Jump to content

lior1983

  • הודעות

    31
  • כאן מאז:

הנקודות של lior1983

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. חזרתי לעדכן לאחר בדיקה אכן מדובר במפלאג אחרי שהלכתי ל-3 מוסכים ואמרו לי שזה המפלג מוסך 1 אף הסכים להרכיב לי את המפלג המשופץ ולערוך לי נסיעה ללא כל התחייבות החלפה -ואכן כך בוצע והבעיה נפתרה ..
  2. אחלה מוסך-שירות 10 אנשים מקצוענים מאוד,רק המחירים קצת יותר יקרים ממוסך רגיל אך שווה את ההשקעה מניסיון-
  3. צביקה שלום הכוונה הייתה שלפני חודש החלפתי את חוטי ההצתה -לא החלפתי שוב היום פשוט היום נודע לי כי החוטים שהחלפתי בכלל לא משהו ועדיף להשקיע-איפה אני משיג חוטי הצתה מקורים ואיכותים? האים יכול להיות שזה באמת רק סליל הצתה? אני גר בראשון לציון אתה מכיר מוסך אמין ומקצועי בכל אופן אמרתי למוסך כי אני אבדוק ואחזור במידה וזה יהיה רלונטי אמסור את הרכב לטיפול-תודה רבה על התשובות ליאור.
  4. צביקה שלום היום הייתי במוסך יש לציין כי החלפתי לחוטי הצתה של חברת b.s שהבנתי שהם מאוד לא איכותים בנוסף נאמר לי כי אין ניצוץ מחויט הצתה וכי צריך להחליף דיסברטר(משהו שקשור לחשמל) לא יודע מזה ידוע לך מה העלות של החלפת חלק זה ? אודה לתשובה ליאור
  5. צביקה תמיד כאן שצריכים אותו זה היה בציניות כמובן!!! השבוע אני אקח את הרכב למוסך ואחזור לעדכן
  6. מדובר בקרבורטור לא יודע האמת איזה הצתה זה ,יש נישהו שמכיר את הרכב הנ"ל ויכול לתת חוות דעת? איפה צביקה שצריך אותו?
  7. חברים שלום רב !!!! לפני חודש הייתה לי בעיה ברכב הרכב התחיל לקרטע ולהתכבות בטורים נמוכים בעיקר החלפתי פלאגים כולל חוטי הצתה והבעיה נפתרה עד לפני כמה ימים שוב הבעיה חזרה האים יתכן שתוך פחות מחודש שוב הפלאגים הלכו? יש לציין שהיום פהרמתי את מכסה המנוע וראיתי כי המנוע רועד וקופץ כביכול מעין מכות שמורגשות כאשר יושבים ברכב מישהו אולי יודע מה הבעיה ? האים תושבת מנוע פגומה ? מה יכולה להיות הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה ? אודה למשיבים ולעוזרים שבוע טוב!!!
  8. חזרתי לעדכן סתם לידע כללי לכל מי שיש את הרכב הזה שידע כי מדובר בפיוז משותף של המראות החשמליות +מצת הרכב הוא נמצא בצד הנהג למטה שורה שניה מלמטה
  9. צביקה שלום, כן הזזתי את המתג ימינה ושמאלה ושום דבר לא עובד לפני חצי שנה החליפו לי את הפיוז ואז זה הסתדר,אך כעת שוב כנראה נשרף הפיוז מעניין אותי לדעת איפה הפיוז בדיוק נמצא לא בא לי ללכת למוסך בשביל דבר כה פשוט הייתי צריך אז לבקש מהחשמלאי שיראה לי היכן בדיוק נמצא הפיוז-תודה על כך שניסית לעזור,ליאור.
  10. צביקה שלום רב!!! האים תוכל להגיד לי במדיוק היכן נמצא הפיוז למראות החשמליות ?כמה אמפר? תודה רבה ליאור.
  11. שלום לכולם! מישהו אולי יודע היכן בדיוק נמצא הפיוז למראות במיציבושי לנסר 93 ? אני יודע שזה נמצא בצד של הנג למטה הבעיה שיש שם הרבה פיוזים ואני לא בדיק איזה מבינהם שייך למראות החשמליות, אודה למי שאוכל לעזור תודה מראש ליאור. (צביקה אשמח גם אים אתה תוכל לסייע היות ויש לך בדיוק אותו רכב,תודה).
  12. בסדר צביקה, תודה רבה אגש למוסך בהקדם ואעדכן בהתאם.
  13. שלום לכל החברים לפני כחודש החלפתי רצועת טימינג+ראש מנוע(הרצועה נקרעה תוך כדי נסיעה) הכול תוקן אבל מאז תיקון הראש מנוע+הטימינג כאשר אני לוחץ על דוושת הגז כאשר הרכב מעביר הילוך יש ראש של מאין מתכת וכאשר ההילוך עובר הרעש נפסק, האים יש למישהו השערה מזה יכול להיות והאים זה קשור לתיקון האחרון אשמח לקבל תשובות מכולם- צביקה אשמח עם תסייע לי גם תודה לכולם
  14. קראתי את התגובות - נאמר לי ע"י האנשים נוספים כי עים השילדה רק מתעקמת זה קצה שלדה ואים השלדה נשברת וזקטקה לריתוך אז זה כבר ממש רציני האים נכון? תודה למגיבים
  15. המחיר שהיצעו לך עבור ראש מנו וטימינג לא יקר השאלה היא מה טיב העבודה
×
×
  • תוכן חדש...