Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב ראשון עד 30k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אי אפשר להשיג הכל. רוצה חסכון קח פונטו, רוצה אמינות קח מגאן או וולוו, רוצה ספורטיבית יש גם פונטו טורבו לא בתקציב שלך.

אני מבין את ההתלבטות שלך כי אני קניתי אתמול פונטו ורציתי משהו אחר. מה שבסוף ניצח היה חיסכון ובטיחות יחסית טובה.

אתה צריך להחליט מה השיקול המנצח שלך.. איביזה כמכלול מספקת לדעתי את רוב הרצונות שלך. ספורטיבית, לא בזבזנית במיוחד ואמינות סבירה. אוטו שיהיה הכי חסכוני הכי ספורטיבי והכי חסכני אין.יש מכלול של דברים.. בוא אני אשאל כמה שאלות כדי שנוכל להמליץ יותר טוב.

בן כמה אתה, אני מניח שאין לך ילדים. אתה רוצה חיסכון כספי על פני הנאה או ההפך? אתה רוצה רכב בטוח מאוד או סביר? לכל רכב יש את היתרונות והחסרונות.

אני לדוגמא לא מוצא את האיביזה יותר ספורטיבית מפונטו.

אתה רוצה לתת קיקים ולטוס או שמספק אותך נסיעה נורמלית??

אני מניח שאתה תבין כבר על מה אתה מוכן להתפשר, ולך על זה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום שלום..

אני מצטרף לחיפוש רכב עד 30 אלף.. אני מחפש רכב קטן בגלל שיצרוך כמה שפחות דלק... שנתון בסביבות ה-1999 - 2002

וכמובן שיהיה אמין. קראתי כמה המלצות, אבל למכוניות משפחתיות... למישהו יש טיפ לסוג של אוטו שאני מחפש

תודה

• תוכן חדש...