Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי רכב (פיאסטה 98 דינאמיק) עם פגושים שחורים, אך הם נשחקו מהשמש והצבע שלהם דהה.

עשיתי חיפוש בפורום והבנתי שיש שתי אופציות (מלבד לקנות פגוש חדש או לצבוע אותו מקצועית, שזה פשוט חבל על הכסף).

1) לצבוע עם ספריי krylon ללא צורך בצבע יסוד.

2)להשתמש תקופתית בחומר לחידוש פגושים.

ראיתי כהמ ציטוטים של אנשים בעד לצבוע את הרכב (יוצא כמו חדש, נשאר לאורך זמן) וראיתי גם להיפך (לא מחזיק מעמד, לא נראה טוב). לכן שאלתי היא, האם מישהו פעם ניסה את שניהם ויכול לומר את דעתו לגבי מה עדיף?

שאלה שנייה היא אם אני מתלבט בין החומר לחידוש פגושים black trim wax של קארפלן לעומת dumper clean של אוטו גלים (יעקובי), למישהו יש מושג מי יותר טוב?

תודה רבה

פורסם

תודה רבה, אבל אני כרגע לא מעוניין לצבוע אצל פחח. אני מעוניין לשפץ אותם בעצמי קצת ולראות איך זה יוצא.

אבל תודה בכל זאת.

פורסם

צבע אם KRYLON , מניסיון , התוצאות מהמהות !

אם יש סדקים או שישופים תקן אותם , סדקים ושברים למינהם אם חומר העונה לשם PLASTIC WELDER זרקתי את האריזה אז אני לא יודע את החברה אבל במידה וזה עוזר לך אז קניתי את זה מורדי ברחוב דרור 1 בראשון , אגב חנות מומלצת מאוד !

וחומר פחחים להעלים כל מיני שיפשופים , עדיף BONDO .

אגב בצירוף מקרים הטמבון עכשיו מתייבש בדיוק מצביעה אם הספריי של KRYLON כבר אמרתי שהתוצאות מעולות!

אור

• תוכן חדש...