Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות לפני רכישת WRX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים איתך לחלוטין.

כל אחד יכול ללמוד ותרגל וכמה שיותר יותר טוב, כמובן שכמו בכל דבר בחיים לכל אחד קצב התקדמות וקצב קליטה שונה.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא נכון.

באמת?!

מי תרצה שיהיה מציל בבריכה, בן 18 "שנולד עם זה" או בן 30 שלמד, עבר קורסים והשתלמויות?

לא מוצא את הקשר.

יש כישרונים יותר ופחות (ומה הכישורים הקוגניטיבים שהופכים אדם לנהג טוב, טכנית, קצרה פה היריעה מלפרט), אבל בלי לדעת, ללמוד ולתרגל אף אחד לא יהפוך להיות יותר מנהג סביר.

לתרגל וללמוד לא חייב בקורס, שלא יצא שאני שולל את הקורסים, להיפך! הלוואי שכל אדם יעבור אותם, אך בין זה לבין לקטול אדם על זה שקונה WRX מבלי שעשה קורסים, נו באמת, אם הוא אחראי, יש לו טיפה של כישרון והוא מודע למגבלות שלו ושל הרכב, אז למה לא? ילמד בהדרגה למצות את האימפרזה.

אושרי

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם

למה כל בן אדם שני ששואל על רכב ספורטיבי יש אנשים שעונים לו שהרכב לא בשבילך, הוא מסוכן,אתה לא נהג מספיק טוב וכו'?

נו באמת, כל עוד יש לקונה שמץ של אחריות ובגרות אני לא רואה שום בעייה.

אם אני אשאל לגבי ייעוץ לאימפרזה מישהו יעיז להגיד לי שאני לא מספיק מבוגר\נהג לא מספיק טוב\לא מספיק אחראי? :?

לפותח השירשור- לך תיקנה את האימפרזה, תילמד אותה כמו שצריך ובאחריות, תינהג עם אחריות ובבגרות ותהנה מכל רגע!

העיקר שבסוף לא יצוץ עוד סרט בגוגל "סיפור חיו של הרכב של יצחק" :wink:

אין כזה דבר נהג לא מספיק טוב, יש נהג מספיק מטומטם לרסק את הרכב לתוך עץ, ואת זה אפשר לעשות עם כל רכב מעפן.

פורסם

אין כזה דבר נהג לא מספיק טוב, יש נהג מספיק מטומטם לרסק את הרכב לתוך עץ, ואת זה אפשר לעשות עם כל רכב מעפן.

1+ :beerchug:

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם
למה כל בן אדם שני ששואל על רכב ספורטיבי יש אנשים שעונים לו שהרכב לא בשבילך, הוא מסוכן,אתה לא נהג מספיק טוב וכו'?

נו באמת, כל עוד יש לקונה שמץ של אחריות ובגרות אני לא רואה שום בעייה.

אם אני אשאל לגבי ייעוץ לאימפרזה מישהו יעיז להגיד לי שאני לא מספיק מבוגר\נהג לא מספיק טוב\לא מספיק אחראי? :?

לפותח השירשור- לך תיקנה את האימפרזה, תילמד אותה כמו שצריך ובאחריות, תינהג עם אחריות ובבגרות ותהנה מכל רגע!

+2 :mm_yeah: קצר ולעניין.

תגובות כמו "הרכב הזה לא מתאים לך" הן חסרות טעם, אתם לא מכירים את הבנאדם - אל תטיפו לו. רוצים לעזור ולענות על השאלה שלו, מעולה, תענו. לא רוצים ? למה לרשום תגובות כאלה, למה בדיוק זה תורם ?!

WRX זה לא בשבילך, קנה קנגו - אתה תהנה ממנה הרבה יותר ! :wink:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

באמת סיפור עצוב הסיפור של מייקל שדובר עליו גם בפורום לא מזמן, אני לא יתן כאן את דעתי על החבורה הזאת באילת שלא כוללת רק את מייקל, אני רק יאמר שאני חושב שממש לא אחרי לקחת הונדה סיויק משנת 92 ולהגיע איתה ל 380 כוח סוס ללא שיפורים שצריכים להיות קודמים לכוח, (הרכב שלו התרסק שעות בודדות לאחר התקנת הטורבו), מהסרטונים בגוגל גם ניתן ללמוד עוד על החבורה האחראית הזאת.

פורסם

שאלה לבעלי הניסיון פה.

כרגע אני ואחי נוסעים על לאונה מגעילה. ומידי פעם על ה6 של ההורים. כרגע אחרי שהלאונה עומדת לסייים את דרכה חשבנו ללכת על רכב בגוון "ספורטיבי"..

בכל אופן חשבנו על על golf gti. ואולי אימפרזה טורבו.

עכשיו שנינו בסביבות גיל ה20.

עכשיו, מה אנחנו צריכים לדעת ולעשות לפני קניית רכב ספורטיבי? על מה לשים דגשים? כיצד להתכונן?

לגבי אחזקה זה לא יהווה בעיה כלשהי.

פורסם
באמת סיפור עצוב הסיפור של מייקל שדובר עליו גם בפורום לא מזמן, אני לא יתן כאן את דעתי על החבורה הזאת באילת שלא כוללת רק את מייקל, אני רק יאמר שאני חושב שממש לא אחרי לקחת הונדה סיויק משנת 92 ולהגיע איתה ל 380 כוח סוס ללא שיפורים שצריכים להיות קודמים לכוח, (הרכב שלו התרסק שעות בודדות לאחר התקנת הטורבו), מהסרטונים בגוגל גם ניתן ללמוד עוד על החבורה האחראית הזאת.

יצא לי להיתקל בהם באילת, "אח שלי כמה גודשת?" "פששש איזו פריקה מטורפת" "רוצה לליחוץ עם הונדה קופה אוטומטית?" :roll:380 כ"ס ממש לא היה לו, גם לא 300, גם לא 250.

במידה ואתה מתכנן לשפר את האימפרזה (יאללה תקנה אותה כבר :wink:) קודם כל ברקסים ואז בולמים קפיצים, רק בסוף כח!

פורסם

לטענתו היה לרכב 380 כוח סוס, לפני הטורבו היה 300, אתה יודע הם "משערים" ככה.

בעניין ברקסים באמת יש לרכב חולשה בעניין הזה, קודם אני יקנה אותו אחרי זה אני יחשוב על שיפורים, בינתיים משיחה שהתחילה כ" אין לרכב תאונות לחלוטין" נהיה מצב ש "החליפו רק כנף קדמית", שבוע הבא אני ילך עם המוכר לבדיקה ויראה אם הרכב באמת כמו שהוא נראה וכמו שהמוכר אומר.

פורסם
זה נגרר לויכוח טיפשי וכאן לא כל כך מעוניינים לשמוע על גודל איבר מינכם . ( בטח לא אם הוא פחות מ 27 אינץ' )

בכל מקרה , אין סיבה לגרום לנו לחלק לכולכן בנות סתם אזהרות . זה הזמן לשתות שוקו ולהרגע .

יאשה נראה לי שרק עם השוקו שאתה מכין הבחורים היו נרגעים, אחח השוקו של יאשה!

פורסם

כנף קידמית זה שטויות, כל עוד השילדה נקייה ולא הוחלפו חלקי פח שדורשים ריתוכים (כנף אחורית,גג) מבחינתי זה בסדר.

הלוואי עלי 300 כ"ס :lol:

פורסם
מבחינה "נהיגתית" ?

כן.מבחינה נהיגתית..

מה השוני בין הרכב הזה לבין רכב רגיל כמו מאזדה 6 לדוגמה? מה שונה בתאוצה? בגיר, בפניות וכו'...

למה זה כל כך מסוגן לנהג לא מיומן בהחה שאני שומר על החוק ולא נוסע על 140 מתחת לבית..

פורסם

אם אתה תסע כל הזמן בצורה רגילה לחלוטין כמו שאתה נוהג במאזדה אז אין שום סיכון, הכל כרגיל, צריכים אולי רק להתרגל לקטע שהטורבו נפתח אבל זה שטויות, רכב רגיל לכל דבר רק לא כל כך נוח

העניין מתחיל להשנות מעצם העבודה שהרכב מאוד מפתה לתת יותר כי הוא גם מסוגל להרבה יותר, פה השאלה אם אתה מספיק מיומן לשלוט ברכב כזה על גבול מגבלותיו וגם עליהם, ואם אתה יודע לנהוג ספורטיבי, נקודות בלימה האצה, כי במהירויות כאלה זה חשוב מאוד.

בכל אופן, מי שקונה רכב ספורטיבי לא מתכוון ליסוע איתו כמו במאזדה 6, לפחות חלק מהזמן לא.

מומלץ לקחת קורס נהיגה מתקדמת + ספורטיבי, ללמוד את עקרונות הנהיגה הספורטיבית.

• תוכן חדש...