אותם,הרי להם אין שום הגנה,לא כמו של פרייד,ולא כמו של דה שבו.

ועדיין הם הולכים ומתרבים,בוא נסכם שאתה מפריז בהפחדות שלך,העולם כולו נוסע בכל כלי הרכב הקיימים,אתה משום מה בחרת לעלות על טרנד הבטיחות,מה שלא כל מעניין את הנהגים בארץ.עובדה הם קנו פרייד וממשיכים לקנות רכבים"חלשים" לשיטתך,אתה לא צודק,וטענת הבטיחות שלך לא מעניינת את הרוב.

דוגמת האופנועים היא הטובה ביותר להסביר לך ש....די להפחדות !

ושוב צר לי מאוד על המקרה שעברת.

פורסם
מעניין, אני עניתי לך תשובה מפורטת לגבי משתמשי הדו"ג, ומשום מה אתה בוחר להתעלם ממנה.

מפורטת ככל שתיהיה,אין כלי חשוף יותר לפגיעות קשות כמו אופנוע,איני מתעלם,אלא רק מביא דוגמא של ריבוי רוכבי טוסטוסים כמעט בכל הערים בארץ,וזה ילך ויגדל.

כך שככל שתפרט אין זה ישנה את העובדה שמדובר כאן במצב בטיחותי מהמסוכנים שיש,והנה הכל נע ונד זז ודופק בכל העולם.כולל מכוניות סיניות לא בטיחותיות.

פורסם
גם רכבים ממוחזרים הישראלי קנה בעבר: 1. צ'אמפ 2. ג'י.או.פריזם.

תשמע, אין לי בעיה עם רכב ממוחזר, כל עוד הוא מאותו יצרן (לא הייתי מתנגד לסיטרואן קסנטיה מודל 20088). הבעיה עם הרכבים הממוחזרים הסיניים היא (והקוריאניים, ראה דייהו רייסר) שבדרך גם חוסכים על כל דבר אפשרי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לעניות דעתי אתה טועה,העיר תל אביב מתמלאת מיום ליום ברוכבות ורוכבים של דו גלגלי,תנופה רצינית שהולכת וגודלת.

ועדיין הם הולכים ומתרבים,בוא נסכם שאתה מפריז בהפחדות שלך,העולם כולו נוסע בכל כלי הרכב הקיימים,אתה משום מה בחרת לעלות על טרנד הבטיחות,מה שלא כל מעניין את הנהגים בארץ.עובדה הם קנו פרייד וממשיכים לקנות רכבים"חלשים" לשיטתך,אתה לא צודק,וטענת הבטיחות שלך לא מעניינת את הרוב.

דוגמת האופנועים היא הטובה ביותר להסביר לך ש....די להפחדות !

ושוב צר לי מאוד על המקרה שעברת.

לשיטתך, לא צריך תקינה למוצרים בכלל מאחר וזה לא מעניין את הצרכן.

לשיטתך, רכב לא צריך טסט כי ממילא "הרכב לא רואה מוסך" וזה לא מעניין את הצרכן.

לשיטתך, אין צורך "בהפחדות" כי ממילא הנוער יצרוך סמים וישתה אלכוהול מאחר והוא זורק זין.

אתה טועה ובגדול. כנס לשרשורי יעוץ לרכישת רכב(לא רק ב-CF), נושא הבטיחות תופס מקום רציני(אם לא ראשון במעלה).

פורסם

השברולטים החדשים הם גם לא בדיוק "שברולט" , חוץ מהסמל:-)

רכב קוריאני עם מדבקה של שברולט , ותראו איזה יופי הם נמכרות

אח"כ האנשים מסתובבים ומבסוטים שהם קנו שברולט , עבודה בעיניים!

:shock:
פורסם

תשמע, אין לי בעיה עם רכב ממוחזר, כל עוד הוא מאותו יצרן (לא הייתי מתנגד לסיטרואן קסנטיה מודל 20088). הבעיה עם הרכבים הממוחזרים הסיניים היא (והקוריאניים, ראה דייהו רייסר) שבדרך גם חוסכים על כל דבר אפשרי.

אין לי בעיה עם רכב ממוחזר,או עם כל רכב סיני או אחר שנכנס לארץ ונבדק.

כל הסיפורים כאן ממש לא מעניינים,הרכב תקין,עובד,ומתפקד, אז יאללה יוצאים לדרך.

בנתיים איש כאן לא הצליח להסביר את נושא האופנועים והטוסטוסים שמתרבים מיום ליום....באלפים !

אז כנסו לפרופורציות רבותיי...............די להפחדות !

פורסם
לשיטתך, לא צריך תקינה למוצרים בכלל מאחר וזה לא מעניין את הצרכן.

לשיטתך, רכב לא צריך טסט כי ממילא "הרכב לא רואה מוסך" וזה לא מעניין את הצרכן.

לשיטתך, אין צורך "בהפחדות" כי ממילא הנוער יצרוך סמים וישתה אלכוהול מאחר והוא זורק זין.

אתה טועה ובגדול. כנס לשרשורי יעוץ לרכישת רכב(לא רק ב-CF), נושא הבטיחות תופס מקום רציני(אם לא ראשון במעלה).

לקחת את זה רחוק וקיצוני מידי.סמים,נוער,? מה הקשר בכלל?

לשיטתי,רכב שיצא ממפעל ונכנס לארץ אחרי שנבדק ראוי לנהיגה ונסיעה,זה שאתם מנסים להפוך את זה לאוניברסיטה זה סיפור אחר....די להפחדות,תניעו וסעו ללשלום ותהנו,איש איש בדרכו ובריכבו שלו,מספיק עם ההפחדות !

חשוב יותר שתסבירו מה דעתכם על ריבוי וגידול השימוש ברכב אופנועי בארץ שרמת הבטיחות שבו היא אפס לעומת קאיה פרייד.

פורסם

אתה קורא לזאת "הפחדות" - אנחנו קוראים לכך לטעת מודעות.

זהו, שזה איש,איש לדרכו. מאחר וכולם מתנקזים אל אותן דרכים, אנו מבקשים לטעת מודעות של בטיחות אקטיבית ופאסיבית כאחת.

אתה מסתתר מאחורי סלוגן("די להפחדות") ריק מתוכן, אשר אינו מציע פתרונות אלא פותר את דעתך מהצורך לחשוב קדימה.

ריבוי הדו"ג הוא כורח מקומי שנוצר עקב חוסר בציבורית הולמת ופרטית עמוסה, אין כאן דעה לחיוב או שלילה. מראש נתוני הפתיחה הינם גרועים, אך בשל הכורח בוחרים אפשרות זאת. ב"קופסה הפרטית" קיימים בשוק נתוני פתיחה מעולים, אז מדוע להתפשר על כאלו שמופחתים?

פורסם
בנתיים איש כאן לא הצליח להסביר את נושא האופנועים והטוסטוסים שמתרבים מיום ליום....באלפים

פקקים, דלק יקר, מחסור בחניה, מחיר זול ביחס למכונית.

טוסטוסים סיניים - מחיר עוד יותר זול.

נפתרה התעלומה :lol:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ועדיין הם הולכים ומתרבים,בוא נסכם שאתה מפריז בהפחדות שלך,העולם כולו נוסע בכל כלי הרכב הקיימים,אתה משום מה בחרת לעלות על טרנד הבטיחות,

מפורטת ככל שתיהיה,אין כלי חשוף יותר לפגיעות קשות כמו אופנוע,איני מתעלם,אלא רק מביא דוגמא של ריבוי רוכבי טוסטוסים כמעט בכל הערים בארץ,וזה ילך ויגדל.

בנתיים איש כאן לא הצליח להסביר את נושא האופנועים והטוסטוסים שמתרבים מיום ליום....באלפים !

אתה מתעקש לחזור שוב ושוב על אותה מנטרה לעוסה ומתעלם במפגין ובמפגיע מההסברים ההגיוניים שנכתבו כאן ע"י מספר מגיבים, בהם גם אני.

מסיבה זו, אני מאמין שאתה אחד מהשניים הבאים:

1. אדם תמים מאוד (ואני נזהר בניסוח שלי)
  2. יבואן של רכב סיני

קשה לי לחשוב על עוד הסבר מדוע אתה כל כך דבק בעמדה המטופשת שלך מבלי שאתה אחד מהנ"ל.

ולמקרה שלא הבנת (בהנחה שזה אמיתי ואתה לא מעמיד פנים שאתה לא מבין), אני אפרט למענך בנקודות את יתרונות הדו"ג:

• חוסך המון זמן בנסיעה
  • חוסך המון זמן במציאת חניה
  • צריכת דלק נמוכה מאוד, עפ"י רוב מעל 1:20 ק"מ/ליטר (ולכן גם מסייע בשמירה על איכות הסביבה).
  • עלויות אחזקה שוטפות, למעט ביטוח, זולות ביותר
  • אמינות בסיסית גבוהה לרוב הכלים

וכעת, אולי תספר לנו מה הן מעלותיו של הרכב הסיני לעומת רכב רגיל? אתה יודע מה - אם תצליח לשכנע אותי שהוא כזה טוב, אני עצמי ארכוש אחד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אתה מתעקש לחזור שוב ושוב על אותה מנטרה לעוסה ומתעלם במפגין ובמפגיע מההסברים ההגיוניים שנכתבו כאן ע"י מספר מגיבים, בהם גם אני.

מסיבה זו, אני מאמין שאתה אחד מהשניים הבאים:

1. אדם תמים מאוד (ואני נזהר בניסוח שלי)
  2. יבואן של רכב סיני

קשה לי לחשוב על עוד הסבר מדוע אתה כל כך דבק בעמדה המטופשת שלך מבלי שאתה אחד מהנ"ל.

ולמקרה שלא הבנת (בהנחה שזה אמיתי ואתה לא מעמיד פנים שאתה לא מבין), אני אפרט למענך בנקודות את יתרונות הדו"ג:

• חוסך המון זמן בנסיעה
  • חוסך המון זמן במציאת חניה
  • צריכת דלק נמוכה מאוד, עפ"י רוב מעל 1:20 ק"מ/ליטר (ולכן גם מסייע בשמירה על איכות הסביבה).
  • עלויות אחזקה שוטפות, למעט ביטוח, זולות ביותר
  • אמינות בסיסית גבוהה לרוב הכלים

וכעת, אולי תספר לנו מה הן מעלותיו של הרכב הסיני לעומת רכב רגיל? אתה יודע מה - אם תצליח לשכנע אותי שהוא כזה טוב, אני עצמי ארכוש אחד.

מדוע אתה חושב שאם אתה כותב הרבה זה משכנע?

דובר על בטיחות,אופנוע וטוסוטוס מסוכנים לפי דעתכם ודעתי

אותו כנל גם קאיה פרייד ורכב סיני לפי דעתכם

אז למה לעזעזל טחינת המוח בקשר לבטיחות הפרייד והרכב הסיני ?

בשביל מה כל כך הרבה הפחדות ?ובכל פעם מחדש ?

מי שאל עלויות אחזקה? או נוחות? או אמינות? טוסטוס מסוכן פי אלף מרכב סיני

ולכן די להפחדות שחוזרות ונישנות בדרך כלל מאותם גולשים,אם הם רוצים שימשיכו לא מפריע לי,אבל לשאר אני אומר:

כל נושא ההפחדות אינו רלוונטי כאשר הרכב עבר את שערי הנמל לאחר בדיקה,וכשאופנועים ממשיכים להיולד כל יום מחדש ומציפים את מרכזי הערים,אז בבקשה מי רוצה יסע במשורין קטן,ומי רוצה בטוסוטוס או בקאיה פרייד או רכב סיני.

אז בגלל שחוסך המון זמן בחנייה כדאי לנסוע בדו גלגל,אבל לא כדאי לנסוע בקאיה פרייד או רכב סיני ? נו באמת !

אלעד אל תתלהב,אמרתי לא נורא שאין תשובה,להפך צריך לעודד נסיעה בטוסטוסים בעיר למרות הסיכון העצום האמיתי הכרוך בכך.

פורסם
אתה קורא לזאת "הפחדות" - אנחנו קוראים לכך לטעת מודעות.

זהו, שזה איש,איש לדרכו. מאחר וכולם מתנקזים אל אותן דרכים, אנו מבקשים לטעת מודעות של בטיחות אקטיבית ופאסיבית כאחת.

אתה מסתתר מאחורי סלוגן("די להפחדות") ריק מתוכן, אשר אינו מציע פתרונות אלא פותר את דעתך מהצורך לחשוב קדימה.

ריבוי הדו"ג הוא כורח מקומי שנוצר עקב חוסר בציבורית הולמת ופרטית עמוסה, אין כאן דעה לחיוב או שלילה. מראש נתוני הפתיחה הינם גרועים, אך בשל הכורח בוחרים אפשרות זאת. ב"קופסה הפרטית" קיימים בשוק נתוני פתיחה מעולים, אז מדוע להתפשר על כאלו שמופחתים?

היחידי שמדבר כאן לענין,איש איש לדרכו.

פורסם
אז בגלל שחוסך המון זמן בחנייה כדאי לנסוע בדו גלגל,אבל לא כדאי לנסוע בקאיה פרייד או רכב סיני ? נו באמת !

רכב סיני חוסך המון זמן בחניה?

• תוכן חדש...