Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילת שמן בפג'ו 106

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כזכור לכם היתה לי בעיית חום באוטו

הלכתי למוסך אני פותח את המכסה מנוע והכל שמן כל השמן קפץ החוצה עם קצף כזה מהבודק שמן

קיצ הלך ראש לא?

פורסם
כזכור לכם היתה לי בעיית חום באוטו

הלכתי למוסך אני פותח את המכסה מנוע והכל שמן כל השמן קפץ החוצה עם קצף כזה מהבודק שמן

קיצ הלך ראש לא?

עוד שאלה מה צריכים להחליף בראש?

אמרו לי שיפוץ ראש מנוע + טיימניג + משאבת מים ב-2000 עם קבלות שווה?

פורסם

א- כדאי לקבל חוות דעת נוספת לגבי הנזק.

ב- אם באמת הלך ראש מנוע,יש לפרק אותו ולבדוק שאין ריקבון בבלוק ושאין נזקים נוספים למנוע.

אם אין נזקים נוספים משתלם לעשות ראש אם יש כדאי לשקול התקנת מנוע מייבוא /פירוק (הכל ייעשה ע"י המוסך כדי שתקבל את כל האחריות).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
א- כדאי לקבל חוות דעת נוספת לגבי הנזק.

ב- אם באמת הלך ראש מנוע,יש לפרק אותו ולבדוק שאין ריקבון בבלוק ושאין נזקים נוספים למנוע.

אם אין נזקים נוספים משתלם לעשות ראש אם יש כדאי לשקול התקנת מנוע מייבוא /פירוק (הכל ייעשה ע"י המוסך כדי שתקבל את כל האחריות).

מה הקשר ריקבון בבלוק?

האוטו עוד נוסע אני לא רוצה להוציא אותו שלא יקרה לי נזק פשוט הלכתי למוסך הוא אמר לי שעוד מעט אמור ללכת ראש אז אני יקדים תרופה למכה

מה שמוזר שהאוטו לא מעשן בכלל

פורסם

אחרי בדיקת המוסך הבלוק בריא מאוד (ככה הוא אמר)

האוטו שנת 94 ועשה 120 אמיתי חח בגלל שקרעתי לו תתחת הוא שפך

הבוכנה התעקמה לי חוץ מזה פסדר חח

הראש עלה לי 2000 ש"ח כולל עבודה ומע"מ

הוספתי טיימינג מותחנים מקוריים משאבת מים סט אטמים וניקוי רדיאטור וטרמוסטט

הכל 2500 :)

• תוכן חדש...