Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש דבר שנקרא "הרצת רמקולים"?

יש לי זוג רמקולים של INFINITY בין האיכותיים 100RMS (!) 6*9 והם הוציאו ריח חזק של שמן מכונות שרוף.

המתקין אמר לי שזה בגלל ששמתי פולל ווליום בהתחלה ויש לרמקולים זמן הרצה.

המערכת AMP של JBL 600RMS וזוג קומפוננט של JBL 70RMS.

פורסם

יש מושג שנקרא BREAK IN אבל אצלי שום דבר לא היה צריך הרצה

במקומך הייתי דואג קודם כל לכיוונים טובים

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

יש דבר כזה כול רמקול חדש יש לו זמן מסויים שהוא צריך לעבוד עד מהוא מקבל את התנועה שלו

רמקול חדש לא מומלץ לאמץ ולשמוע בווליום גבוהה אלא לתת לו עם הזמן לרחוש את המהלך שלו

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

לדעתי כאשר מסיימים לייצר את הרמקול במפעל אז עושים לו בדיקה(עם תדרים ומאמץ) כדי לראות אם כל החלקים יושבים טוב וזאת בעצם ההרצה שלו.

Head Unit:Pioneer 6950ib

Amplifier:pulse audio-ba2900

Component:morel tempo+mt22+mx22.2

Sub:JL 12W1 back:pioneer 350w

פורסם

יש מושג שנקרא BREAK IN כמו שנאמר שזה סוג של הרצה של הרמקול .

אבל בין המושג הזה ובין לגרום לרמקול להוציא ריח של שרוף יש מרחק גדול .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לכל מי שחושב שלא צריך הרצה,זאת אומרת לתת לרמקול להיפתח,הוא טועה בגדול,הרמקול צריך 40 שעות עבודה כדי שיפתח,זה כמו שקונים נעליים,צריך שבועה שבועיים עד שהנעל תתרחב,ותתאים את עצמה לרגל,אותו דבר גם אקוסטיקה,מקווה שהסברתי ברור,מקס.

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

אהה,שכחתי,מצדיק את ofer dotan,איך גרמתה לרמקול להוציאה ריח כזה?מילא בסאב,אבל בקומפוננת???

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

אני חושב שהריח היה מכוון שנתתי יותר מדי באס לרמקולים החדשים,

זה גרם לי לחשוב איך הרמקולים הקדמיים(קומפוננטים) (6וחצי אינצ') שהם 30RMS פחות לא הוציאו ריח?

תודה לעוזרים

• תוכן חדש...