Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, עקב גניבת המערכת הקודמת וחזרתה של דודתי מארה"ב החלטתי להזמין רדיו דיסק חדש.

ה9885 עולה 240 דולר וה9887 עולה 350 דולר, האם שווה להשקיע את ה110 דולר האלה בשביל ה9887?

ואם כן אז מה ההבדל בין שני הדגמים.

השאלה שיותר מטרידה אותי זה אם דודתי באה לביקור מארה"ב והיא מביאה לי כאילו מתנה אז היא תשלם מכס?

ושאלה אחרונה, אני מתכנן גם על מונו של Hifonics דגם Txi 1008D ב200 דולר, הוא באמת נותן 750 rms ב2 אוהם? ואם כן אז הוא יעבוד טוב עם p3 בהתנגדותסופית של 2 אוהם ולא ישרוף אותו?

מצטער על אוסף השאלות אך אודה אם תעזרו לי.

תודה ויום טוב.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

אני ממליץ לך לעבור על המפרט של שני המכשירים ותראה מה עדיף לך מבחינת פונקצנליות

חבל לבזבז סתם כסף על משהו שלא ישנה לך כל כך 110$ = 360ש"ח תחשוב כמה פעמים במקדונלדס אתה יכול לאכול או מנות פלאפל !

בקשר למונו אל תצפה לניסים מהכרות עם המונויים של ההיפוניקס הם לא כל כך כמו שהם רושמים :\

פורסם

לפחות את ה500 rms שהp3 צריך הוא יתן?

ולגבי המכס, אין תשובה?

אני חושב שאני אלך על ה9885, אני לא הולך למערכת ברמה מטורפת שאני צריך את ה9887, על ה9885 יש תגובות מצויינות אך מה שמרחיק אותי טיפה זה שתאריך הייצור שלו ישן.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

או קיי.

חשבתי ואני אלך על הרוקפורד p6001 ועל ה9885.

אך מה עם העיניין של המכס?

זהו נושא חשוב

פורסם
ה9855 מכשיר מעולה אבל קצת מסובך לתפעל אותו

מפני שיש לו שלל פונקציות,לגבי מונו בלוק הייתי ממליץ לך על רוקפורד P6001

חכה לעוד תגובות

הוא דיבר על ה9885.

פורסם

הסיכוי שמגבר של רוקפורד יאכזב אותך הוא כלוש!

ה9855 מכשיר עם הרבה מאוד פונקציות! כשתתחיל להתעניין יותר ולאהוב את התחביב יותר אז אתה תהיה שמח שיש לך מכשיר עם כל כך הרבה כיוונים ואופציות.

פורסם

אם ההבדל הוא 110 דולר עדיף לך להביא מכשיר איכותי יותר שיכול להציע לך מגוון רחב של פיצרים ולחשוב בכיוון העתידני .

אולי בעתיד תירצה לשדרג את המערכת שלך וכבר יהיה לך רדיו דיסק מוכן שלא יצטרך שידרוג(ה9887).

ההמלצה שלי- רק ה9887 שווה כול גרוש במחיר המצחיק שהוא מוצא בארה"ב.

פורסם

או קיי תודה לכולם, אני מתעסק עם כל הכיוונים והכל, וhu בלי אפשרויות איקולייזר מתקדמות לא בא בחשבון, אבל עדיין לא הצלחתי למצוא הבדלים גדולים בין שניי המכשירים.

ובכל מקרה, מישהו יודע אם אני אצטרך לשלם מכס אם דודה שלי תביא את זה לארץ?

פורסם

לא מעניין אותי הרדיו, לא שומע רדיו בכלל.

מישהו יודע מה קורה בעניין המכס? עשיתי חיפוש אין סופי ולא מצאתי תשובה.

יש לה אזרחות בארץ ועוד אזרחות בחו"ל, שהיא נוסעת מארה"ב היא קודם כל מגיעה לארץ שיש לה אזרחות ואז באה ארצה.

במצב כזה מה המכס עושה?

פורסם

באתר של המכס רשום כך:

"חפצים אחרים שלא פורטו לעיל, שהבאת אתך בכניסתך לשימושך העצמי או כמתנה לאדם אחר, שערכם אינו עולה על $200 - לכל נכנס מגיל שנתיים ומעלה."

ז"א שאם נגיד היא מביא לי את ה9885 שהוא עולה 240 דולר אז אני משלם מיסים על 40 דולר?

• תוכן חדש...