Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב ראשון עד 30k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדבר הכי ספורטיבי ב323 זה הרוח שהיא עושה שהיא עוברת לידך.

האיביזה היא יותר הכיוון שלך לדעתי. לך על משהו כזה, קטן ועדיף ידני ואתה תוכל לחסוך כמה גרושים בדלק ואחזקה.

אלטרנטיבות הן כמו שרשמת איביזה, קליאו B, פולו, 206 וכן היפניות הקטנות (שרייד, סיריון וכו..)

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עד 30K, אם אתה לא מתפשר על ידני לדעתי לך רק על יפנית. מראה ספורטיבי וצעיר באוטמט שיהיה לך קל למצוא זה הונדות למינהם (קופה, סייויק 3 דלתות-האצ'בק, רגילה 4 דלת' 96-97), והמאזדה 96-97323F. אם אתה הולך בכיוון של הונדה אולי תקבל פוזה (של ערסים..) אבל יהיה לך די קשה למצוא אחת כי רובם אצל ערסים שחושבים שאם יש להם הונדה העולם שלהם והשם רק יודע מה מצב האוטו. כנ"ל לגבי המזדה אבל פחות. הייתי ממליץ לך אם אין לך הרבה כסף להתפשר על ידני ולקנות סופר מיני אירופאית חמודה ממודל גבוה יותר.

פורסם

התקציב שלי הוא 30k וצמצתי אפשרויות והגעתי ל3 אפשרויות שנראות לי הכי טובות:

א. הונדה סיוויק, שנת 97, מנוע 1400

ב. סיאט איביזה, שנת 00-02, מנוע 1400

ג. לאנטיס F, שנת 97, 1840

פחות או יותר אותו מחיר ואותה יד, אותו גיר גם. הלאנטיס F היא גם אמינה מאוד, שוק מצויין, הבעיה היא שהן לרוב קרועות [גם ההונדות] והיא לא חסכונית בכלל ביחס לשאר.

מצד אחד השנתון של האיביזה יותר טוב, מצד שני ההונדה נחשבת ליותר אמינה, מצד שלישי ללאנטיס F ביצועים טובים ושוק טוב וכו' לא?

מה עדיף?

איך האיביזה וההונדה מבחינת הדלק?

תודה!

אפשר גם דיעות על כל אחת מהמכוניות? בעיקר על האיביזה.

פורסם

מבחינת דלק ההונדה אוכל הכי פחות מה-3...מנסיון, וגם אמינות להונדה לא חסר, דבר שהאחרים אמרו שיש להתייחס אליו בכובד ראש-השנתון...11 שנה על הכביש (למרות שעדיין מי שמתחזק כמו שצריך לא צפויות תקלות רציניות).

פורסם

למה לפתוח עוד שרשור?

האיביזה תהיה הבחירה ההגיונית לדעתי, מודרנית יותר משאר האופציות.

!AWDSOME

פורסם
למה לפתוח עוד שרשור?

האיביזה תהיה הבחירה ההגיונית לדעתי, מודרנית יותר משאר האופציות.

אממ.. צודק, מצטער.

האיביזה אמינה? מה מבחינת הדלק? איביזה ספורט, יש 4 דלתות? יש איביזה ספורט אוטומטית? היא בכלל עומדת בתקציב שלי?

אפשר דיעות על האיביזה?

פורסם

אין איביזה עם 4 דלתות. יש 5 או 3.

יש גם אוטומטי עד כמה שידוע לי, כן.

למרות שדגמי ה 1.6 עם תיבה ידנית מאוד מוצלחים.

!AWDSOME

פורסם
אין איביזה עם 4 דלתות. יש 5 או 3.

יש גם אוטומטי עד כמה שידוע לי, כן.

למרות שדגמי ה 1.6 עם תיבה ידנית מאוד מוצלחים.

ובכללי מה דעתך על המכונית?

פורסם

איביזה אוטומטית בשנתונים הללו היא לא אמינה בכלל במיוחד במנוע 1400 שלא מומלץ בכלל. בגלל בעיות בגיר, ואין דבר כזה איביזה ספורט יש שלוש דגמים רגילים ודגם של מנוע 10 20V טורבו שהיא ידנית וכמעט כפול מהתקציב שלך. אם ספורט כוונתן 3 דלתות וסאנרוף אז יש כאלו אוטמטיות גם.

פורסם

המחירון של ההונדה יקר יחסית ולדעתי אלא אם אתה רוצה רכב פוזה אל תלך עליו. אתה יכול שנתון נמוך ב30. אני מסכים שזה נראה שהכיוון שלך הוא איביזה. גם מכונית טובה וגם מראה טוב וב30 גם שנתון טוב

• תוכן חדש...