Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפים למציאת חתולה שאבדה

אביב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מדובר בחתולת בית (מעוקרת) שלעולם אינה יוצאת מהבית. שלשום (חמישי) הכניסו פועלים חומרי בניין לדירה והדלת הושארה פתוחה לכמה דקות ללא השגחה. בערב הגענו הבייתה ולא הצלחנו למצוא את החתולה.

כנראה שהיא יצאה מהבית, ירדה במדרגות ובלובי אחד השכנים פתח לה את הדלת (או שהייתה פתוחה), בינתיים לא הצלחנו לאמת את זה עם אף אחד מהשכנים.

באותו ערב חיפשנו כמה שעות בכל האיזור מסביב חיפוש מאסיבי, אך כמוה במחט בערימת שחת.

היום בצהריים המשכנו לחפש ותלינו שלטים בכל הרחובות הסמוכים.

אשמח לקבל כל המלצה/טיפ/פטנט לאיתור החתולה ממביני העניין. כמו כן איפה לדעתכם כדאי למקד את החיפוש.

תודה למגיבים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לצערי,

לחדש לך הרבה אני לא אוכל.

העניין הוא שלחתולים וכלבים יש חושים מאוד מפותחים,והסיכויי שהיא פשוט אבדה בסביבה שקרובה לביתה שואף לאפס.

אם היא היא בקרבת הבית ולא קרה לה כלום היא אולי תצליח למצוא את דרכה הביתה.

העצה שלי,מעבר לתליית שלטים עם תמונתה, תבדוק אם בסביבת הבית יש איזה איזור שבו היא יכולה למצוא אוכל (אולי איזה איזור שבו עורמים זבל לפני פינוי וכדומה).

מקווה שתמצא אותה בריאה ושלמה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חפש אותה בלילה. היא בטח מתחבאת היכן שהוא ומפחדת לצאת.

ושאל גם כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=16

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החתול שלי נעלם פעם אחת ויום שלם לא מצאנו אותו ,חיפשנו בחוץ בבית וכלום.

בסוף היתברר שהוא שכב לו בשקט באיזו פינה חשוכה בבית עד שהוא יצא לאכול בלילה.:roll:

אז עם יש לך מקומות כאלו בבית בדוק אולי היא שם.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישנם כבישים סואנים בקרבת ביתך?

מניסיון די עצוב (של בן דוד) שגר ליד כביש די מרכזי ועמוס רוב הזמן, מצאנו את הבייבי שלו דרוסה עליה השלום.

:(

נ.ב - דברים אלו לא נכתבו ע"מ לבאס או חס וחלילה לשער שנמחץ גורלה, פשוט לקחת בחשבון שהמציאות לעיתים כואבת.

Twincharger Stratified Injection

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נ.ב - דברים אלו לא נכתבו ע"מ לבאס או חס וחלילה לשער שנמחץ גורלה, פשוט לקחת בחשבון שהמציאות לעיתים כואבת.

לי לא צריך לספר את זה אבל נראה אותך מנסה להגיד את זה לחברה שלי.

למעשה יישמנו את רוב הטיפים שנכתבו במדריכים ובינתיים נוסף לסדר היום שלנו טיול לילי של שעתיים בשתיים לפנות בוקר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשסושי שלי נעלמה, חיפשנו אותה למטה, ממש בקרבת הבית.

היא נמצאה מתחת לשיח, כמו שנאמר, הם מאוד חוששים, ולכן אני משערת שהיא נמצאת מאוד קרוב לבית מסתתרת וממתינה שתמצאו אותה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חתולה סמוראית 8)

ל'

IMG_0871 (Large).JPG

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תגידי תודה שמצאת אותה לפני שכמה תאילנדים היו מוצאים אותה, אחרת הם באמת היו עושים ממנה סושי...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בנוסף לכל הטיפים כאשר אתם בבית תשאיר את הדלת פתוחה .גם חתול ביתי שלא מכיר את הסביבה לפעמים יכול למצוא את הדרך הביתה. החתולה שלנו חמקה מהדלת לפני כמה ימים ולאחר יממה בערך חזרה(הדלת הייתה פתוחה).

...Our necessities are few but our wants are endless

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...