Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לפני שבועיים בערך עשיתי מערכת חדשה לאוטו, ואני יודע שזה כבר לא רלוונטי אבל סתם אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על החלקים הבאים-

רמקולים קדמיים- יושבים בדשבורד 110W של PIONEER

רמקולים אחורים- 9*6 (ביצה) 300W גם של PIONEER

רדיו דיסק- JVC KD-G230 שהוא MP3-WMA

וזוג טוויטרים קדמיים.

נזק- 1350

אני רק רוצה לציין ששומעים פצצה, והעבודה איכותית לאללה, אם היה מותר הייתי מציין את השם של המקום, בכל מקרה מי שצריך מתקין טוב באיזור המרכז שישלח ה"פ.

תודה מראש.

פורסם

המערכת היא באמת נזק..אפשר היה להביא משהו נחמד יותר בתקציב של 1300שקל..

אבל אם אתה מפסוט זה הכי חשוב..

תתחדש.

פורסם

מתנצל אם מבאס אותך אבל נראה לי ש"גנבו" אותך

עשיתי עכשיו בדיקה בזאפ לגבי החלקים שציינת...

רדיו דיסק - סביב 490 ש"ח

רמקולים אחוריים 233 ש"ח (319 עם אחריות של עוזי רדיו)

רמקולים קדמיים או 148 ש"ח (170 עוזי רדיו) או 185 (220 עוזי רדיו)

סה"כ : 871 במקרה הזול, במקרה היקר 1029 ש"ח

לא יודע איך הגעת ל- 1350 ש"ח....ועוד עם רמקולים של פיוניר שהדעה עליהם כאן ידועה

המערכת שלי,שמופיעה בחתימה וגם היא לא כזו משוכללת אבל שומעים בה הרבה יותר טוב בביטחון מאשר אצלך, עלתה לי עד היום 1460 ש"ח... הפרש של 110 ש"ח במחיר ואיכות הרבה יותר טובה.

המלצה חמה, אל תתבייש להתייעץ כאן עם אנשים, אני למדתי כאן דבר או שניים

יום טוב לכולם

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם
המתקין גם המליץ על הקונפיגורציה?

בהתאם לתקציב כנראה קיבלת תמורה לא רעה.

מה איכותי בעבודה, אשמח אם תפרט.

תראו אני לא מבין כזה גדול במערכות, לכן אין לי מושג מזה קונפיגורציה.

איכותי בשבילי זה שהעבודה נקייה, בלי חוטים בולטים, חיתוך מאחור שנעשה בצורה מדוייקת, התקנה כמו שצריך ושביעות רצון שלי.

לגבי המחיר ביררתי בעוד הרבה מקומות והגעתי לאותם מחירים כולל עבודה בהפרשים של 50 שקל יותר ופחות כולל התקנה וחיתוך.

וכן יחסית לזבל הקודם שהיה לי באוטו אני מבסוט על זאתי, הרכב לא שלי ולא חיפשתי להשתגע עם סאב מגבר ושאר הקישקושים (למרות שאני אוהב את זה).

לגבי המתקין אני לא חושב שהוא גנב אותי, אני הגעתי אליו על סמך המלצות, וריפוד מחדש של גג הרכב שלי (יש לו גם מחלקת ריפוד בחנות) והתרשמתי מאוד מהעבודה שלו והוא לקח לי מחיר ההכי זול מכל מי שביררתי אצלו אבל זה כבר סיפור אחר.

AMIRTLV26 ואתה צודק פעם הבאה אני יברר גם פה, וירחיב קצת אופקים לגבי המערכת הבאה שלי שבע"ה תהיה כבר באוטו שיהיה לי.

וזהו בכללי יש פה אחלה חבר'ה אני שמח להיות חלק מהקהילה שלכם :-)

פורסם
מתנצל אם מבאס אותך אבל נראה לי ש"גנבו" אותך

עשיתי עכשיו בדיקה בזאפ לגבי החלקים שציינת...

רדיו דיסק - סביב 490 ש"ח

רמקולים אחוריים 233 ש"ח (319 עם אחריות של עוזי רדיו)

רמקולים קדמיים או 148 ש"ח (170 עוזי רדיו) או 185 (220 עוזי רדיו)

סה"כ : 871 במקרה הזול, במקרה היקר 1029 ש"ח

לא יודע איך הגעת ל- 1350 ש"ח....ועוד עם רמקולים של פיוניר שהדעה עליהם כאן ידועה

המערכת שלי,שמופיעה בחתימה וגם היא לא כזו משוכללת אבל שומעים בה הרבה יותר טוב בביטחון מאשר אצלך, עלתה לי עד היום 1460 ש"ח... הפרש של 110 ש"ח במחיר ואיכות הרבה יותר טובה.

המלצה חמה, אל תתבייש להתייעץ כאן עם אנשים, אני למדתי כאן דבר או שניים

יום טוב לכולם

המחיר כמו שהבנתי כולל התקנה אז לא "גנבו" אותו.

ומה בעיה ברמקולים של פיונר?ברמקולים פשוטים בתקציב שלהם אני לא חושב שיש טובים מהם.

תתחדש על המערכת :)

פורסם
המחיר כמו שהבנתי כולל התקנה אז לא "גנבו" אותו.

ומה בעיה ברמקולים של פיונר?ברמקולים פשוטים בתקציב שלהם אני לא חושב שיש טובים מהם.

תתחדש על המערכת :)

+1, לכן גם ציינתי שיחסית קיבל תמורה יפה.

צודק בהחלט. אם הבן אדם מרוצה מאיכות ההתקנה, 300 ש"ח לכל זה, זה לא מוגזם.

רמקולים פשוטים של פיוניר, אכן עושים את העבודה. גם אני הייתי מבסוט מעל ומעבר מהמערכת הראשונה שלי, שהייתה מורכבת כולה מפיוניר + טוויטרים :-P

לפותח השרשור, קונפיגורציה במקרה הזה, לא קשורה לתחום האודיו דווקא. התכוונתי לשאול, האם הוגה המבנה של המערכת היה המתקין גם כן. במקרה כמו שלך, שציינת בעצמך שאתה לא מי יודע מה מבין גדול בתחום, למתקינים יש נטייה לנצל את זה ולדחוף כל מיני מוצרים "לא מי יודע מה", במילים עדינות.

במקרה של המערכת שלך, סך הכל הגעת לתוצאה לא רעה בכלל, ואם אתה מרוצה - אז יופי. תתחדש.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

לא תמיד צריך להאמין לזאפ.

חשבתם שבעלי החנויות רושמים מחירים רק בשביל להופיע ראשונים במוצר?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...