Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראלי (אימון ?) 6.6.08, נעם הימן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר מאמצים, אני שמח למצוא שבאירוע הראלי (אימון?) הבא ישתפו פעולה שתי הקבוצות של נהגי ונווטי הראלי בארץ.

נשמח מאוד לראות שוב את כלל הנהגים והנווטים על המסלול ביחד וללא כל פלוגתא המעיבה מלמעלה על התקדמות הספורט המוטורי בארץ.

נציגי הקבוצות השקיעו לא מעט מזמנם ומעצמם לטובת שיתוף הפעולה ואני מודה להם על כך, כמו גם על הצבעתם ב"רגליים" והגעה לאירוע.

פרטים על הראלי:

תאריך: יום שישי 6.6.08

אורך: כ-8 ק"מ.

הקפות: היכרות/רישום 1 + 4 מדידה, סה"כ זמן מצטבר של ארבעת ההקפות.

אופי: מפותל, אדמה/לס.

אזור כללי: בית קמה.

עלות: 700 ₪, לא כולל ביטוח (יעשה באופן עצמאי מול סרפד, לפי דרישה).

הרשמה:

עד יום שלישי 3.6.08,

נעם הימן [email protected].

פורסם

אני בשביל המאמץ מוכן להעיר את הקיפוד שישן על הגריל הקידמי אצלי בסובארו הישנה.

מחכה לעוד היענות משני הצדדים.

נועם אני מקווה שאין ישורות ארוכות אחרי הכל הנוף שם די משעמם!

פורסם

שלום לך דובי ולכולם.

צר לי שאני כותב מה שאכתוב אבל הכתובת היתה על הקיר, ואני מאמין שתהיה פרישה מהתחרות של עוד אחד או שניים. אתם לא יכולים לארגן אירועים כל שבוע כשהאנשים מתכננים מראש מה שהם יעשו. למ.מ.י יש את התוכנית שלה, לאירדא יש את התוכניות שלה, ולנועם יש את התוכנית שלו, עכשיו כל אחד עושה חשבון גם בכיס וגם בחיים הפרטיים שלו ומחליט היכן הוא יופיע. לא יתכן שיש אירועים שבוע אחרי שבוע אפילו שישנן כרגע שני מחנות. אני מאמין שבסוף שני המחנות יפגשו וימשיכו להתחרות ביחד, אבל ימים יגידו, ואני מקוה מאוד שנועם ימשיך לתרום לכולם.

המשיכו לנהוג בזהירות זלמן

פורסם

זלמן אתה טועה

ככה זה כשיש שולם... אף אחד כבר לא צריך להוכיח למי יש אירוע יותר גדול ויותר רציני...

עצוב אבל נכון.

דובי, הרכב שלי כרגע לא תקין ונמצא בחיפה במוסך!

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

נדב שלום לך.

אני לא חושב שאני טועה ואני לא רואה שולם??? אתה רואה ??? ודבר נוסף לאירדא יש תוכנית עבודה והיא מנסה לעמוד בה, את האמת נדב לא כלכך מעניין אותי ואותנו מה שהאחרים עושים כרגע, מה שנסיתי להסביר שכל אחד עושה את החשבון שלו ומחליט ברגע שיש צפיפות באירועים מה טוב לו ומה לא .

נדב תקן את האוטו שלך ותוכל לבחור היכן להתחרות :twisted:

המשיכו לנהוג בזהירות זלמן

• תוכן חדש...