Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר הרבה מחשבה השקעה והמון המון הנאה החלטתי לצאת לדרך חדשה

הבייבי פיז'ו 106 דגם XN מנוע 1.1 שנת 93

הפרוייקט: החלפת מערכת בלמים שיפור מערכת המתלים ולבסוף החלפת גלגלים

הבעיה באוטו קודם שהברקסים חלשים מידי ולג'אנטים יש רק 3 ברגים מה שמסרס אותי מבחינה של החלפת ג'אנטים

לקצת יותר

מי שיכול לעזור לי בנושא לגבי אילו חלקים יתאימו לי למערכת הבלימה שזה כולל ברקסים קדמיים ואחוריים

כולל משאבה כמובן

ולגבי שיפור המתלים יש לי קצת בעיה עם הזויית גילגול שהאוטו נוטה לצד וזה קצת מעצן אם יש לכם עצות איך לשפר את

הזווית גילגול קצת מבלי לאבד מהנוחות נסיעה

ודבר אחרון: המידה שיש לי עכשיו היא 145 (רוחב) ואני רוצה צמיגים רחבים קצת יותר איזה מידה תתאים לי מבלי לגרום

לרכב שינוי גדול? 155 יספיק או שכדאי ללכת על 165 או 175?

הרכב מיועד בעיקר לנסיעות רגועות ורק מידי פעם כשאני חוזר הביתה בלילה והכבישים רקים אני מרשה לעצמי להנות קצת

אז אני לא מחפש משהוא שיעשה שינוי גדול כי אז תיפגע הצריכת דלק וחבל.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

כל שיפור שתעשה בשבי לשפר התנהגות יפגע לך בנוחות אבל אם השיפור יהיה מתוון זה לא יהיה משמעותי.

בקשר לזווית גילגול - אנטירולים יעשו את העבודה.

בקשר לצמיגים - אני לא מבין למה אתה צריך צמיגים רחבים יותר. אין לך תוספת כוח (לפי מה שהבנתי), האוטו הוא לא איזה הוט האצ' למרות שזאת 106 וכתבת בעצמך שהוא בעיקר לנסיעות רגועות.

צמיג רחב יותר רק יגביר את צריכת הדלק ויאט אותך.

פורסם

מה לגבי הבלמים של הברלינגו לסוגיו? יש שמועה שזה מתאים ל 106

והבנתי שאני גם חייב להוסיף קצת כוח

ויש לי 2 אפשריות: להשאיר את המנוע שקיים 1.1 לעשות ריענון כללי ושיפורים

או לשים מנוע 1.4

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אם תהיה מעוניין בהסבה מלאה (או חלקים מסויימים) ל XSI יש לי רכב לחלקים בשבילך.

בכל מקרה בשביל להחליף בלמים לטובים יותר תהיה צריך לעבור ל 4 ברגים (ז''א מכלולים של XSI או ראלי), שיפור אחיזה אנטירולים, קפיצים של XSI או ראלי.

סה''כ כמו שאמרו לך תפרק ראלי או XSI ויהיה לך כל מה שצריך החל מגימור פנים הרכב ועד לחיצוניות הרכב.

עם מנוע 1.1 לקפוץ לבלמים של ברלינגו? מיותר לגמרי... מה גם שהבלמים המקוריים של XSI לרכב לא משופר מצויינים (מנסיון).

המידה המקורית של XSI אגב היא 175.55.14 והמידה המומלצת אם כבר (זמינות יותר טובה של צמיגים ספורטיביים) 185.45.14

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...