Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי בין 40 ל-50 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש פה (: .

לאחר שהרכב שלי עבר תאונה והגיע למצב טוטלאוס החלטנו לקנות רכב חדש , הקודם היה סוזוקי באלנו שנת 2000 אוטו' בעיקרון אנחנו מחפשים רכב משפחתי כי מי שנוהגים עליו זה אני בן 18 ואבא שלי שהוא מסיע בו את המשפחה אז רכב שיתאים גם בשבילי וגם בשבילו התקציב שלנו בערך הוא : בין 40 ל50 אלף בערך , אשמח לקבל המלצות .

תודה לעוזרים מראש .

פורסם

אוקיי דרישות :

אבא שלי מעדיף אוטו' ואני ידני

אבל החלטה שלו אז עדיפות לאוטו'

שיהיה כמובן בטיחותי

נוח

לא עושה בעיות

פורסם

אני ממליץ לחפש ניסן אלמרה.

רכב אמין, יותר מרווח מבלנו וגם יותר בטיחותי.

ביטוחים לא יקרים (לפני להג צעיר).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני בעל אימפרזה 07 1500RX

ממליץ ? ככה ככה.

האוטו מיושן יחסית, הוא מבוסס עוד על הגרנד ליאונה, חסרון גדול מאוד.

המנוע דיי עצל, אך לא באופן שיגרום לך להתקפי עצבים.

חוץ מזה, האוטו נוח בצורה מופלגת, האמינות טובה בצורה מופלגת (סובארו נחשבים לאמינים בעולם), המזן ? טוב בצורה מופלגת + (בחיים לא קרה לי שהמנוע התאמץ והמזגן קרס כתוצאה מהעומס, מקרר כמו גדול), לאחר נסיעה במיצובישי לאנסר החדשה ובהונדה סיוויק החדשה וגם במאזדה 3, בכולם היה מזגן עלוב לעומת מה באימפרזה (וזה חשוב בשביל הישראלי המזיע [: )

האוטו קל לשליטה, בלמים חזקים, אין רשרושים וקרקושים כל שהם מהמנוע ובזמן ניסעה במהירות גבוהה, והאטימות בין המנוע לקבינה היא מעולה.

הבגאז' בגודל ממוצע, אני מאמין שהוא בערך בגודל 380 ליטר, בערך.

הספסל מאחורה מתאים לשני מבוגרים וילד קטן, ותו לא.

בשביל 3 ילדים הוא יהיה מספק בהחלט.

המתלים רכים כמו חמאה, דבר טוב ולא טוב.

התחלתי מהרע וסיימתי בטוב, ויש הרבה טוב.

ממליץ.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...