Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עבודה פשוט מושלמת! תתחדש.

הרכב עוד לא היתפרק מכל הבניות שעשית והורדת?:lol:

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

רועי, רועי.

אין שום קשר בין נתון ה VAS לנפח הדרוש (בעצם יש, אבל הוא שונה "טיפה" מהמספרים הרשומים ב VAS).

אני חייב להדגיש שאין לי ניסיון אם המידבאס הזה, אבל מקריאה בפורומים בחו"ל המידבאס הזה מיועד לתיבה סגורה (גדולה).

נ"ב תתחדש על הבנייה נראת מעולה +++:lol:

פורסם

בניה נהדרת !

נראה ממש כחלק מקורי , האיש מתקין ברמות גבוהות ללא ספק.

תתחדש

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

חבר'ה תודה רבה על הפירגון הענק שאתם מעניקים לי פה, אני משתדל לתת את המקסימום בכל התקנה כי מעבר לפרנסה שלי זה כיף גדול.

פורסם

כשאצל כל המתקינים ההתקנות יהיו כי הם אוהבים לעשות את זה ולא כי זה מביא להם כסף, נראה רמה גבוהה יותר בארץ של בניות.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

יפה, אפשר רק לשבח אין מה להוסיף !

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

רועי - זאת התקנה מהממת ואני מקווה שבאמת תתייצב קצת כי אין שום סיבה עכשיו שתלך ותחליף גם את החלקים האלה.

יוסי - אין מילים. אין צורך במילים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

את המידבאסים האילו לא מחליפים לעולם...:lol:

אני רק יחליף את הטוייטרים בהזדמנות, אבל אני ממש מרוצה גם מהעבודה וגם מאיך ששומעים.

שומעים מעולה, אבל טבע האדם לשאוף ליותר.:-D

פורסם

אתה בטוח ששומעים מעולה? או שאתה טוען ששומעים מעולה בגלל ההשקעה?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...